Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 506
Έσβησα !!!
Τρέλανε μας![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε 1 εβδομαδα ξανα κοντα σας
Μλκ τον γουστάρεις...το πιστεύωο μαλακας ο ανον φταιει για ολα.![]()
Αχ και να ήξερες την πραγματική συνταγή...Εγώ ξέρω πόσες φορές έχει γυρίσει γύρω από τον ήλιο η μαντάμ Ορτάνς της πολης μας , αλλά δεν το λέω.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, μαγειρεύει ωραία και με φαντασία!
Έλεος συντρόφισσα! Μια εκτίμηση έκανα για να απαντήσω σε μια ανουσια ερώτηση συναγωνιστή και να λήξει γρηγορότερα το θεμα. Σημασία έχει πόσο δείχνεις και ασθανεσαι και οχι πόσο είσαι. Αλλά για να σου φύγει και η απορία πως το βρήκα σου λέω οτι υπέθεσα οτι εισαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από αυτό που φαίνεσαι.Απ οτι καταλαβα ολοι διψατε για παραπληροφορηση εδω μεσα.. σας ειναι πολυ ευκολο ν γραφετε ανωνυμα τα σχολια σας μ οτιδηποτε σας κατεβει στο μυαλο.. με ειδατε μια φορα στο μασαζ μερικοι δεν υπηρξατε καν πελατες μου αλλα ολοι εκφερετε αποψη μ σιγουρια εδω μεσα.. ομως καθε σχολιο οφειλω ν το απανταω οποτε θα ηθελα ν μ πει ο συναγωνιστης @Akarnan πως εβγαλε το συμπερασμα πως εγω ειμαι 37 .. του φανηκα στο ματι η του εδειξα τα χαρτια μου; Κ πως μπορει ν βγαινει τωρα κ ν λεει μ σιγουρια την αποψη του εφοσον δεν ξερει κ ο ιδιος ποσο χρονων ειμαι ..
Υπεροχα νεαΈλεος συντρόφισσα! Μια εκτίμηση έκανα για να απαντήσω σε μια ανουσια ερώτηση συναγωνιστή και να λήξει γρηγορότερα το θεμα. Σημασία έχει πόσο δείχνεις και ασθανεσαι και οχι πόσο είσαι. Αλλά για να σου φύγει και η απορία πως το βρήκα σου λέω οτι υπέθεσα οτι εισαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από αυτό που φαίνεσαι.
Ναι εκανες καλη αρχηΣκέφτόμουν την ερχόμενη εβδομάδα να κανονίσουμε κάποια σσυνάντηση για να με κάνεις να αισθανθώ κι εγώ καμια δεκαετία νεότερος.
Απ οτι φενεται ειναι η μονη λυσηNικόλ πιστεύω αν ανεβάσεις μια γυμνη φωτογραφία θα ηρεμήσει η κατάσταση.
ακομα περιμενουμε ομως....Απ οτι φενεται ειναι η μονη λυση
K θα περιμενετε .. μ εχετε φαει τη ψυχη απο το πρωι κ εχω δλειες στο σπιτι ..ακομα περιμενουμε ομως....
Ερχομαι εγω να σου βαλω τη "σκούπα" να σε βοηθησωK θα περιμενετε .. μ εχετε φαει τη ψυχη απο το πρωι κ εχω δλειες στο σπιτι ..
Αδερφέ, γάμα τη Νικόλ ή μη τη γαμας....αυτή θα αποφασίσει.Καλησπέρα και από εμένα Nicole,χθες είδα ότι σε λίγες μέρες θα επισκεφτείς την πόλη μας και σκεφτηκα να σε γνωρίσω και εγώ από κοντάαλλά από ότι κατάλαβα έχεις κλειστό κύκλο πελατών,ελπίζω να μπω και εγώ μέσα σε αυτούς!
Ε οχι κ ν μ γαμησει .. χαχαχα α κλαιωΑδερφέ, γάμα τη Νικόλ ή μη τη γαμας....αυτή θα αποφασίσει.
Να σε ρωτήσω όμως εγώ κάτι.
2 χρόνια, 15 μηνύματα, γιατί μια φορά δεν ενημερώνεις για κάτι?
Είδα την απάντηση σου σε άλλον που σου είπε το ίδιο.
Αν ενημερωνεις, βοηθάς τόσο εμάς, όσο και τα κορίτσια.
Ταυτόχρονα, βοηθάς τον εαυτό σου, καθώς τότε θα σου απαντάνε οι άλλοι όταν θέλεις κάτι.