boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 356
- Πόντοι
- 36
Διαβαζω το νημα...Νομιζω οτι το παλλικαρι νιωθει μοναξια,μεσω της σχεσης που αποκτα με κοπελες επι πληρωμη δημιουργέι στο υποσυνείδητό του καταστάσεις "χημείας","συμπάθειας" που σπάνε το συναισθημα αυτό προς στιγμήν και νιώθει αποδοχή, Εχει ανάγκη απο επικοινωνία,αποδοχή,γυναικείο χάδι και αγκαλιά.Αν η Νικόλ (που δεν την ξερω,δεν την εχω συναντησει ποτε) ή κάθε Νικόλ,του το πουλάει αυτό κατά τη διάρκεια των ραντεβου και δεν τον γειώνει στην μηνυματική επικοινωνία αφήνοντάς τον να "περιμένει" ωστε να μην τον χάσει απο πελάτη είναι κάτι που πρεπει να το νιωσει ο ιδιος.Φίλε είσαι λάθος για μενα.. 100 μηνύματα σε ενα μήνα για μια κοπέλα που έχεις ήδη συναντήσει δυο φορές στα κοντά;
Και επειδή είχε μερικές δύσκολες μέρες (διότι και εγω προσπάθησα για ραντεβού αλλά μου εξήγησε ευγενικά και σταράτα οτι δεν είχε διάθεση μετά απο κάποιες αναποδιές με πελάτες), σημαίνει οτι "κάτι άλλαξε" εις βάρος σου;
Δεν είναι ρομπότ ούτε αυτόματο μηχάνημα η κάθε κοπέλα, να ρίχνεις κέρματα και να είναι έτοιμη όπως και όταν την θέλεις.
Ας μην τον αποπαίρνουμε,ίσως οι περισσότεροι απο εμας να έχουμε νιώσει το συνάισθημα αυτό. Φυσικά δεν στέλνουν όλοι 100 μηνυματα,είναι υπερβολικά ακραίο, αλλα ας αναζητήσουμε με αγάπη τρόπο να του εξηγησουμε οτι αυτο που εκφράζει είναι ψυχολογικό θέμα καθαρά και υποβιβάζει την αξιοπρέπειά του, όσο κι αν "δεν ενοχλεί" ή εκφράζεται ευγενικά.