Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Να πάει στην εκπομπή του ant1Βγάλτα σε πλειστηριασμό στον οίκο Sotheby's. Χρησιμοποιημένα όμως
Να πάει στην εκπομπή του ant1Βγάλτα σε πλειστηριασμό στον οίκο Sotheby's. Χρησιμοποιημένα όμως
Εγω σε θελω ξεβρακωτο ..Εμενα να μου φερεις κανενα καλο βρακι απο εκει,
μια και δεν σου αρεσουν αυτα που φοραω.
Εγω σε θελω ξεβρακωτο ..
Όχι στην Μυραρακη θα τα πάει και θα εκτιμάνε και τα υγρά από την μουνάρα τηςΝα πάει στην εκπομπή του ant1
Ετσι τα θελω και εγω... αλλα σιγά μην δώσει... ολα πλυμένα τα έχει ..Όχι στην Μυραρακη θα τα πάει και θα εκτιμάνε και τα υγρά από την μουνάρα της
Μονο τα τηγανια εχω απλυταΕτσι τα θελω και εγω... αλλα σιγά μην δώσει... ολα πλυμένα τα έχει ..
Θα στα πληνω αγαπη , δεν ξεχνάω....Μονο τα τηγανια εχω απλυτα
Υπάρχει άλλη γεύση στο φαγητό αν το τηγάνι είναι άπλυτο από 8 έως 16 ημέρες....Δίνει έξτρα και πιο πλούσια γεύση...Μονο τα τηγανια εχω απλυτα
Ναι , σε πάει σερμπατινα μετά...Υπάρχει άλλη γεύση στο φαγητό αν το τηγάνι είναι άπλυτο από 8 έως 16 ημέρες....
Τοσα ξέρεις τόσα λες....Ναι , σε πάει σερμπατινα μετά...
Εχει φάει στου αγκαλίτσα το μαγαζί?Τοσα ξέρεις τόσα λες....
Να φανταστω εχει αστερι michelinΕχει φάει στου αγκαλίτσα το μαγαζί?
Σύμβαση με τον ΕΦΚΑΝα φανταστω εχει αστερι michelin
Τηγάνια άπλυτα, χαλιά αμαζευτα, απαπα, ανοικοκυρευτη!!!Μονο τα τηγανια εχω απλυτα
Γιατι κανταΐφι θα φτιάξεις ? Θα ειναι ενδιαφέρον συνταγή... με υγρα για σιρόπι...Τηγάνια άπλυτα, χαλιά αμαζευτα, απαπα, ανοικοκυρευτη!!!
Πες μας ότι έχεις αφήσει αξύριστα πόδια και μασχαλες για να ολοκληρωθεί η φαντασίωση!!!
Τώρα εξηγούνται όλαΥπάρχει άλλη γεύση στο φαγητό αν το τηγάνι είναι άπλυτο από 8 έως 16 ημέρες....Δίνει έξτρα και πιο πλούσια γεύση...

λιχουδιες για @Xaramofais μην ξεχασεις να φερεις λεμεΕγω παω γ υπνο αφηνω τον @Μέγας Παπατζής υπευθυνο νηματος.. οταν σκασει μπιφ ξυπνα με

Εγω παω γ υπνο αφηνω τον @Μέγας Παπατζής υπευθυνο νηματος.. οταν σκασει μπιφ ξυπνα με