Εγώ λέω να πλακωθεις στις πίπες είναι καλύτερο από όλαΝα πει πως κανει πλακα πριν πλακωθω στις κρεμες κ στα μποτοξ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγώ λέω να πλακωθεις στις πίπες είναι καλύτερο από όλαΝα πει πως κανει πλακα πριν πλακωθω στις κρεμες κ στα μποτοξ
χαζουλη εισαι τοσο φτωχος που σ εχει βαρει η μαλακια τον εγκεφαλο ...Ρε καρμοιρη μηπως θες τπτ δανεικα να πας να γαμησεις καμια?
Εγω θα βαλω την περουκα μου και θα παω να παιξω με την Νικολ το 69 και αυτο ενας αριθμος ειναι.
Αν σε εχει βαρεσει η ζεστη, βγαλε γυμνη φωτο για το λαο σου.Εγω θεωρω μας εχει βαρεσει η ζεστη
Περιμενω ν μ μαζεψουν τα χαλια πρωτα .. με φαγατεΑν σε εχει βαρεσει η ζεστη, βγαλε γυμνη φωτο για το λαο σου.
κατσε ρε συ ...Αν σε εχει βαρεσει η ζεστη, βγαλε γυμνη φωτο για το λαο σου.
Εγω θα σε φαω... αργοτερα!Περιμενω ν μ μαζεψουν τα χαλια πρωτα .. με φαγατε
Αντε μπαγασα μια μονο για σενα!κατσε ρε συ ...
θα ανεβασει η βαρβαρα ...
Εσυ οπως το πας οριακα μας βαζεις κ φυλακηΘα σας πω εγω που την εχω δει και κοβει το ματι μου. 19 ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ!!
Κ δε εχω κ μεγαλη ντουλαπαΛοιπόν...προτείνω σεξ με @Nicole και @GetYouBarbara και τον @anon. να βλεπει και να δίνει οδηγίες.
Θα έλεγα τρίο, αλλά ούτε η Νικόλ κάνει, ούτε οι άλλοι δυο τα βρίσκουν μεταξύ τους, όσο κι αν το προσπάθησα.
Λοιπόν...προτείνω σεξ με @Nicole και @GetYouBarbara και τον @anon. να βλεπει και να δίνει οδηγίες.
Θα έλεγα τρίο, αλλά ούτε η Νικόλ κάνει, ούτε οι άλλοι δυο τα βρίσκουν μεταξύ τους, όσο κι αν το προσπάθησα.
Παμε ολοι μαζι σε μια παραλιααααααααα.Γαμηστε παιδιά χανόμαστε
Πρέπει πιστεύωΠαμε ολοι μαζι σε μια παραλιααααααααα.

Πρέπει πιστεύω![]()
Βρε καλά Σ είπα ότι είσαι ασταθής χαρακτήρας... τί από τά 2 τελικά;Η άνθρωποι το καλοκαίρι απομακρυνονται λόγω ζέστη
Αλλά το χειμώνα έρχονται κοντά
Υπομονή μέχρι το χειμώνα παιδιά