Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 62.767
Σε περιπτωση π χαθηκεςΝαι χανουν την ουσια .. εχεις δικαιο,.αντε γαμησου κ εσυ παιδακι κ τα σχολια σου ..
Σε περιπτωση π χαθηκεςΝαι χανουν την ουσια .. εχεις δικαιο,.αντε γαμησου κ εσυ παιδακι κ τα σχολια σου ..
Συνάδελφε σχεδόν όλοι εδω μέσα θεωρήσαμε χιουμοριστικό ένα σχόλιο της Νικόλ που εσύ το θεώρησες προσβλητικό.Όλοι οι δικηγόροι που όρμησαν να σε προστατέψουν, ας βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στην έφεση που θα κάνει. Και σίγουρα θα δικαιωθούμε.
Ειναι απίστευτες οι όλες αντιδράσεις, χάνετε την ουσία αλλά δεν πειράζει. Εγώ σε γουστάρω (τώρα θα πεις πως δεν θες να σε γουστάρω) για αυτό και ασχοληθηκα.
Για να ολοκληρωθεί το θέμα από την πλευρά μου, εύχομαι σε όλους Καλή χρονιά και να πω μια τελευταία φορά πως το σχόλιο αφορούσε το συγκεκριμένο κ δεν χαρακτήριζε την κοπέλα γενικά.
Δεν πειράζει, άσε να την καυλωνουμε κι εμείς κάπως... Εσύ έχεις τον τρόπο σου απ' ότι κατάλαβα...Θα το εχω στο μυαλο μ την αλη φορα να το γραψω σωστα
Λες?Δεν πειράζει, άσε να την καυλωνουμε κι εμείς κάπως... Εσύ έχεις τον τρόπο σου απ' ότι κατάλαβα...
Τσάμπα πήγαν δλδ τα ευφάνταστα κ πανέξυπνα, γεμάτα χιούμορ σχόλια μου…Τα σχολια του @Vlc εχουν σβηστει ..μαλλον κ το προφιλ του .. αν θελετε ν ειστε αρχιδατοι ν ειστε κ θα σας υποστηρίξουν ολα τα μελη κ εγω μαζι .. ανοιχτοι σε διαλογο κ οτιδηποτε .. αλλα κερδιστε τη θεση σας εδω μεσα ..

Οχι τα εχουμε κανει φωτοτυπία κ τα μοιραζουμεΤσάμπα πήγαν δλδ τα ευφάνταστα κ πανέξυπνα, γεμάτα χιούμορ σχόλια μου…
Οχι κρίμας…πολύ κρίμας!!
![]()
Ευχαριστώ κορίτσι όμορφοοοο…Οχι τα εχουμε κανει φωτοτυπία κ τα μοιραζουμε

Μάλλον μας άφησε χρόνους ο συνάδελφος γιατί σε άλλο νήμα έγινε εορταστικό μαδομούνιΤα σχολια του @Vlc εχουν σβηστει ..μαλλον κ το προφιλ του .. αν θελετε ν ειστε αρχιδατοι ν ειστε κ θα σας υποστηρίξουν ολα τα μελη κ εγω μαζι .. ανοιχτοι σε διαλογο κ οτιδηποτε .. αλλα κερδιστε τη θεση σας εδω μεσα ..
Σε ποιοΜάλλον μας άφησε χρόνους ο συνάδελφος γιατί σε άλλο νήμα έγινε εορταστικό μαδομούνι
Στα ΜασατζηδικαΣε ποιο
Μπαινω τωραΣτα Μασατζηδικα
Τα σχόλια του vlc έχουν σβηστεί αλλά θα δεις των υπολοίπωνΜπαινω τωρα
Δε μπλεκειςΤα σχόλια του vlc έχουν σβηστεί αλλά θα δεις των υπολοίπων
Έχουμε και καλύτερα πράγματα να κάνουμε. Άλλωστε εμένα μου αρέσει να περνάω καλά με τα μωράκια και δεν ψάχνω κάτι άλλο.Δε μπλεκεις
Εε ρε χασαμε το μαδομουνι το καλό, το ορθόδοξοΤα σχόλια του vlc έχουν σβηστεί αλλά θα δεις των υπολοίπων
ΗσυχχχααααααΕε ρε χασαμε το μαδομουνι το καλό, το ορθόδοξο
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέΕε ρε χασαμε το μαδομουνι το καλό, το ορθόδοξο