Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
ΚΑΛΟ ΠΣΚ ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥ![]()
Καλο ΠΣΚ ερωτιαριδες
ΚΑΛΟ ΠΣΚ ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥ![]()
Καλο ΠΣΚ ερωτιαριδες
....βασικα, η αδελφη του Μ.Αλεξανδρου ειναι η γοργονα του θρυλου και απευθυνει το ερωτημα στους ναυτικους!Αυτό δεν είχε απαντήσει η γοργόνα για τον Μ.Αλέξανδρο κατά τον θρύλο;
@Papatzhs69....βασικα, η αδελφη του Μ.Αλεξανδρου ειναι η γοργονα του θρυλου και απευθυνει το ερωτημα στους ναυτικους!
Οπως κ να'χει παντως, αρχηστο πλασμα η γοργονα! Ουτε να το φας μπορεις, ουτε να το γαμησεις![]()
το πατε φιρι φιρι να γινει πουτανα το νημα....βασικα, η αδελφη του Μ.Αλεξανδρου ειναι η γοργονα του θρυλου και απευθυνει το ερωτημα στους ναυτικους!
Οπως κ να'χει παντως, αρχηστο πλασμα η γοργονα! Ουτε να το φας μπορεις, ουτε να το γαμησεις![]()
Οτι πιο συνηθεςτο πατε φιρι φιρι να γινει πουτανα το νημα
Espresso Italiano ο καλύτερος καφές στη γη!
Εγω ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥ ουτε να σε φαω θελω ουτε να σε γαμησω μονο να σε ΘΑΥΜΑΖΩ θελω!!!!!!!!!!!!!!!Γ πες @Papatzhs69 γ αυτο μ λες γοργονα
Ειπα κ γω αφου δ ειμαι 80 κιλα
Αυτα λες κ στα μασατζιδικα π πας γ αυτο φευγεις μ γκρινιαΕγω ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥ ουτε να σε φαω θελω ουτε να σε γαμησω μονο να σε ΘΑΥΜΑΖΩ θελω!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα λες κ στα μασατζιδικα π πας γ αυτο φευγεις μ γκρινια
Λεγε ποσα μασαζοκρεβατα κουβαλησες στη μετακομιση;;;
ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;Λεγε ποσα μασαζοκρεβατα κουβαλησες στη μετακομιση;;;
με εχεις αφησει μονο να παλευω σε μια ανουσια σχεση....Λεγε ποσα μασαζοκρεβατα κουβαλησες στη μετακομιση;;;
Λεγε ρε ποσα κρεβατια κουβαλησεςΕΣΥ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με εχεις αφησει μονο να παλευω σε μια ανουσια σχεση....
Με εχεις πληγωσει ...φυγε ασε με....καριολες ειστε ολεςΛεγε ρε ποσα κρεβατια κουβαλησες
Η ακριβής μετάφραση από τα ιταλικά, όπου πιστεύεται ότι είναι η αυθεντική ρίζα της λέξης (carriola) είναι “καρότσι με μια μπροστινή ρόδα”. Αυτό που στη χώρα μας κουβαλάμε συνήθως οικοδομικά υλικά.Με εχεις πληγωσει ...φυγε ασε με....καριολες ειστε ολες
Βρε μπας κ αυτη η μετακομιση σου εμεινε στο υποσυνείδητοΗ ακριβής μετάφραση από τα ιταλικά, όπου πιστεύεται ότι είναι η αυθεντική ρίζα της λέξης (carriola) είναι “καρότσι με μια μπροστινή ρόδα”. Αυτό που στη χώρα μας κουβαλάμε συνήθως οικοδομικά υλικά.
ιταλική carriola (στη σημασία: κρεβατάκι για μωρά)Η ακριβής μετάφραση από τα ιταλικά, όπου πιστεύεται ότι είναι η αυθεντική ρίζα της λέξης (carriola) είναι “καρότσι με μια μπροστινή ρόδα”. Αυτό που στη χώρα μας κουβαλάμε συνήθως οικοδομικά υλικά.
Μηπως εισαι αγαμητη και κατα βαθος ζηλευεις;Βρε μπας κ αυτη η μετακομιση σου εμεινε στο υποσυνείδητο