Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.343
- Πόντοι
- 16.131
Ακύρωσε τους όλουςΚαι το χειροτερο π επαθα μεσα στο σκ δ ηταν το κρυο ηταν το φαι π παρηγγειλα..
Δε μου εφτανε το πρόβλημα της θερμανσης κ η μαχη μου με το κρύο, λεω σμρ μιας κ νιωθω κουρασμενη ν κατσω να ευχαριστηθω μια καλη βρωμιά. Ειχε ερθει τις προαλλες ενας πελατης κ μου διαφήμισε πολυ πως οι φιλοι του οι αθηναίοι του εχουνε πει γ ενα μαγαζι που εχει ΓΑΜΑΤΟ τηγανητο κοτοπουλο κ ανοιξε θεσνικη. Οτι αξιζει ν περιμενεις μια ωρα κ θα σ αρεσει κτλ. Ε λεω κ εγω σμρ μου αξιζει. Παραγγέλνω λοιπον .. κ δε φτανει που εκανε μια ωρα ν ερθει , ανοιγω τη σακούλα κ ΤΙ ΝΑ ΔΩ… ξεκιναμε μ τις πατατες.. χειροτερες απο μακ ντοναλντς ολες κρυες.. Μερίδα μιση του μισού. Συνεχιζω στο σαντουιτς.. ψωμι χειροτερο απο αφρολεξ, κρύο, μεσα ειχε υποτιθεται ενα αυγό τηγανητό το εψαχνα καμια ωρα κ τλκ ειχα φαει το μισο κ δεν ειχα παρει χαμπαρι τπτ, φανταστείτε.. το κοτοπουλο ρε παιδια μουλιασμενο καθολου τραγανη κρούστα, αγευστο εντελως.. Ειπα να το δωσω στα γατιά αλλα τα λυπηθηκα. Ρε μλκες αυτα διαφημίζει η νεολαια γ γαματο φαί;;; Εμεις π τρωμε πατσα γ πρωινο; Φταιω τωρα αμα σας ακυρωσω όλους;;;
Πειτε μου .
Με το φαγητό δεν παίζουμε