lookingforbooty
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2024
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Κύριοι για εμάς που δεν έχουμε ινστα υπάρχει ελπίδα ή είμαστε χαμένοι από χέρι;
Κύριοι για εμάς που δεν έχουμε ινστα υπάρχει ελπίδα ή είμαστε χαμένοι από χέρι;
[/QUOTΚύριοι για εμάς που δεν έχουμε ινστα υπάρχει ελπίδα ή είμαστε χαμένοι από χέρι;Καλησπέρα εάν έχει κάποιος φίλος σου να στείλει θα σου δώσει αμέσως το τηλΚύριοι για εμάς που δεν έχουμε ινστα υπάρχει ελπίδα ή είμαστε χαμένοι από χέρι;
Να είσαι καλά φιλαράκι6984018933 ειναι παικτη το κινητο της . Πολυ καλη σε αυτο που κάνει και χωρις extra .
αυτό δεν ανοίγει...έχει κάπου αλλού φωτογραφίες της ;Το καινούργιο τηλ που έχει το δίνει από αυτό το προφίλ στο insta Login • Instagram
Αυτό είναι το προφίλ της Login • Instagramαυτό δεν ανοίγει...έχει κάπου αλλού φωτογραφίες της ;
Την βρίσκεις εύκολα; Εχει διαθεσιμότητα;Σημερινή απογευματινή συνάντηση με την εν λόγω κοπέλα στο Bill. Η συνεννόηση έγινε μέσω instagram που γρήγορα ανταποκρίθηκε κι έτσι κανονίστηκε άμεσα το ραντεβού. Στα του αγώνα η γυναίκα είναι ο ορισμός του όπλου. Μπήκε μέσα αεράτη φιλιά και συστάσεις και βουρ για φρεσκάρισμα. Βγαίνει και μετά από ελάχιστη κουβέντα να σπάσει ο πάγος όρμησε πάνω μου και πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα. Πίπα πολύ καλή, την κατέχει, το ίδιο και το dt όπως επίσης δεν άφησε τις μπάλες παραπονεμένες. Σειρά μου να την γλείψω στο πεντακάθαρο μουνάκι της. Πήδημα σε ότι στάση ήθελα. Ιεραποστολικό, cow στα 4. Στην κυριολεξία γαμηθήκαμε παντού. Μου έδωσε και κωλαράκι όπου το τίμησα δεόντως μιας και είναι αρκετά στενή στην πράξη, χωρίς ενδοιασμούς το μωρό παρά το ευμεγέθους εργαλείο μου. Χύσιμο σε στόμα στον 1ο γύρο και στο πρόσωπο στον 2ο. Η γυναίκα γουστάρει άπειρα αυτό που κάνει και γενικά δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις γουστάρει να την γαμάς και το δείχνει (εμένα αυτό μου έβγαλε). Όποιος δεν έχει την έχει τιμήσει νομίζω αξίζει να δοκιμάσει. Βγάζει καύλες και γούστα η τύπισσα μιας και κινείται αυστηρά σε pse καταστάσεις. Και στα 150€ πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή που δε θα κλάψεις τα χρήματά σου. Αυτά από μένα μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!![]()
Σχετικά ναι. Αλλά αν θες μπορείς να της στείλεις και στο viber που έχει δώσει το παλικάρι πιο πάνω σε ποστάρισμά τουΤην βρίσκεις εύκολα; Εχει διαθεσιμότητα;
Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ να μου στείλεις σε πμ το τηλέφωνο της Νεράιδας;Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,μην το ξεχάσεις!!Σημερινή απογευματινή συνάντηση με την εν λόγω κοπέλα στο Bill. Η συνεννόηση έγινε μέσω instagram που γρήγορα ανταποκρίθηκε κι έτσι κανονίστηκε άμεσα το ραντεβού. Στα του αγώνα η γυναίκα είναι ο ορισμός του όπλου. Μπήκε μέσα αεράτη φιλιά και συστάσεις και βουρ για φρεσκάρισμα. Βγαίνει και μετά από ελάχιστη κουβέντα να σπάσει ο πάγος όρμησε πάνω μου και πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα. Πίπα πολύ καλή, την κατέχει, το ίδιο και το dt όπως επίσης δεν άφησε τις μπάλες παραπονεμένες. Σειρά μου να την γλείψω στο πεντακάθαρο μουνάκι της. Πήδημα σε ότι στάση ήθελα. Ιεραποστολικό, cow στα 4. Στην κυριολεξία γαμηθήκαμε παντού. Μου έδωσε και κωλαράκι όπου το τίμησα δεόντως μιας και είναι αρκετά στενή στην πράξη, χωρίς ενδοιασμούς το μωρό παρά το ευμεγέθους εργαλείο μου. Χύσιμο σε στόμα στον 1ο γύρο και στο πρόσωπο στον 2ο. Η γυναίκα γουστάρει άπειρα αυτό που κάνει και γενικά δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις γουστάρει να την γαμάς και το δείχνει (εμένα αυτό μου έβγαλε). Όποιος δεν έχει την έχει τιμήσει νομίζω αξίζει να δοκιμάσει. Βγάζει καύλες και γούστα η τύπισσα μιας και κινείται αυστηρά σε pse καταστάσεις. Και στα 150€ πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή που δε θα κλάψεις τα χρήματά σου. Αυτά από μένα μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!![]()
Αναγράφεται λίγο πιο πάνω μάγκα από έτερο συναγωνιστή όπως θα δεις!Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ να μου στείλεις σε πμ το τηλέφωνο της Νεράιδας;Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,μην το ξεχάσεις!!
Οκ ευχαριστώΣχετικά ναι. Αλλά αν θες μπορείς να της στείλεις και στο viber που έχει δώσει το παλικάρι πιο πάνω σε ποστάρισμά του
Οκ ευχαριστώ