Ομως επειδη είπα πως αν το συνεχισει θα δωσω τα στοιχεια του εδω μεσα κ το συνεχισε κ οτι λεω οτι θ κανω το κανω , διοτι δεν ανεχομαι τον κανενα ν μου διαταράσσει την καθημερινότητα κ την δυσκολη ζωη μου κ επειδη οταν εγω λεω οχι ειναι οχι κ οποιος δε το σεβεται ειδικα οταν του εχω φερθει ενταξει κ παρολαυτα κοιταει μονο την παρτυ του .. γ αυτο κ μονο
@Markosbotsaris .
Το επομενο βημα ειναι η αστυνομία.
Ο οποιοσδηποτε δεν σεβεται την δουλεια μου, την προσωπικη μου ζωη , τον χωρο μου κ τον λόγο μου θα εχει την ιδια αντιμετώπιση. Εχω κρατησει τα μηνύματα σου , το γραμμα σου κ εχω κ βιντεο π μου χτυπουσες τα κουδουνια κ την σπιτονοικοκυρά μου οπως κ γείτονες π σε παρακολουθούσαν απο το μπαλκονι γ συνεχόμενες μερες . Το λοιπον , αν δε εχεις αλλα ενδιαφέροντα στη ζωη σου κ θες να μπλεξουμε δυστηχως θα γίνει.
Θα το πω εδω δημοσια μιας κ οταν στο ζητησα μεταξυ μας δε το σεβαστηκες ,θελω ν με αφησεις ησυχη. Μ εχεις μαθει ανεκτικη κ καλη αλλα ποτε δεν ειναι αργα ν μ μαθεις κ απο την αναποδη. Μονο που με φοβισες κ εκλεινα τα στορια καθε μερα γ ν μη σε δω μπροστα μου ειναι πολυ λιγο αυτο π σου κανω τωρα.