Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.486
Για τα λεφτα κ τα χωραφια σαςΕσύ δεν μας θες για ευχαρίστηση.......για προστυχιά μας θες
Για τα λεφτα κ τα χωραφια σαςΕσύ δεν μας θες για ευχαρίστηση.......για προστυχιά μας θες
Μάτι δεν με πιάνει....εχω κρεμασμένα αρ..... ε σκορδαΦοβασαι μη σε ματιασουν;
Για τα λεφτα κ τα χωραφια σας
Δε εχω message απο εσενα αγαπη , συγκεντρώσου κ ξαναστειλεΑύριο μπορείς ή θα φύγεις? Please read your messages
Εδω μεσα,δεν πήρες???Δε εχω message απο εσενα αγαπη , συγκεντρώσου κ ξαναστειλε
Και σε μένα στηλεΔε εχω message απο εσενα αγαπη , συγκεντρώσου κ ξαναστειλε
Αι να δω σε ποιον νικολα υδραυλικό στελνεις γ ραντεβουΔε εχω message απο εσενα αγαπη , συγκεντρώσου κ ξαναστειλε
Προσωπικό μήνυμα εδώ στο μπουκάλι σε έστειλα καλη μου... το τσέκαραΑι να δω σε ποιον νικολα υδραυλικό στελνεις γ ραντεβου
Οχι για τσουληθρεςΥδραυλικός για σουλινες?
Δε βλεπω μηνυμα γ ραντεβου , βλεπω μηνυμα περι ασχετων θεματωνΠροσωπικό μήνυμα εδώ στο μπουκάλι σε έστειλα καλη μου... το τσέκαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι για τσουληθρες
Θα στον τεντοσει η κούκλα μην φοβάσαιΕγώ ντρέπομαι για παρτουζα. Τον εχω μικρό και θα με κοροϊδεύουν τα άλλα παιδιά. Επίσης.....δεν γουστάρω τα μακριά νύχια!
Ολα εμπειρία είναι, και εγω δεν εχω βρεθεί με άλλον μαζι , εμπιστεύομαι την Nicole που σας γνωρίζει....Δεν ξέρω. Φοβάμαι λίγο. Έχω καιρώ να γαμισω άσε που έχω να δω την Νικόλ πάνω από χρόνο. Θυμάμαι μόνο την κωλαρα της. Ίσως να φανώ αντάξιος των καταστάσεων.
Έστειλα viber για σίγουραΔε βλεπω μηνυμα γ ραντεβου , βλεπω μηνυμα περι ασχετων θεματων
Οχι όλοι....Απ ότι κατάλαβες μικρή όλοι κλασαν μεντες!!!