Διαγραμμένο μέλος 83069
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 3.985
Εσένα σε πάω όχι για το golden showerΕυχαριστώ μπραδερινι μου

, αλλά για την πυγμή σου με την κλαούντια. 
Εσένα σε πάω όχι για το golden showerΕυχαριστώ μπραδερινι μου

, αλλά για την πυγμή σου με την κλαούντια. 
Ποια ειναι αυτη ζηλευωΕσένα σε πάω όχι για το golden shower, αλλά για την πυγμή σου με την κλαούντια.
![]()
Είσαι καβλιαρης κ μετράςΕσένα σε πάω όχι για το golden shower, αλλά για την πυγμή σου με την κλαούντια.
![]()
Ακομα ν κοιμηθεις ;
Ποια ειναι αυτη ζηλευω

Βλέπω σειρά στο νετφλιξΑκομα ν κοιμηθεις ;
Ποια σειρα εχει golden shower γ ν το βλεπεις τετοια ωραΒλέπω σειρά στο νετφλιξ
To Babylon έχει αλλά δεν είναι σειράΠοια σειρα εχει golden shower
Βαβυλωνια μιχαλη μου ;To Babylon έχει αλλά δεν είναι σειρά
Ν ξες εχει ενα κουμπι π λεει απαντηση πατα το κ απαντησε την επομενη φοραΤι να κάνουμε δεν μπορούν να γίνουν όλοι Διογένης. Τουλάχιστον αυτός δεν ήθελε τις μαλακίες που θέλει ο τύπος
Να, έτσιΝ ξες εχει ενα κουμπι π λεει απαντηση πατα το κ απαντησε την επομενη φορα
Ούτε όλες ΛαΐςΝ ξες εχει ενα κουμπι π λεει απαντηση πατα το κ απαντησε την επομενη φορα
....κοριτσαρα μου το ξαναπαμε. Δυσκολο ρουχο το παντελονι, θελει αρχιδια για να μεινει στην θεση του!Παιδιά γ να τελειωνει το θεμα .. αυτα που περιεγραψα συμβαινουν εδω κ παρα πολυ καιρο .. μου τα λενε κ μ τα δειχνουν οι πελατες μου το τι λεει ο κυριος αυτος γ εμενα .. το οτι μ κραζει παντου χωρις δικαιωμα κ με ουσιαστικη αγνοια στο ποια ειμαι . Εκανα υπομονη τοσο καιρο εφοσον δεν εμπαινε στο νημα μου ν μου δωσει καποια αφορμη αλλα ειχα πει πως οταν θα ξαναεμπαινε θ ηταν κ η τελευταία του .. κ ποση υποκρισια.. μιλαει για στρουμφακια που μπαχαλευουν την ημερα διαμαρτυριας λες κ αυτος διαφερει απο αυτο π κραζει .. λες κ δεν μπαινει να μπαχαλεψει νηματα , η ακομα χειροτερα οταν το κανει πισω απο την πλατη μου κ να τα λεει οπως τα θελει κ οπως τον συμφέρει , το στρουμφακι κ αυτο θα ελεγε κανεις .. διοτι τοσο μικρος ειναι ο οποιοσδηποτε κοιταει να βγαλει δουλεια μειονοντας τους γυρω του . Κ ως ανεξαρτητη ειμαι κ πιο ευαλωτη.
Στο χωρο μας υπαρχει ο σωστος ανταγωνισμός κ υπαρχει κ αυτου του ειδος ο πολεμος .. ευτυχως που υπαρχει κοσμος εδω μεσα που αντιλαμβάνεται καποια πραγματα ωστε κ εγω παρολη την εκθεση ν εχω μια υποστηριξη ν τα βαζω μαζι τους.

Η μεγαλη πουτσα. Ξες εσυ.....κοριτσαρα μου το ξαναπαμε. Δυσκολο ρουχο το παντελονι, θελει αρχιδια για να μεινει στην θεση του!![]()
....μαγκα μου, κανονισε να μας κρεμασουνε κουδουνια και στην Θεσσαλονικη τωραΗ μεγαλη πουτσα. Ξες εσυ.
Απ'τα αυτια?....μαγκα μου, κανονισε να μας κρεμασουνε κουδουνια και στην Θεσσαλονικη τωρα![]()

Αν θέλει 2ο γύρο πρέπει να με ταισει στα ενδιάμεσαΝα γαμησεις θες ή να φας τυπε ;![]()
Μηπως να κανετε και κανενα συμφωνο συμβιωσης πριν βρεθειτε ; να ειστε σιγουροι....Αν θέλει 2ο γύρο πρέπει να με ταισει στα ενδιάμεσα
Θα στείλει δείγμα γεμιστων με ταπερακι για να αξιολογηθεί και μετά συζητάμε ότι θεςΜηπως να κανετε και κανενα συμφωνο συμβιωσης πριν βρεθειτε ; να ειστε σιγουροι....