Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.494
Στείλε ρεβολουτ εστω δωροκαρτα μασουτηΤελικά κατουρισε η κατουρλου
Στείλε ρεβολουτ εστω δωροκαρτα μασουτηΤελικά κατουρισε η κατουρλου
Τύπε μη ξεχασεις να πάρεις αντικολλητικά τηγάνια για το σπιτικό σας. Και να έχεις οικιακή βοηθό να μην το κουράζεις το κορίτσι μας.Νικολ καλημέρα ,
Ακόμα δεν απάντησες στο κοινό σου στην πρωτεύουσα θα σε δούμε ;
Εγω να ξέρεις έχω καλο σκοπό !!!
Μεχρι κάτι την μάνα μου θα φερω να σε γνωρίσει !!!
Κοιτά μην φοράς τίποτα έξαλλο και γίνουμαι ρόμπα ….
Έχω κολεξιόν από μαντεμενια , και επειδή είμαι καταυλακιωτης , να ξέρετε είμαι και νοικοκύρης ρε !!!Τύπε μη ξεχασεις να πάρεις αντικολλητικά τηγάνια για το σπιτικό σας. Και να έχεις οικιακή βοηθό να μην το κουράζεις το κορίτσι μας.
Προσεχε εκαι,κυκλοφορουν πολλοι ζαβοι...Στείλε ρεβολουτ εστω δωροκαρτα μασουτη
www.el.gr
Έχει 4 μέρες που έστειλα σακουλάκι με δωράκια. Το κολοπεριστερο πάλι χάθηκε!Στείλε ρεβολουτ εστω δωροκαρτα μασουτη
Αμα στελνεις περιστέρι του κωλου ετσι είναι....Έχει 4 μέρες που έστειλα σακουλάκι με δωράκια. Το κολοπεριστερο πάλι χάθηκε!
Να εισαι καλα φίλε ευχαριστώ για την απαντησηΕπιβεβαιώνω. Οι Κορεάτισσες είναι κουκλάρες και έχουν φοβερό στυλ. Σίγουρα κλάσεις καλύτερες από τις Γιαπωνέζες και συνολικά καλύτερες από τις Κινέζες (αν και οι όμορφες κινέζες είναι από άλλο πλανήτη). Στις σχέσεις τους με Ευρωπαίους, υπάρχουν 2 διακριτές κατηγορίες. Αυτές που δεν έχουν βγει πολύ από την χώρα και δεν μιλάνε καλά αγγλικά, είναι αρκετά συντηρητικές και διστακτικές. Αυτές που έχουν ταξιδέψει και κυρίως έχουν ζήσει και έξω (Ευρώπη, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ) είναι πολύ πιο προσιτές και αν δεν είσαι κάφρος και λιγούρης, θα ανοιχτούν μαζί σου σε σημείο που εδώ στην Ελλάδα δεν θα το βρεις. Σε όλα τα επίπεδα.
Νικόλ δεν τα καταφέραμε, next time. Θα πηγαίνω Σεούλ τακτικά λόγω δουλειάς.
67 χρονων την ορεξη γ διαζυγιο π τη βρηκε η αλλη .. λογικο ειναι να τα παρει κρανα το μωρο. Καλα αν εβαζε φωτια γ παρτη μου τωρα θα τον γουσταρα τρελα, οσο πιο possessive και psycho τοσο καλύτεραΠροσεχε εκαι,κυκλοφορουν πολλοι ζαβοι...
Εκτος αν το εκανε για παρτη σου..
![]()
EL - BINTEO: Άνδρας από τη Σεούλ απογοητευμένος από το διαζύγιό του...πυρπόλησε μετρό!
Ένα βίντεο ενός 67χρονου άνδρα από τη Σεούλ, ο οποίος κατονομάζεται με το επώνυμό του Γουόν, να ρίχνει βενζίνη μέσα σε ένα κινούμενο τρένο και να το πυρπολεί έχει γίνει viral.www.el.gr
Έχει 4 μέρες που έστειλα σακουλάκι με δωράκια. Το κολοπεριστερο πάλι χάθηκε!
Τωρα που επεστρεψε το μωρο,μπορεις να παρεις το ρεπο σου.Άμα θες καίω όλο τον νομό για πάρτη σου
Αντιδήμαρχος σου λέει μεταΆμα θες καίω όλο τον νομό για πάρτη σου

υπουλε ....πας να μου φας την θεση....Τωρα που επεστρεψε το μωρο,μπορεις να παρεις το ρεπο σου.
Να δω ποιος αγαπούλας θα το κάνει για το απόλυτο καβλομουνο67 χρονων την ορεξη γ διαζυγιο π τη βρηκε η αλλη .. λογικο ειναι να τα παρει κρανα το μωρο. Καλα αν εβαζε φωτια γ παρτη μου τωρα θα τον γουσταρα τρελα, οσο πιο possessive και psycho τοσο καλύτερα
Άμα θες καίω όλο τον νομό για πάρτη σου
Καλα επειδη η αστυνομια γνωριζει μεχρι και τι χρωμα βρακι φοραμε...μην γραφετε μλκιες τετοιου τυπου,...δεν θελει πολυ για να φορτωσουν κατηγοριες στον οποιοδηποτε....
Νικολ δεν ξέρω πως θα διαχειριστείς αυτή την πληροφορία,όμως εχθές με 10 μποφόρ κάποιος την κατέκαψε τη Σαλονίκη!Κανε τους συνειρμούς σου και εγώ αφήνω ήσυχα ήσυχα αυτό εδώ
![]()
Θεσσαλονίκη: Μπαράζ με πυρκαγιές σε Προφήτη, Λουτρά Λαγκαδά, Δρυμό, Ρύσιο, Νέους Επιβάτες και Λακκιά (φωτο+video)
Στα σημεία επιχειρούν 85 πυροσβέστες με 30 οχήματα καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα - Άκυρος ο συναγερμός για φωτιά στο Σέιχ Σουwww.voria.gr
Το bou.com έχει κώδικες άσπαστους στους πιο διάσημους Ινδούς χάκερς ρε μπροΚαλα επειδη η αστυνομια γνωριζει μεχρι και τι χρωμα βρακι φοραμε...μην γραφετε μλκιες τετοιου τυπου,...δεν θελει πολυ για να φορτωσουν κατηγοριες στον οποιοδηποτε....
Ήρεμα γυμνοσαλιαγκα....Είπαμε η λίστα έκλεισε....Πως εγγραφομαι στο vip waitlist ρε παιδια . Νicole μη γαμιεσαι (μονο με αλλους ) !!!!!!!!!!!!!