You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nick Galis - αγνό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
what's the point?
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.055
what's the point?
Του αρέσουν τα δροσερά αγόρια........
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Φοβερη διαφημιση, μιλαμε ριχναμε πολυ γελιο στο σχολειο τοτε που ειχε πρωτοβγει, λογω του Γκαλη και το ποσο αταιριαστη ηταν και το πως την παρουσιαζε και φυσικα της ατακας "αγαπω τον αθλητισμο και προσπαθω"...
Τριχες δηλαδη...
"Αγαπω τα λεφτα και μου αρεσει να τα τσεπωνω" ηθελε να πει, γι αυτο και εκανε την διαφημιση...
Μεγαλος παικτης, αλλα και γνωστος "Εβραιος", οπως ηταν πολυ γνωστο...
Τριχες δηλαδη...
"Αγαπω τα λεφτα και μου αρεσει να τα τσεπωνω" ηθελε να πει, γι αυτο και εκανε την διαφημιση...
τινος?
Του αρέσουν τα δροσερά αγόρια........
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.035
- Πόντοι
- 506
Αυτό δεν το κατάλαβα, δεν το κάνεις πιο λιανά...Του αρέσουν τα δροσερά αγόρια........
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.035
- Πόντοι
- 506
Τα φουντούνια μου δίνουν δύναμη!!!!και του Φάνη Χριστοδούλου, που εμφανιζόταν με μια μηχανή αν θυμάμαι καλά...

Στο γήπεδο φωνάζαμε: δώστε στον Φάνη τα γαριδάκια
Φοβερη διαφημιση, μιλαμε ριχναμε πολυ γελιο στο σχολειο τοτε που ειχε πρωτοβγει, λογω του Γκαλη και το ποσο αταιριαστη ηταν και το πως την παρουσιαζε και φυσικα της ατακας "αγαπω τον αθλητισμο και προσπαθω"...
Τριχες δηλαδη...
και συ τι εισαι ρε πορδη και κριτικαρεις τον μεγαλυτερο ελληνα αθλητη ολων των εποχων?
Και ελπίζω να μη βγει κανένας να πει καμμιά παπαριά για ντοπαρίσματα κλπ.
Αυτό το σπάσιμο μέσης και αυτό το απίστευτο που έκανε και στεκότανε για δευτερόλεπτα στον αέρα, εκθέτοντας όποιον δοκίμαζε να τον μαρκάρει, ψηλό η κοντό, δεν αποκτιέται ακόμα και αν έχεις πάρει όλη τη ντόπα που είχε στην αποθήκη του ο Τζέκος.
Αυτό το σπάσιμο μέσης και αυτό το απίστευτο που έκανε και στεκότανε για δευτερόλεπτα στον αέρα, εκθέτοντας όποιον δοκίμαζε να τον μαρκάρει, ψηλό η κοντό, δεν αποκτιέται ακόμα και αν έχεις πάρει όλη τη ντόπα που είχε στην αποθήκη του ο Τζέκος.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 943
- Πόντοι
- 96
Ο Αναστό δεν είχε κάνει μια διαφήμιση για το Rexona?![]()
[youtube=425,350]Oic7NH6tww0[/youtube]
Εγω νομιαζα για το λουσρτεξ!!!
Για καλυτερη εικονα του βιντεο παρτε το 0 και κουνηστε την κεραια!!
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
δε φτάνει που με είχε αηδιάσει γιατί φορούσα ήδη pony, μετά μου προέκυψε και ο Γιαννάκης, που ρώταγε "αν μπορούσε να είχε 10 λεπτά από το χρόνο μου" κι έλεγα να κόψω και τις αιμοδοσίες...Nick Galis wears Pony / οτι πιο Αγνο ....
[youtube=425,350]KweFlBXjeBo[/youtube]
Συνημμένα
Μιλάμε για το μεγαλύτερο λαμόγιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ στην επικράτεια.Και μου το παιζει και Κομμουνιστρια η πατσαβουρα
[youtube=425,350]0o7X7R5B0KA&feature[/youtube]
Χριστιανολεσβιοκομμουνίστρια της πούτσας - οι κότες που έχει η θεια μου στο χωριό έχουν μεγάλη αξιοπρπέπεια απ' αυτό το τσόλι.

Μπορώ να γράψω πολλά, αλλά επειδή βαριέμαι θα θυμίσω μόνο ότι όλη η μαγκιά & κλανιά του κωλοπεριοδικού της βασίστηκε σε κλεμμένο non-paper που διέρρευσε η Margaret.
Άμα είχε τα @@ να φόραγε αυτή παραλλαγής και με το FN να πήγαινε μέσα στο καράβι για απόβαση, όταν θα βαράνε οι άλλοι με τις Πυροβολαρχίες από απέναντι.
Είχε το Σημίτη για πουλητάρι η κάργια - αλλά όλα τα φασιστοειδή έτσι ήταν πάντα. Φτηνές παπαριές εκ του ασφαλές, αλλά όταν γίνει το μπαμ είναι οι πρώτοι στο αεροδρόμιο για Παρίσι.
Πουσταριά όλα...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 147
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 6