italaki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43.972
- Πόντοι
- 5.956
Μόλις έγδαρα τον λαγό
Μόλις έγδαρα τον λαγό
Ναιλες να φτιαξει παλι λουκανικα η νικολ και πατατουλες για @Xaramofais![]()

Το τάπερ το επιστρέφειςΔεν ξέρω μλκς για ποιόν τα φτιάχνει αλλά να τα τρώτε γιατί κάθε φορά με διώχνει με ταπεράκι. Θα μας πάρει στο ψιλό και η γειτονιά
λογια βγαλμενα απο την ζωηΝαι
Έβαλε και φωτό με ηθικό δίδαγμα..
Βρες μια
Που να μαγειρευει![]()

Βάλε κάτι παραπάνω η νια είναι λεβέντισσαΤελικά αποφάσισα πόσα στρέμματα και που ,θα σε αφήσω Νικολ
Μιας χρήσης είναιΤο τάπερ το επιστρέφεις![]()
Βάλε κάτι παραπάνω η νια είναι λεβέντισσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιας χρήσης είναι
Τι καλημέρα ρε ξάδερφε στρώνουμε για μεσημεριανό
ΠριβεΠου γίνεται αυτό το τσιμπούσι;
Α είναι αυτό που λέμε μπριζόλα σε πριβέ;
Nikoλ...καλημέρα ρε! Εδώ ξάδεφος (1 απ'τους πολλούς)....για πες!!Θα τα πω ολα στα ξαδερφια σου αυριο

Στο κρεβάτι ρε μλκ, να κοιμάστε! Εγώ πριν λίγο ξύπνησα....Ημαρτον!! Ξυπνατε ρε μλκς 8 το πρωι Κυριακάτικα?????Και που να ήμασταν; Σε κανά παζάρι για ψώνια;

Δεν ξημεροβραδιάζουμε όλοι σε μαγαζιά με κλουβιά..Nikoλ...καλημέρα ρε! Εδώ ξάδεφος (1 απ'τους πολλούς)....για πες!!
Στο κρεβάτι ρε μλκ, να κοιμάστε! Εγώ πριν λίγο ξύπνησα....Ημαρτον!! Ξυπνατε ρε μλκς 8 το πρωι Κυριακάτικα?????![]()
σωστό κι αυτό...γιατί εδω που μένω έχει και πολλά...Δεν ξημεροβραδιάζουμε όλοι σε μαγαζιά με κλουβιά..

Ένας φίλος από το χωριό λέει θέλει να τον πας και αυτόν σε αυτά τα κλουβιάσωστό κι αυτό...γιατί εδω που μένω έχει και πολλά...![]()

Ένας φίλος από το χωριό λέει θέλει να τον πας και αυτόν σε αυτά τα κλουβιά![]()

δεν έχω ακούσει κάτι!Ένας φίλος από το χωριό λέει θέλει να τον πας και αυτόν σε αυτά τα κλουβιά![]()