ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.489
- Πόντοι
- 37.762
Στειλτε κανα ταπερ .. ξεροσταλιασα
Στειλτε κανα ταπερ .. ξεροσταλιασα
Δεν έχει καλά φαγητά?Στειλτε κανα ταπερ .. ξεροσταλιασα
Σα τα δικα μας δεν ειναι .. στειλτε φακεςΔεν έχει καλά φαγητά?
με αδικείς! Έγώ από εσένα, δεν έχω ζητήσει ποτέ τπτ άλλο εκτός από ραντεβού!Εδω δε βαριεστε εσεις να ζητατε κωλο
να του είναι μαλακιά δλδ??... να μην σου σηκώνεται μαλακά

Τυχερος εισαι αν το χταποδι δε κουνιεταιΩραίες οι φωτογραφίες που παρέθεσες...να δούμε μια πιο καθημερινη εικόνη αυτής της χώρας.
By the way....τι τρώνε εκει; είδα το παρακάτω και τρόμαξα...τηγανητό ρύζι με χταπόδι και χοιρινό πατσά;
Όλα μαζι αυτά σε 1 πιάτο ή το google translate έκανε το θαύμα του;
![]()
Μαλάκιαμε αδικείς! Έγώ από εσένα, δεν έχω ζητήσει ποτέ τπτ άλλο εκτός από ραντεβού!
να του είναι μαλακιά δλδ??![]()
Έδωσα@Alexia9090 δωσε ενα σημαδι ζωης γαμω τον Μητσοτακη....
Γινε λίγο ρομαντικος ρε μλκ
Καλος?σαν εμενα?Βγηκα κ ραντεβου μ εναν κ μ ρωτησε μ ποσους εχω παει ……. Ποσοι ειμαστε εδω μεσα ρε παιδια δ ηξερα τι ν απαντησω .. ειπα μονο 3
κλαίω...Βγηκα κ ραντεβου μ εναν κ μ ρωτησε μ ποσους εχω παει ……. Ποσοι ειμαστε εδω μεσα ρε παιδια δ ηξερα τι ν απαντησω .. ειπα μονο 3

Πολλούς του ειπεςΒγηκα κ ραντεβου μ εναν κ μ ρωτησε μ ποσους εχω παει ……. Ποσοι ειμαστε εδω μεσα ρε παιδια δ ηξερα τι ν απαντησω .. ειπα μονο 3 χωρις τα μηδενικά
Ε οχι κ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣΚαλος?σαν εμενα?
Ε οχι κ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ

´´Σκληρή´´ τύποι είναι εκεί έχω μάθει!Βγηκα κ ραντεβου μ εναν κ μ ρωτησε μ ποσους εχω παει ……. Ποσοι ειμαστε εδω μεσα ρε παιδια δ ηξερα τι ν απαντησω .. ειπα μονο 3 χωρις τα μηδενικά
Ετσι μπράβο ! Δώστης πόνο !!!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()