Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 13.793
Αφού σας έχει χτυπήσει η ζέστηΒρε καλά Σ είπα ότι είσαι ασταθής χαρακτήρας... τί από τά 2 τελικά;
Τι να κάνω χάχα
Αφού σας έχει χτυπήσει η ζέστηΒρε καλά Σ είπα ότι είσαι ασταθής χαρακτήρας... τί από τά 2 τελικά;
Εξαρταται τη θερμανσηΒρε καλά Σ είπα ότι είσαι ασταθής χαρακτήρας... τί από τά 2 τελικά;
Κοινωνικό ενδιαφέρονΚουτσομπολιό!!! βαριές κουβέντες... Κοινωνικό Σχόλιο... θά έλεγα
καραβι που αργει σκατα ειναι φορτωμενο λεει ο σοφος λαος μας ...Εγω ακομα περιμενω ν ερθουν ν μ παρουν τα χαλια ..

Τον ηπιαμεκαραβι που αργει σκατα ειναι φορτωμενο λεει ο σοφος λαος μας ...![]()
Δώσε κωλο τώρα πού εχεις περίοδοΓαμηστε παιδιά χανόμαστε
Αφού εσύ ε έχεις περιοδοΓαμηστε παιδιά χανόμαστε

....έτσι όπως παρέθεσες οι αδαείς θα νομίζουν ότι απαντάς σε μένα μικρή μου imoutosan.Εχω πανω απο 1,5 χρονο καθημερινης παρουσιας στο φορουμ μ την ιδιοτητα του μασαζ κ τωρα ως εκδιδομενη .. σε αυτο το διαστημα κανεις δεν αμφισβητησε το ποια ειμαι ουτε την εγγυτητα των οσων λεω. Καλοθελητες θα υπαρξουν πολλοι .. η επιτυχια μου ενοχλει .. εαν νομιζετε πως μ ενδιαφερει εμενα η τους πελατες μου κανετε μεγαλο λαθος. Ετσι κ αλλιως αγαπητοι μου δε δινω τα στοιχεια μου φορα παρτιδα γ τον καθενα. Εδω ειναι ενα ατοφιο παραδειγμα μπουλινγκ επειδη τολμησαμε ν εκφερουμε την αποψη μας σε καποιο θέμα περαν του εαυτου μας . Ομως επειδη δεν ειμαι κανα κοριτσακι ν φοβαμαι κ παντα δουλευω τιμια μ τους πελατες π επιλεγω ν εχω ..η αγενεια σου κ οι προσβολες σου μονο σ εσενα κανουν κακο .. κ φροντισε ν τα λυσεις γ το δικο σου καλο .
Οχι ποτε εσενα....έτσι όπως παρέθεσες οι αδαείς θα νομίζουν ότι απαντάς σε μένα μικρή μου imoutosan.
Δως μου τον έλεγχο να σου βάλω τη βάση!
Περιμενω κ εγω γ συνεχειαΤσάμπα έκανες ποπ-κορν, τσάμπα έκανα φραπόγαλα... αυτό δεν ήταν αντιπαράθεση στο BOU ... συζήτηση πολιτικών αρχηγών στη βουλή ήταν .![]()
Απλα ξεχασα πως τον λενε .. τον εγγραφη εχθες....έτσι όπως παρέθεσες οι αδαείς θα νομίζουν ότι απαντάς σε μένα μικρή μου imoutosan.
Δως μου τον έλεγχο να σου βάλω τη βάση!