Supershelbys
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
Τελικά ρε κοπελιά δεν μας είπες αυτές οι απόλυτες βυζάρες με την απόλυτη κωλαρα που έχεις μούρλαναν κανέναν εκεί που πήγες;
Ωραίο θα ήταν να γράψεις πως σε μια από αυτές τις φώτο είσαι γυμνή να μας βάλεις όλους να βγάλουμε τους μεγεθυντικούς φακούς. Σαν το βρες τις διαφορές
Πες μου οτι δεν την είδες ακόμαΩραίο θα ήταν να γράψεις πως σε μια από αυτές τις φώτο είσαι γυμνή να μας βάλεις όλους να βγάλουμε τους μεγεθυντικούς φακούς. Σαν το βρες τις διαφορές
Τελικα ρε αδερφε γτι να σε πω; Ειμαστε τπτ φιλεναδες κ δε το ξερω;Τελικά ρε κοπελιά δεν μας είπες αυτές οι απόλυτες βυζάρες με την απόλυτη κωλαρα που έχεις μούρλαναν κανέναν εκεί που πήγες;
Ενταξει εχω πει πως το φορουμ ειναι κομματι της ζωης μου , μεσα απο εδω κανουμε χαβαλε και κραταω πολυ καλες επαφες μ αρκετο κοσμο απο εδω μεσα, δε θελω ν εξαφανιστω θελω ν μοιράζομαι κομματια της ζωης μου αρκει ν το σεβονται αυτο π κανω .Προσωπικά θα έριχνα μαύρη πέτρα "είμαι σε διακοπές" και θα ξαναέμπαινα στο forum όταν γύριζα. Πέρνα εκεί καλά, μην ασχολείσαι.
Είχες απλωμένα?Βρεχει εδω ολη μερα σμρ
Πες κι άλλα, πες κι άλλαΒρεχει εδω ολη μερα σμρ
...Τελικα ρε αδερφε γτι να σε πω; Ειμαστε τπτ φιλεναδες κ δε το ξερω;
Η θερμοκρασία ειναι : Στείλε κανα φραγκο ξεμειναΤι θερμοκρασία έχει
Ο καλησπερακιας θελει ν γινω Κ ΑρναουτογλουΓράψε κανένα χωράφι στο κορίτσι ρε. Είναι χιλιόμετρα μακριά στην ξενιτιά.
Πόσα θέλεις μανάρι μου να σε στείλω?Ο καλησπερακιας θελει ν γινω Κ Αρναουτογλου
Ου να χαθεί, δεν ντρέπεται λίγοΟ καλησπερακιας θελει ν γινω Κ Αρναουτογλου
Στειλε θειο εχω εξοδα ..Πόσα θέλεις μανάρι μου να σε στείλω?