italaki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44.043
- Πόντοι
- 5.956
Έξαλλος ξάδερφε?!Όλο το νήμα της είναι μία καρτέλα.........παλουκώσου και διάβαζε.
Όχι δεν υπάρχει, κάτσε δες φωτογραφίες , διάβασε και επικοινώνησε μαζί της.![]()

Έξαλλος ξάδερφε?!Όλο το νήμα της είναι μία καρτέλα.........παλουκώσου και διάβαζε.
Όχι δεν υπάρχει, κάτσε δες φωτογραφίες , διάβασε και επικοινώνησε μαζί της.![]()

Όχι , πρέπει να βοηθήσουμε το παιδί...........Έξαλλος ξάδερφε?!![]()

Είμαι το τρίπτυχο της επιτυχίας.. κοντή χοντρή ΚΑΙ άσχημηπαιδιά υπάρχει κάποια καρτέλα για τη Νικολ για να δούμε πληροφορίες π.χ. ύψος, κιλά κλπ?
Είμαι το τρίπτυχο της επιτυχίας.. κοντή χοντρή ΚΑΙ άσχημη

Επιβεβαιώνω τα παραπάνω λεγόμεναΕίμαι το τρίπτυχο της επιτυχίας.. κοντή χοντρή ΚΑΙ άσχημη
Γεμιστά κάνει;Ψηλή (για γυναίκα),αδύνατη με Βυζαρες,φανταστικό κωλαρακι (το οποίο μην λιγουρεύεσαι) με υπέροχα tattoo και ένα piercing στην μια ρόγα όνειρο
Ψηλή (για γυναίκα),αδύνατη με Βυζαρες,φανταστικό κωλαρακι (το οποίο μην λιγουρεύεσαι) με υπέροχα tattoo και ένα piercing στην μια ρόγα όνειρο
Να γαμησεις θες ή να φας τυπε ;Γεμιστά κάνει;
Είμαι το τρίπτυχο της επιτυχίας.. κοντή χοντρή ΚΑΙ άσχημη
Ένα λαϊκό ρητό λέει ότι αυτές κάνουν τα καλύτερα γαμ... πάντωςΕίμαι το τρίπτυχο της επιτυχίας.. κοντή χοντρή ΚΑΙ άσχημη

Ειλικρινα ρε μλκ οσο και να κρατηθω δεν μπορω....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ;παιδιά υπάρχει κάποια καρτέλα για τη Νικολ για να δούμε πληροφορίες π.χ. ύψος, κιλά κλπ?
Θα χρειαστουμε μια φωτογραφια σου, την ταυτοτητα σου ,ενα χαρτι που να δηλωνει την κατοικια σου, και μια φορολογικη δηλωση του 2019καλησπερα Νικολ ειμαι καινουργιο μελος και αναρωτιομουν πως θα μπορουσα να σε γνωρισω ;
Και 2 μάρτυρες...Θα χρειαστουμε μια φωτογραφια σου, την ταυτοτητα σου ,ενα χαρτι που να δηλωνει την κατοικια σου, και μια φορολογικη δηλωση του 2019
Εγώ για να έχω τα προτερήματα.Και 2 μάρτυρες...
Αν εισαι ενα βημα πριν τη συνταξη εισαι στο σωστό μεροςΚαλησπέρα σε όλους, Καλησπέρα στην οικοδέσποινα ) , γεια σου Νικόλ!
πρώτο μου μήνυμα
Νέος στο φόρουμ, νέος στο σπορ, μόνο στην ηλικία δεν είμαι νέος αλλά πάντα υπάρχει χώρος για νέες εμπειρίες ))
Θέλει να γαμηθει στο φαίΝα γαμησεις θες ή να φας τυπε ;![]()
Ειδικά αν είναι του ΤΕΒΕ γιατί του ΟΓΑ είναι ψίχουλα.Αν εισαι ενα βημα πριν τη συνταξη εισαι στο σωστό μερος
Θέλει να γαμηθει στο φαί![]()