Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Καύσωνας και μετα βροχή.....
Που μένει?τι δουλειά κάνει?Που μενεις τι δλεια κανεις ;
Εσένα ρε σκουπίδι τι σε νοιάζει που μενω και τι δουλειά κάνω;Που μένει?τι δουλειά κάνει?
Μπορει να θελει να σου στειλει λουλουδια.. μπορει να σε γουσταρειΕσένα ρε σκουπίδι τι σε νοιάζει που μενω και τι δουλειά κάνω;
Μπορεί να θέλει να του σπάσω τα δόντιαΜπορει να θελει να σου στειλει λουλουδια.. μπορει να σε γουσταρει
Θα του σπασω κ γω τα δοντια παπατζηΜπορεί να θέλει να του σπάσω τα δόντια
Εσύ πάλι ποιος είσαι; Καλώς ήρθεςΡε την παλεύετε μερικοί;
Αν έρχεται πρωί, φοράει και άσπρα...ο γαλατάς είναι!Με αφορμη αυτο ν πω κ γω επειδη τελευταια ειχα ενοχληση απο πελατη που εμφανιζοταν μεχρι σμρ απροσκλητος στη πορτα μου καθε πρωι κ βαρουσε κουδουνια κ πορτες μ αφορμη ν μιλησουμε 5 λεπτα .. ν μου εξηγήσει ..ρε μλκες την παλευετε; Δε μου ειστε τπτ το μισαωρο μου εισασταν αντε το μπουλο. Δεν ειμαι ουτε η σχεση σας ουτε η γκομενα σας μ πιο δικαίωμα μου διαταράσσετε την προσωπικη μου ζωη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα του σπασω κ γω τα δοντια παπατζη
Γιατί όλη αυτή η φασαρία, δεν μπορούσες να βγεις στο μπαλκόνι να τα πούμε 5 λεπτά;Επειδη ξερω με διαβαζεις ν ενημερωσω πως αν ξαναερθεις αρχικα θα δωσω τα στοιχεια σου εδω κ μετα στην αστυνομία. Αντε γτι μ κουρασες . Μερικοι καλο θα ηταν ν αφησετε τις πουτανες κ ν πατε σε ψυχολογο
Πραγματικά απορούσα το πως δεν είχε γραφτεί ανάλογη εμπειρία τόσο καιρό,ενω μας δείχνεις τον χώρο σου!Με αφορμη αυτο ν πω κ γω επειδη τελευταια ειχα ενοχληση απο πελατη που εμφανιζοταν μεχρι σμρ απροσκλητος στη πορτα μου καθε πρωι κ βαρουσε κουδουνια κ πορτες μ αφορμη ν μιλησουμε 5 λεπτα .. ν μου εξηγήσει ..ρε μλκες την παλευετε; Δε μου ειστε τπτ το μισαωρο μου εισασταν αντε το μπουλο. Δεν ειμαι ουτε η σχεση σας ουτε η γκομενα σας μ πιο δικαίωμα μου διαταράσσετε την προσωπικη μου ζωη;
Τι καραγκιοζηδες υπάρχουν.... Για επαναλαμβανομενο σκηνικό και πολύ του του έχεις χαριστει.Με αφορμη αυτο ν πω κ γω επειδη τελευταια ειχα ενοχληση απο πελατη που εμφανιζοταν μεχρι σμρ απροσκλητος στη πορτα μου καθε πρωι κ βαρουσε κουδουνια κ πορτες μ αφορμη ν μιλησουμε 5 λεπτα .. ν μου εξηγήσει ..ρε μλκες την παλευετε; Δε μου ειστε τπτ το μισαωρο μου εισασταν αντε το μπουλο. Δεν ειμαι ουτε η σχεση σας ουτε η γκομενα σας μ πιο δικαίωμα μου διαταράσσετε την προσωπικη μου ζωη;
Απλά ενημέρωσε την αστυνομία γιατί μπορεί να είναι από κοινός μαλάκας μέχρι ψυχασθενής.Με αφορμη αυτο ν πω κ γω επειδη τελευταια ειχα ενοχληση απο πελατη που εμφανιζοταν μεχρι σμρ απροσκλητος στη πορτα μου καθε πρωι κ βαρουσε κουδουνια κ πορτες μ αφορμη ν μιλησουμε 5 λεπτα .. ν μου εξηγήσει ..ρε μλκες την παλευετε; Δε μου ειστε τπτ το μισαωρο μου εισασταν αντε το μπουλο. Δεν ειμαι ουτε η σχεση σας ουτε η γκομενα σας μ πιο δικαίωμα μου διαταράσσετε την προσωπικη μου ζωη;
Αυτη π θα δεις τουριστριες κ ξέκωλαΠοια είναι η καλύτερη ψησταριά στα Λαδάδικα?
Εκεί θα έχει σίγουρα καλό λουκάνικοΑυτη π θα δεις τουριστριες κ ξέκωλα
Εγώ προσωπικά όταν θέλω να φάω καλά και δεν ξέρω,αποφεύγω την συνταγή σου και κάθομαι όπου βλέπω παπουδες με κιτρινισμένα μουστάκια απ τα άφιλτρα χρονώνΑυτη π θα δεις τουριστριες κ ξέκωλα
Θα το έχω υπόψιν, όλο κάτι γέρους είχε εκεί τη τελευταία φορά που ανέβηκα, μπορεί να ήταν η μέρα/ώρα.Αυτη π θα δεις τουριστριες κ ξέκωλα
Ωραίος.Εγώ προσωπικά όταν θέλω να φάω καλά και δεν ξέρω,αποφεύγω την συνταγή σου και κάθομαι όπου βλέπω παπουδες με κιτρινισμένα μουστάκια απ τα άφιλτρα χρονών