Τι κάνω μόνη μου μες το σαλόνι μου?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι κάνω μόνη μου μες το σαλόνι μου?
Καινούργιο μέλος babeΤινος εισαι συ
Καινούργιο μέλος babe
Είναι άλλος εδώ μέσα που χαμήλωσε την μουσική το αυτοκίνητο για να ακούσει μόνο και μόνο το βίντεο με φουλ ήχο?Εγώ το απόλαυσα πάντως το αποτέλεσμα!
έπεσε το σάητ μετά απο αυτό ηταν κανείς ον λάην?
Ανακοπή! Μοσχοβολισε ως εδώ...έπεσε το σάητ μετά απο αυτό ηταν κανείς ον λάην?
Εγω την έκλεισα τελείως.. Έσβησα και τη μηχανή να μην ακούγεται ούτε η εξάτμιση!Είναι άλλος εδώ μέσα που χαμήλωσε την μουσική το αυτοκίνητο για να ακούσει μόνο και μόνο το βίντεο με φουλ ήχο?Εγώ το απόλαυσα πάντως το αποτέλεσμα!
Είμαστε ματακηδες, όχι αυτακηδες...Είναι άλλος εδώ μέσα που χαμήλωσε την μουσική το αυτοκίνητο για να ακούσει μόνο και μόνο το βίντεο με φουλ ήχο?Εγώ το απόλαυσα πάντως το αποτέλεσμα!
Το θέμα είναι να το γλείψουμε τύπε, όχι να το δούμε ή να το ακούσουμεΕίναι άλλος εδώ μέσα που χαμήλωσε την μουσική το αυτοκίνητο για να ακούσει μόνο και μόνο το βίντεο με φουλ ήχο?Εγώ το απόλαυσα πάντως το αποτέλεσμα!
Μην γίνεσαι πεζος.. εχουμε και οπτιακουστικο υλικο για εργασια στο σπίτιΤο θέμα είναι να το γλείψουμε τύπε, όχι να το δούμε ή να το ακούσουμε
Παπακι εχεις;Εγω την έκλεισα τελείως.. Έσβησα και τη μηχανή να μην ακούγεται ούτε η εξάτμιση!
Town mate 80αρι τετρατάχυτο..Παπακι εχεις;
Δεν αντεχουμε τοσο καυλαTown mate 80αρι τετρατάχυτο..
Χρώμα σοκολατί να υποθέσω???Town mate 80αρι τετρατάχυτο..

Δεν έκαψες ακόμα το πιστόνι;Town mate 80αρι τετρατάχυτο..
Μην μου κάνεις μούσκεμα την σέλα όταν σε ανεβάσω πάνω.Δεν αντεχουμε τοσο καυλα
Δεν ειναι αδιαβροχη;Μην μου κάνεις μούσκεμα την σέλα όταν σε ανεβάσω πάνω.
Έχουμε τόσο σοβαρή συζήτηση για ένα παπί που άφησε εποχή και η άλλη ανεβάζει την κωλάρα της. Με ανώμαλους δεν μιλάω..![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ειναι αδιαβροχη;
Αυτα μη τα κανεις εχουμε κ μεγαλες ηλικιες εδω μεσα @Xaramofais