SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.638
- Πόντοι
- 1.446
Λάθος Μ π μπαίνω σ τετια συζήτηση μαζί σ. Είσαι καλό τυπακι, κ μιλάς καλά αλλά κρατώ επιφυλάξεις επειδ έχεις επιχείρηση κ πρέπει ν κρατάς τς πελάτες σ ευχαριστημένους.Θυμισε μου ποιος το ξεκίνησε; Μηπως ησουν εσυ; Τωρα γτι παραπονιέσαι ; Δε σ αρεσε τελικα αυτο π εσυ ξεκινησες; Γ μενα εισαι φαουλ , αφενος εσυ εξέθεσες αρχικα εναν ανθρωπο που δε σ εχει ενοχλησει ποτε κ το κρινω απλα διαβαζοντας εδω μεσα χωρις ν ξερω το background σας αφετερου πιο μισογυνικα σχόλια δεν εχω ξαναδιαβάσει απο ατομο που συνεχιζει κ επιμενει ν κανει ραντεβου μ μια κοπελα π υποτιθεται δε του αρεσει. Γ μενα υπαρχει ο επικυνδινος π ξερει κ δεν μιλάει κ ο ανοητα επικυνδινος π ξέρει κ εις γνωση του τα γραφει δημοσια.. παει ν πει πως δεν σεβεται κ δεν εχει επιγνωση των επιπτώσεων.. Γ το αν πρεπει ν φαει μπαν ο @Dimis ας το αποφασισει ο κοσμος που αποφασισε κ σε εκανε κ εσενα μπαν . Εδω δε θα στηθει λαικο δικαστηριο γ τα προσωπικα σας αλλα την ανωνυμια που επιβαλει το σαιτ κ το σπορ ν την τιματε .. επισης μια κριτικη ειναι αρκετη γ μια κοπελα που δε σας κανει αλλα η αδιακοπη λασπη που ριχνετε μερικοι αφενος σηκωνει ψυχολογικής αντιμετώπισης αφετερου μας πριζει τα παπαρια.
Εντάξει 1 θα είναι ο τυχερός. Ας χαρούμε κι εμείς ο,τι μας αναλογεί για όσο μας αναλογεί!Νικόλ..η τύπισσα που θα ήθελες γκόμενα να γελάς κ να την πηδάς κάθε μέρα κωλος βυζιά φάτσα όλα στο κόκκινο
Η Νικόλ μόνο Θεσσαλονίκη δουλεύει; ή έ έρχεται καμιά φορά στην Αθήνα;
Το 2ο. So stay tuned.Η Νικόλ μόνο Θεσσαλονίκη δουλεύει; ή έ έρχεται καμιά φορά στην Αθήνα;
Νταξει υπάρχουν και τα τατουάζ που δεν αρέσουν σε όλουςΝικόλ..η τύπισσα που θα ήθελες γκόμενα να γελάς κ να την πηδάς κάθε μέρα κωλος βυζιά φάτσα όλα στο κόκκινο
Εγώ με ανώμαλους δεν μιλάω (με φωνή Τάκη Τσουκαλά)...Νταξει υπάρχουν και τα τατουάζ που δεν αρέσουν σε όλους
Το κορίτσι είναι έργο τέχνης. Λες και όταν πηδάς εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με τα τατουάζ.Νταξει υπάρχουν και τα τατουάζ που δεν αρέσουν σε όλους
Ωρεμαλακαμουυυυ ! ! !
Καλα κανεις κ εχεις τις επιφυλάξεις σου, εχω πει θα μιλαω χυμα εδω μεσα αυτο μ εχει κανει ν χασω πολυ πελατεια αλλα κερδιζω τον χαρακτηρα μου και την πελατεία που μου ταιριαζει .. κ αυτη μ ενδιαφερειΛάθος Μ π μπαίνω σ τετια συζήτηση μαζί σ. Είσαι καλό τυπακι, κ μιλάς καλά αλλά κρατώ επιφυλάξεις επειδ έχεις επιχείρηση κ πρέπει ν κρατάς τς πελάτες σ ευχαριστημένους.
Δεχομαστε και posΕπιχείρηση ,πελάτες ,καλό τυπακι!!!
Τι έγιναν αυτά που σου έστειλα ?
Νύχτωσε και δεν γύρισαν τα περιστέρια!
Νικόλ..η τύπισσα που θα ήθελες γκόμενα να γελάς κ να την πηδάς κάθε μέρα κωλος βυζιά φάτσα όλα στο κόκκινο
Ποια τατουαζ.. αυτοκολλητα ειναι απο τσιχλεςΤο κορίτσι είναι έργο τέχνης. Λες και όταν πηδάς εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με τα τατουάζ.