Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.300
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ να ερθεις να παρεις τα 3.5 στριγκακια σου και το 1 σουτιεν που εχεις παρατησει στο σπιτι μου....Τι ειπες ρε καργιολη
Κρατα τα να σκουπιζεσαι οταν τρωςΧΩΡΙΖΟΥΜΕ να ερθεις να παρεις τα 3.5 στριγκακια σου και το 1 σουτιεν που εχεις παρατησει στο σπιτι μου....
θα τον παιζω οταν σε σκεφτομαι και θα σκουπιζομαι με αυτοΚρατα τα να σκουπιζεσαι οταν τρως
Ζητα συγνωμη ποσειδωναθα τον παιζω οταν σε σκεφτομαι και θα σκουπιζομαι με αυτο
ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΙΠΑΜΕΖητα συγνωμη ποσειδωνα
Νικολ ειπαμεΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΙΠΑΜΕ
Γοργονα μου μην νευριαζεις θα κανεις ρυτιδεςΝικολ ειπαμε
Μ αγαπας;Γοργονα μου μην νευριαζεις θα κανεις ρυτιδες
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥΜ αγαπας;
Δωσ' της πίπα τύπε. Και αν η πίπα είναι σαν της Νικόλ τότε η γοργόνα είναι αστέρι και χρησιμότατη....βασικα, η αδελφη του Μ.Αλεξανδρου ειναι η γοργονα του θρυλου και απευθυνει το ερωτημα στους ναυτικους!
Οπως κ να'χει παντως, αρχηστο πλασμα η γοργονα! Ουτε να το φας μπορεις, ουτε να το γαμησεις![]()
Να σ πω .. δε βαρεθηκες ν κανεις κρυα αστεια;Πως επικοινωνούμε με την κοπέλα; Με τα 150 τι παίζει; Μας πληρώνει ;
Εσύ να μας πείς πόση ήταν η διατομή του γκροβερ της Ρίτας. Τα 150 τα δίνει σε όποιον της κάνει το καλύτερο γλειφομούνι.Πως επικοινωνούμε με την κοπέλα; Με τα 150 τι παίζει; Μας πληρώνει ;
Ποια ειναι η ΡιταΕσύ να μας πείς πόση ήταν η διατομή του γκροβερ της Ρίτας. Τα 150 τα δίνει σε όποιον της κάνει το καλύτερο γλειφομούνι.
Μία εφήμερη σχέσηΠοια ειναι η Ριτα
ΚαταλαβαΜία εφήμερη σχέση
ΟχιΝα σ πω .. δε βαρεθηκες ν κανεις κρυα αστεια;
Τραβάει η καημένη τις μισές καύλες για γκροβεράκι της ΘεσσαλονίκηςΚαταλαβα
Κ γω δε βαριεμαι ποτε ν σε γλενταω