Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.795
- Πόντοι
- 12.056
ναι ειχα πολεμησει στο βιετναμ τοτεΘυμάσαι τότε που καμαμε σκοινακια στο στρατο??![]()

ναι ειχα πολεμησει στο βιετναμ τοτεΘυμάσαι τότε που καμαμε σκοινακια στο στρατο??![]()

Θυμαμαι.. εσυ πηρες αναβολη λογω πλατυποδιαςΘυμάσαι τότε που καμαμε σκοινακια στο στρατο??![]()
Ότι αναβαμε ρεσο για να ζεσταθούμε μέσα στην καραβάνα το θυμάσαι??ναι ειχα πολεμησει στο βιετναμ τοτε![]()

Σε αποψύξανε;Σας γραφω απο το σπιτι μου με 40 βαθμους π εχω ρε αλητες.. επανηλθα.
τι μου θυμησες τωρα?δεν θυμαμαιΌτι αναβαμε ρεσο για να ζεσταθούμε μέσα στην καραβάνα το θυμάσαι??![]()

Λέγε τέτοια τώρα να έρθει το γιώτα (ι5) ευτυχία ο παπατζης να σε ψάχνει στα λοκΕιμαι ετοιμη τωρα για σχολή βατραχανθρώπων

Για να τον λυπούνται τα κορίτσια!!! Ξέρει τι κάνει ο παίχτης!!!Ωραιο νικνειμ
Σε αποψύξανε;
Εγώ το έκανα....Κανονικα επρεπε εσεις ν γδυθειτε ν μ προσφέρετε συμπαρασταση στις δυσκολες ημερες.. ρεμαλια
@dimigoall ξεβρακωσουΚανονικα επρεπε εσεις ν γδυθειτε ν μ προσφέρετε συμπαρασταση στις δυσκολες ημερες.. ρεμαλια

Ξέρεις πως να μας φτιάχνεις
Εγω προσφερθηκα...Κανονικα επρεπε εσεις ν γδυθειτε ν μ προσφέρετε συμπαρασταση στις δυσκολες ημερες.. ρεμαλια
Κανονικα επρεπε εσεις ν γδυθειτε ν μ προσφέρετε συμπαρασταση στις δυσκολες ημερες.. ρεμαλια
Εγώ εδώ και 3 μέρες σαν πορνοστάρ σε διάλειμμα από γύρισμα κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι, για συμπαράστασηΚανονικα επρεπε εσεις ν γδυθειτε ν μ προσφέρετε συμπαρασταση στις δυσκολες ημερες.. ρεμαλια
μην σπαμαρετε το νημα

Ουτε ποιημα δε πήρα

αγιο ειχεςΟυτε ποιημα δε πήρα