ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 1.056
Σιγά να μην είναι μέλος. Όλοι από χωριό είμαστε αλλά αυτός έχει μείνει στο χωριό τη δεκαετία του 70'.
Ιιιιι ΧΑααα Τσαπρρρρ
Σιγά να μην είναι μέλος. Όλοι από χωριό είμαστε αλλά αυτός έχει μείνει στο χωριό τη δεκαετία του 70'.
Ζει κ βασιλεύει@Nicole Ζεις Γοργονα μου;
εσυ που το ξερεις;Ζει κ βασιλεύει
εσυ που το ξερεις;
Αυτό δεν είχε απαντήσει η γοργόνα για τον Μ.Αλέξανδρο κατά τον θρύλο;Ζει κ βασιλεύει
Ανυπομονώ να σε ξανασυνάντησω... Ασσυληπτη απλά...
Αυτό είναι παρωδία του θρύλουΑυτό δεν είχε απαντήσει η γοργόνα για τον Μ.Αλέξανδρο κατά τον θρύλο;
Φέρε τν έλεγχο να σου βάλω άρισταΑυτό δεν είχε απαντήσει η γοργόνα για τον Μ.Αλέξανδρο κατά τον θρύλο;
Δε μου λες, αυτοί στη Κασσάνδρα δε μεναν?Τι ανακατεύετε εδώ τον Ολυμπιακό
Τ ότι λέει τ αρχικά τ ονόματος μ, δν είναι παράβαση? Δν πρέπει ν φάει Μπαν κ ο Γ...... ή αλλιώς @Dimis ?Ευχαριστώ από καρδιάς όλους, για τον καμμένο που και λέει ότι ξέρει πράγματα για εμένα ειλικρινά δεν με αγγίζει καθόλου. Και για να μην μας περνάει ο Δαμ.... ότι βγήκαμε από σπηλιά, ξέρω και εγώ πολλά για αυτόν, άσχετα που δεν ασχολούμαι.
Θυμισε μου ποιος το ξεκίνησε; Μηπως ησουν εσυ; Τωρα γτι παραπονιέσαι ; Δε σ αρεσε τελικα αυτο π εσυ ξεκινησες; Γ μενα εισαι φαουλ , αφενος εσυ εξέθεσες αρχικα εναν ανθρωπο που δε σ εχει ενοχλησει ποτε κ το κρινω απλα διαβαζοντας εδω μεσα χωρις ν ξερω το background σας αφετερου πιο μισογυνικα σχόλια δεν εχω ξαναδιαβάσει απο ατομο που συνεχιζει κ επιμενει ν κανει ραντεβου μ μια κοπελα π υποτιθεται δε του αρεσει. Γ μενα υπαρχει ο επικυνδινος π ξερει κ δεν μιλάει κ ο ανοητα επικυνδινος π ξέρει κ εις γνωση του τα γραφει δημοσια.. παει ν πει πως δεν σεβεται κ δεν εχει επιγνωση των επιπτώσεων.. Γ το αν πρεπει ν φαει μπαν ο @Dimis ας το αποφασισει ο κοσμος που αποφασισε κ σε εκανε κ εσενα μπαν . Εδω δε θα στηθει λαικο δικαστηριο γ τα προσωπικα σας αλλα την ανωνυμια που επιβαλει το σαιτ κ το σπορ ν την τιματε .. επισης μια κριτικη ειναι αρκετη γ μια κοπελα που δε σας κανει αλλα η αδιακοπη λασπη που ριχνετε μερικοι αφενος σηκωνει ψυχολογικής αντιμετώπισης αφετερου μας πριζει τα παπαρια.Τ ότι λέει τ αρχικά τ ονόματος μ, δν είναι παράβαση? Δν πρέπει ν φάει Μπαν κ ο Γ...... ή αλλιώς @Dimis ?
2 μέτρα κ 2 σταθμά
Άρα αν ξέρει γ εμένα είναι επικίνδυνος
Ιασου καβλα![]()
Καλο ΠΣΚ ερωτιαριδες
ρομαντικια![]()
Καλο ΠΣΚ ερωτιαριδες
ΚΑΛΟ ΠΣΚ ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥ![]()
Καλο ΠΣΚ ερωτιαριδες