- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.760
Δλδ εγω γ αυτους π ακυρωνουν τι πρεπει ν κανω ..
μη μη σε παρακαλω μην θυμωνεις καρδια μουΔλδ εγω γ αυτους π ακυρωνουν τι πρεπει ν κανω ..
Όλοι μας έχουμε φάει ακυρώσεις, εγώ το πήρα ψύχραιμα εννοείτε όλες τις φορές και πήγα έχωσα αλλού εν τέλει. Μόνο μια φορά έριξα καντήλια σε μια μαλακισμένη γιατί δεν μου είχε δώσει την πραγματική της διεύθυνση αμέσως και με είχε στείλει δύο φορές δεξιά και αριστερά. Και όταν εν τέλει μου έδωσε την πραγματική της διεύθυνση και πήγα στην είσοδο της οικοδομής της και της ζήτησα να μου ανοίξει για να ανέβω, με απίστευτο θράσος μου ζήτησε να της στείλω φωτογραφία τα μούτρα μου στο viber αλλιώς δεν θα με δεχόταν. Εννοείτε πως δεν το έκανα, την πάτησα καντήλια, την μπλόκαρα και πήγα αλλού μετά.Οχι θα δωσω σημασια.. εκανα λαθος ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ειπα οτι το ειχα γ σμρ .. το ακυρωνω ποσες ωρες πριν κ τ ακουω κ απο πανω; Σοβαρα τωρα; Λες και ηρθε στη πορτα κ δε του ανοιγα κ περιμενε η λες και τον ειχα γκομενο .. μερικοι δε πατε καλα κ τα θελετε τα καντηλια σας κ σμρ
βαρυΌλοι μας έχουμε φάει ακυρώσεις, εγώ το πήρα ψύχραιμα εννοείτε όλες τις φορές και πήγα έχωσα αλλού εν τέλει. Μόνο μια φορά έριξα καντήλια σε μια μαλακισμένη γιατί δεν μου είχε δώσει την πραγματική της διεύθυνση αμέσως και με είχε στείλει δύο φορές δεξιά και αριστερά. Και όταν εν τέλει μου έδωσε την πραγματική της διεύθυνση και πήγα στην είσοδο της οικοδομής της και της ζήτησα να μου ανοίξει για να ανέβω, με απίστευτο θράσος μου ζήτησε να της στείλω φωτογραφία τα μούτρα μου στο viber αλλιώς δεν θα με δεχόταν. Εννοείτε πως δεν το έκανα, την πάτησα καντήλια, την μπλόκαρα και πήγα αλλού μετά.

