Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.756
- Πόντοι
- 8.346
Καλά να περάσετε ΒαρβάραΗ νικολ βαφεται τωρα και ζηλευει. Μιχαλη ελα παρε με απο εδω.
Καλά να περάσετε ΒαρβάραΗ νικολ βαφεται τωρα και ζηλευει. Μιχαλη ελα παρε με απο εδω.
Τωρα που μας εφτυσες δυσκολα τα πραματα.Καλά να περάσετε Βαρβάρα
Δν είχα ποτέ πρόταση για να την απορρίψω.Τωρα που μας εφτυσες δυσκολα τα πραματα.
Αλεξια τώρα που σε βρήκα,ραντεβού κάνεις;Μην χυθεί κάτι άλλο
Οχι μονο μάτι παίρνει ....Αλεξια τώρα που σε βρήκα,ραντεβού κάνεις;![]()
Καλημερα.
Αναφορικα με το χθεσινο event εγω εχω τα σκρινσοτ κ μπορω να τα ανεβασω ανα πασα στιγμη. Ο χαρακτηρας μου κ η ηθικη μου δεν μου επιτρεπει να δινω προσωπικες συνομιλιες δημοσια, αυτα ειναι σοβαρα πραγματα ΑΛΛΑ εαν ο κυριος ανον το συνεχισει θα τα δημοσιοποιησω χωρις δευτερη σκεψη. Πριν ξαναμπει ο καθενας ν με κραξει σε κατι αλλο περαν των υπηρεσιων μου στο ραντεβου μας ας το ξανασκεφτει . Ειμαι πολυ ειλικρινής μ τον κοσμο απο την πρωτη ημερα πολλοι με ξερετε δε σηκωνω ουτε απειλες ουτε προσβολες ουτε μλκιες. Οταν δε σας ενοχλω ν μην με ενοχλειτε στη δλεια μου κ στην ζωη μου.
Αυτα απο εμενα.
Ώπα....αν είναι 50 και είναι γερός, τότε ετοιμάζομαι για τη σύνταξη σιγά σιγάΑνον λεει το βλαχαδερο .. μ φωτο κουκουλα λες κ ειναι 25 χρονο μεσα στα κρυπτο .. πανε γαμησου ρε βλακα 50 χρονων φορας κουκουλα ρε ζωο δε εχεις το στανιο σου ρε μλκ
Ιδια ηλικια με τον πραγματικο gagarin ?Ώπα....αν είναι 50 και είναι γερός, τότε ετοιμάζομαι για τη σύνταξη σιγά σιγά
...μαγκα μου κ πολυ αργησες, εγω τωρα τρωω το εφαπαξΏπα....αν είναι 50 και είναι γερός, τότε ετοιμάζομαι για τη σύνταξη σιγά σιγά
Κρατούσες το πενηντάρικο στην τσέπηΔλδ ρε μνπνο άκυρο στο άκυρο αλλά τον έβρεχες στο τέλος...τι να πω και εγώ που τα άκυρα μου κατέληγαν....![]()
Μη χάσειςΝαι γκαβλα μου![]()
Σε πόσες πουλάς έρωτες ρε Μαχαλάκη;Να μπεις για τρίο γενικά
Περασαμε πολυ καλα! Γουρλης ο Μιχαλης!Δν είχα ποτέ πρόταση για να την απορρίψω.
Πιστεύω σε σενα,. Θα τα καταφέρεις να περάσετε καλά
Να με φέρεις να σου κάνω ποδαρικοΠερασαμε πολυ καλα! Γουρλης ο Μιχαλης!
Σε καμία. Μην ακούς τι λενε, προβοκάτσιαΣε πόσες πουλάς έρωτες ρε Μαχαλάκη;
Εισαι ετοιμος δηλαδη ?Να με φέρεις να σου κάνω ποδαρικο