Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.756
- Πόντοι
- 8.346
Δεν μιλάτε κυριλατα..Μιχαλη δε καταλαβαινω ζητα το σε απλα ελληνικα
Βγαλτον στην σέντρα για τα ψέματα π λέει με μια φωτογραφία σου
Δεν μιλάτε κυριλατα..Μιχαλη δε καταλαβαινω ζητα το σε απλα ελληνικα
Η επιστημονικη ομαδα του μπου μου τα εχει ψηλαφισει , φερει αναποδα , δεξια αριστερα πανω κατω .. κ εχει αποφανθει.. γτι μ βαζεις ν ασχολουμαι μ προφιλ π δ ειναι καν πελατες μουΔεν μιλάτε κυριλατα..
Βγαλτον στην σέντρα για τα ψέματα π λέει με μια φωτογραφία σου
Αρκουδισιον υπάρχει στον χώρο ? Ακούω πως μάλλον όχι και με τον καύσωνα σε συνδυασμό με το πυροβόλο Νικόλ, φοβάμαι μην πάθω καμία θερμοπληξία και με μαζεύουνΡαντεβου με την ΘΕΑ ΝΙΚΟΛ σημερα το μεσημερι , οτι καλυτερο χαλαρο τυπακι ξεκαθαρα πραγματικα ,
Θεικες ΒΥΖΑΡΕΣ δεν υπαρχουν λόγια ,

Εγώ τα βυζιά σ θέλω να δω, όχι να ασχοληθείς με τον τυχαίοΗ επιστημονικη ομαδα του μπου μου τα εχει ψηλαφισει , φερει αναποδα , δεξια αριστερα πανω κατω .. κ εχει αποφανθει.. γτι μ βαζεις ν ασχολουμαι μ προφιλ π δ ειναι καν πελατες μου
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είχα ίδια ακριβώς εμπειρία με το συγκεκριμένο άτομο πριν κανένα χρόνο
Και δεν ήταν καλή εμπειρία
Nicol πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου; Είμαι νέος στο foroumΕγώ τα βυζιά σ θέλω να δω, όχι να ασχοληθείς με τον τυχαίο
Καλεσε με στο 6943785362 για ακόμη πιο καυτές νύχτεςNicol πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου; Είμαι νέος στο foroum
Σήμερα είστε διαθέσιμος/η θα είναι η πιο καυτή νύχτα λένε οι μετεωρολόγοιΚαλεσε με στο 6943785362 για ακόμη πιο καυτές νύχτες
Ρε είσαι τρελός?!? Ούτε παράθεση δν ξέρεις να κάνεις?? Ψηφίζεις κιόλας??
Με τέτοιες ζέστες δν δουλεύω σαν τους ντελιβεραδες.Σήμερα είστε διαθέσιμος κύριε Μιχάλη
Αιρκοδισιον διαθέτει ο χώρος σας;Καλεσε με στο 6943785362 για ακόμη πιο καυτές νύχτες
Ρε είσαι τρελός?!? Ούτε παράθεση δν ξέρεις να κάνεις?? Ψηφίζεις κιόλας??
Θεωρω πως της εστειλα πανω απο 100 μνμ στην διαρκεια αυτου του μηνα συνολικα!
που δεν εχει αποτυπωθει εδω μεσα!
Επειδη εισαι σκουπιδι και τρεχεις πισω απ τις αναρτησεις μου,στο νημα της Αννας κυριως αλλα κ εδω στης Νικολ,δεν θα σε αντιμετωπισω ως τετοιο ομως λογω των αρχων μου.Καποιο προβλημα εχεις εσυ σοβαρο κιολας... Περιμενεις απο ανθρωπους ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ να απαντουν στα 100 μηνυματα σου? Προφανως και κατι αλλαζει οταν εμφανιζονται εμμονικες συμπεριφορες - διαταραχες. Οποτε η αεργος εισαι ο ιδιος, η αντιεπαγγελματιας η απλα επικυνδινος. Διαλεξε και παρε.
Ειμαι σιγουρος επισης κατι τετοιο δεν εχει ΔΙΑτυπωθει αλλη φορα γιατι δε βρεθηκε αλλος να στειλει πανω απο 100 μηνυματα απο τη στιγμη που δεν εχει καμια ανταποκριση.
Η ζέστη φταίειΑυτές οι εκθέσεις με της χίλιες λέξεις των 3 σελίδων ούτε πανελλήνιες έτσι
Που την βρίσκεται την όρεξη και γράφετε σεντόνια
Ειναι απαραιτητο,οταν εισαι αντρας,εισαι εδω μεσα για σεξ και καποιοι μπαινουν να με κατηγορησουν πως προωθω μια κοπελα γραφοντας ανακριβειες κ μονο και πως αφου πληρωνεστε πρεπει να σας βλεπουμε ως πουτανες κ μονο!Αυτές οι εκθέσεις με της χίλιες λέξεις των 3 σελίδων ούτε πανελλήνιες έτσι
Που την βρίσκεται την όρεξη και
Επειδη καπου εχεις μπερδεψει τη πουτσα με τη βουρτσα... Οταν αγοραζεις υπηρεσιες η συμπεριφορα που πρεπει να εχεις ειναι αυτη προς εναν σωστο επαγγελαματια κι οχι κυριου. Δεν ειναι επιδοξη γκομενα σου ουτε εσυ πιθανον γκομενος της.Επειδη εισαι σκουπιδι και τρεχεις πισω απ τις αναρτησεις μου,στο νημα της Αννας κυριως αλλα κ εδω στης Νικολ,δεν θα σε αντιμετωπισω ως τετοιο ομως λογω των αρχων μου.
Γραφεις για τα 100 μνμ μου,αυτα τα εστελνα ρωτωντας παντοτε πιο πριν,καθως μ ελεγε πχ -εχω περιοδο στειλε μου σε τρεις μερες,
-σιγουρα;δεν θελω να σε ενοχλω!
- οχι οχι εσυ δεν ενοχλεις,να μ στειλεις
Ετσι εστελνα μνμ και ποτε αυτοβουλως!
Δεν θελω την Νικολ κατι να απαντησει σε μενα,εαν ομως θελει αυτην,ας απαντησει σε σενα εαν ειχα εμμονικα περιστατικα απεναντι της ή εαν ενιωσε ποτε κινδυνο μαζι μου ή εστω στον γραπτο μου λογο!
Εισαι λοιπον κατεξακολουθηση λασπολογος,ομως δεν θα σου κανω την χαρη!
Εγω φερομαι στις κοπελες σαν κυριες,οπως την Αννα το ιδιο και την Νικολ και την Αλεξια και την Νεφελη,χωρις να με απασχολει η δουλεια που κανουνε κ το ποσο που ζητανε!
Αυτα για να μεινουνε γραπτως κυριως & δεν θα φανει πως ξανααπαντω σε σενα!
Ασε να γραφει 7500 λεξεις εδω παρα να σου στελνει κι εσενα 7500 sms επειδη ειναι κυριος....Αυτές οι εκθέσεις με της χίλιες λέξεις των 3 σελίδων ούτε πανελλήνιες έτσι
Που την βρίσκεται την όρεξη και γράφετε σεντόνια