Εσυ μην ανακατεύεσαι

Εγω χιλιες φορες ν ακυρωσω αν δ εχω ορεξη παρα να κανω ραντεβου κ ν μαι κουρασμενη κ να μαι μλκς . Ολοι αυτοι π πιεζετε μια κοπελα γ ραντεβου ενω σας λεει οχι μετα θα την κραζετε οτι κοιμοταν ορθια κ δεν ειχε ενεργεια .. ενω σας το ειπε εξαρχης οτι ΔΕΝ το εχει . Το να σας παρω τα 70 η 100 ευρ ειναι το μονο ευκολο , ανοιγω απλα τα ποδια αλλα το να σας δωσω καλες υπηρεσιες θα χρειαατει καποιες φορες ν περιμενετε .. αν δε θελετε ν πατε αλλου μ τις ευχες μαςΌλοι μας έχουμε φάει ακυρώσεις, εγώ το πήρα ψύχραιμα εννοείτε όλες τις φορές και πήγα έχωσα αλλού εν τέλει. Μόνο μια φορά έριξα καντήλια σε μια μαλακισμένη γιατί δεν μου είχε δώσει την πραγματική της διεύθυνση αμέσως και με είχε στείλει δύο φορές δεξιά και αριστερά. Και όταν εν τέλει μου έδωσε την πραγματική της διεύθυνση και πήγα στην είσοδο της οικοδομής της και της ζήτησα να μου ανοίξει για να ανέβω, με απίστευτο θράσος μου ζήτησε να της στείλω φωτογραφία τα μούτρα μου στο viber αλλιώς δεν θα με δεχόταν. Εννοείτε πως δεν το έκανα, την πάτησα καντήλια, την μπλόκαρα και πήγα αλλού μετά.
Δλδ ρε μνπνο άκυρο στο άκυρο αλλά τον έβρεχες στο τέλος...τι να πω και εγώ που τα άκυρα μου κατέληγαν....Όλοι μας έχουμε φάει ακυρώσεις, εγώ το πήρα ψύχραιμα εννοείτε όλες τις φορές και πήγα έχωσα αλλού εν τέλει. Μόνο μια φορά έριξα καντήλια σε μια μαλακισμένη γιατί δεν μου είχε δώσει την πραγματική της διεύθυνση αμέσως και με είχε στείλει δύο φορές δεξιά και αριστερά. Και όταν εν τέλει μου έδωσε την πραγματική της διεύθυνση και πήγα στην είσοδο της οικοδομής της και της ζήτησα να μου ανοίξει για να ανέβω, με απίστευτο θράσος μου ζήτησε να της στείλω φωτογραφία τα μούτρα μου στο viber αλλιώς δεν θα με δεχόταν. Εννοείτε πως δεν το έκανα, την πάτησα καντήλια, την μπλόκαρα και πήγα αλλού μετά.

Δεξιοί θα ήταν. Τέτοια μέρα οι αριστεροί είναι στην πορεία. Καλά τους έκανεςΥπαρχουν ατομα αυτη τη στιγμη που τους ακυρωσα γ τους λογους π ειπα και μ κραζουν οτι ξενερωσαν κ τετοια σε μηνυματα .. μπραβο σας κ εις ανωτερα!Να υπενθυμίσω λοιπον πως οταν δε εχω ορεξη να σκυψω να σας παρω πιπες κ ν γαμηθω θα ακυρωνω παντα .. να πατε αλλου ! Ντουμπαι σοκολατα με 6 ευρ μονο εσυ τρως @Papatzhs69 ..

Εδώ παίχτηκε μλκια ξεκάθαραΔλδ ρε μνπνο άκυρο στο άκυρο αλλά τον έβρεχες στο τέλος...τι να πω και εγώ που τα άκυρα μου κατέληγαν....![]()

Ναι αλλά έτσι έκανες αποταμίευση!Δλδ ρε μνπνο άκυρο στο άκυρο αλλά τον έβρεχες στο τέλος...τι να πω και εγώ που τα άκυρα μου κατέληγαν....![]()
Υπαρχουν ατομα αυτη τη στιγμη που τους ακυρωσα γ τους λογους π ειπα και μ κραζουν οτι ξενερωσαν κ τετοια σε μηνυματα .. μπραβο σας κ εις ανωτερα!Να υπενθυμίσω λοιπον πως οταν δε εχω ορεξη να σκυψω να σας παρω πιπες κ ν γαμηθω θα ακυρωνω παντα .. να πατε αλλου !
Πεστα ρε καβλα.. μπορει ν της πονεσε το νιαμουΔε πειραζει καβλα...
Θα τους περασει...
Σωστη ησουν εγω πηρα δωματιο μ ακυρωσε μιση ωρα μετα το ραντεβου προς τιμην της μου δωσε τα λεφτα του δωματιου στην επομενη συναντηση...
Τα λεω..Πεστα ρε καβλα
Εσυ μονο κλειδια δε εχεις ν μπεις μονος σουΤωρα που τους εστειλες ολους για τσαι και
εισαι ελευθερη,μπορω να ερθω?
Αν τα καταφερω και βρω το σπιτι!!Εσυ μονο κλειδια δε εχεις ν μπεις μονος σου
Μυρισε το σα τα σκυλιαΑν τα καταφερω και βρω το σπιτι!!