Φυσικό!! Συνήθως έτσι γίνετε !!! Χαχαπριν 3 μερες συναντηση ακομα τρεμουν τα ποδια μου
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φυσικό!! Συνήθως έτσι γίνετε !!! Χαχαπριν 3 μερες συναντηση ακομα τρεμουν τα ποδια μου
ανεβαζει στορυ στο ινστα οποτε υποθετω οχιΗ κοπελα εχει σταματησει γνωριζει καποιος ;;
Η κοπελα εχει σταματησει γνωριζει καποιος ;;
www.instagram.com
Δουλεύει φίλτατε. Δοκίμασε viber.Η κοπελα εχει σταματησει γνωριζει καποιος ;;
Ήμουν από τα πρώτα της ραντεβου στην Αθήνα διότι κατέβηκε από Θεσσαλονίκη τότε μου είχε πάρει 80€.περιπου 2 χρονια πριν
Συνάντηση πριαμο ηλιουπολης
Την επικοινωνία την είχε ένας γκει κ μάλλον είναι αυτος που αναφέρεται στα προηγούμενη μηνύματα
Έπαιζε κ άλλη μια μέσω αυτού ονόματι Φρίντα
Της έφτιαξα ένα κύκλο από φίλους κ γνωστούς
Ξαφνικά απότομα σε μια επικοινωνία κ έχοντας το προσωπικό της αριθμό με πήγε στα 150€.
Ώπα κάτσε λίγο όχι τόσο απότομ
Φρίντα ποια είναι αυτή ρε φιλαράκι ??Ήμουν από τα πρώτα της ραντεβου στην Αθήνα διότι κατέβηκε από Θεσσαλονίκη τότε μου είχε πάρει 80€.περιπου 2 χρονια πριν
Την επικοινωνία την είχε ένας γκει κ μάλλον είναι αυτος που αναφέρεται στα προηγούμενη μηνύματα
Ξαφνικά απότομα σε μια επικοινωνία κ έχοντας το προσωπικό της αριθμό με πήγε στα 150€.
Ώπα κάτσε λίγο όχι τόσο απότομα
Ήμουν από τα πρώτα της ραντεβου στην Αθήνα διότι κατέβηκε από Θεσσαλονίκη τότε μου είχε πάρει 80€.περιπου 2 χρονια πριν
Ώπα κάτσε λίγο όχι τόσο απότο
ευχαριστω
αυτη η γυναικα δν σταματαει ποτε....οσο ζει θα τον τρωει..με πληρωμη ή χωρις...το κολπο χωρις πληρωμη το ξερουν λιγοι!Η κοπελα εχει σταματησει γνωριζει καποιος ;;
Και ήρθες εσύ από το πουθενά να μας το πεις...αυτη η γυναικα δν σταματαει ποτε....οσο ζει θα τον τρωει..με πληρωμη ή χωρις...το κολπο χωρις πληρωμη το ξερουν λιγοι!
Γράφτηκε κάπου χωρίς πληρωμη; Τι μας λέτε φίλτατε; Ελαφρως δυσνόητη η ανάρτηση σας.αυτη η γυναικα δν σταματαει ποτε....οσο ζει θα τον τρωει..με πληρωμη ή χωρις...το κολπο χωρις πληρωμη το ξερουν λιγοι!
Μάλλον φίδια γράφουν....Γράφτηκε κάπου χωρίς πληρωμη; Τι μας λέτε φίλτατε; Ελαφρως δυσνόητη η ανάρτηση σας.
Εχθές γράφτηκε στο σάιτ το παλληκάρι και αυτό ήταν το πρώτο του ποσταρισμα. Πολύ αξιόπιστος!Γράφτηκε κάπου χωρίς πληρωμη; Τι μας λέτε φίλτατε; Ελαφρως δυσνόητη η ανάρτηση σας.
Μάλλον φίδια γράφουν....
καλος ειναι, να τον ψηφισουμεΕχθές γράφτηκε στο σάιτ το παλληκάρι και αυτό ήταν το πρώτο του ποσταρισμα. Πολύ αξιόκ
για να στο λεω κατι θα ξερω..ειμαι ανθρωπος που δν λεω οτι να ναι..αλλα εσυ μπορεις να λες αυτο που νομιζεις,δημοκρατια εχουμε..Γράφτηκε κάπου χωρίς πληρωμη; Τι μας λέτε φίλτατε; Ελαφρως δυσνόητη η ανάρτηση σας.