Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.524
Γτι δεν εχει κίνηση στα λαδάδικα ;;;
Γτι δεν εχει κίνηση στα λαδάδικα ;;;
Βοηθα το φιλο..Γτι δεν εχει κίνηση στα λαδάδικα ;;;
...αυτη η ερωτηση απανταται παντα με την ερωτηση : "...απο το πρωι?!?"Βγηκα κ ραντεβου μ εναν κ μ ρωτησε μ ποσους εχω παει ……. Ποσοι ειμαστε εδω μεσα ρε παιδια δ ηξερα τι ν απαντησω .. ειπα μονο 3 χωρις τα μηδενικά
Εσύ είσαι και πορνοστάρ ως γνωστόν...αυτη η ερωτηση απανταται παντα με την ερωτηση : "...απο το πρωι?!?"
![]()
Σταματα να μας βαζεις γκεουλες.
Και όχι μόνο στις ΚινέζεςΑυτα λες εσυ στις κινεζες π σου πουλαν βενταλιες μ ενα ευρο κ πεφτουν ξερες
Τρείς και ο κούκοςΒγηκα κ ραντεβου μ εναν κ μ ρωτησε μ ποσους εχω παει ……. Ποσοι ειμαστε εδω μεσα ρε παιδια δ ηξερα τι ν απαντησω .. ειπα μονο 3 χωρις τα μηδενικά
Βάλε κ κανένα τόνο να μη μπερδευόμαστεΚαλος?σαν εμενα?

Πατε καλα μερικοι εδω μέσα;; Να απαντησω σε τι; Στο αν θα κερασεις γλυκα πανοραματος; Να μιλαμε δεν μπορω , απορω κ που ζητας επικοινωνια .. κ παρεξηγεισαι κιολας .Καλημέρα Nicole, εχει συμβεί κάτι και δεν μου απαντάς? Να περνάς καλά και να μιλάμε αν μπορείς. Να έχεις μια υπέροχη μέρα...
Γενική ήταν η ερώτηση. Δεν παρεξηγήθηκα, το ξερω ματια μου οτι εισαι στην άλλη άκρη. Να περνάς καλά και μην ταραζεσαι.. Σε εκτιμώ πολύ και το ξέρεις.Πατε καλα μερικοι εδω μέσα;; Να απαντησω σε τι; Στο αν θα κερασεις γλυκα πανοραματος; Να μιλαμε δεν μπορω , απορω κ που ζητας επικοινωνια .. κ παρεξηγεισαι κιολας .
Αντι να κατσεις να σκεφτεις πως ειμαι στην αλλη ακρη κ εχω καλυτερα πραγματα ν ασχοληθω το κανεις κ θεμα. Αν σκεφτοντουσαν ολοι ετσι τοτε θα επρεπε να ανοιξω αλλο νημα κ να το πω κυτιο παραπόνων Νικόλ γ ολους αυτους π δεν απανταω.
Να πω κ εγω πως εσεις π μ στελνετε για ραντεβου ρε παιδια δεν ειμαι ελλαδα
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑ

....ρε космонавт, ρε космонавтΕσύ είσαι και πορνοστάρ ως γνωστόν![]()
papaphillips κατς καλα ε. δεν παιζουμε με ανθρωπους που εχουν προσβαση σε σφυριχτες.
Το πιο σωστό είναι αυτό. Καινούργιο νήμα για παράπονα σχετικά με την Νικόλ.Πατε καλα μερικοι εδω μέσα;; Να απαντησω σε τι; Στο αν θα κερασεις γλυκα πανοραματος; Να μιλαμε δεν μπορω , απορω κ που ζητας επικοινωνια .. κ παρεξηγεισαι κιολας .
Αντι να κατσεις να σκεφτεις πως ειμαι στην αλλη ακρη κ εχω καλυτερα πραγματα ν ασχοληθω το κανεις κ θεμα. Αν σκεφτοντουσαν ολοι ετσι τοτε θα επρεπε να ανοιξω αλλο νημα κ να το πω κυτιο παραπόνων Νικόλ γ ολους αυτους π δεν απανταω.
Προσωπικά θα έριχνα μαύρη πέτρα "είμαι σε διακοπές" και θα ξαναέμπαινα στο forum όταν γύριζα. Πέρνα εκεί καλά, μην ασχολείσαι.Πατε καλα μερικοι εδω μέσα;; Να απαντησω σε τι; Στο αν θα κερασεις γλυκα πανοραματος; Να μιλαμε δεν μπορω , απορω κ που ζητας επικοινωνια .. κ παρεξηγεισαι κιολας .
Πατε καλα μερικοι εδω μέσα;; Να απαντησω σε τι; Στο αν θα κερασεις γλυκα πανοραματος; Να μιλαμε δεν μπορω , απορω κ που ζητας επικοινωνια .. κ παρεξηγεισαι κιολας .