You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέος ΚΟΚ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.525
- Πόντοι
- 456
να μιλαμε με στοιχεδια τα 2 τελευταια κρανη μου ηρταν τομ 2006 στα 620ευρω και το 2018 στα 520 ευρω .Οδηγω 650 κυβικαv-strom και απο τα 16 μου δτην Αθηνα γενικα διτυροχα.Ποτε δεν ειχα το παραμικρο ,ουτε νυχι που λεει ο λογος , και το να οδηγας στην Αθήνα διτροχο για 16 χρονια , και να μη κτυπήσεις το λες και αθλο .Λοιπομ ισχυει ο νόμος της ζουγκλας οπουμτο διτροχο ειναι ο λιγοτερο ισχυρος , δεν πιστευω κανεις να θελεινα τρακαρει με το σωμα του με μια μαζαεναμιση τονου καμαριας , μαλλον δεν συμφερει καθολου. ετσι οδηγουσα σαν το εν δυναμη θυμα , τι προτεραιοτητες και αλλα σωστα μεν αλλα ακρως επικυνδινα ,ολους τους γ@μημενοθυς τους αφηνα να περασουν ,ετσι οπως οδηγουν ολοι σκασμενοι απο το αγχος , κινδυνευεις πολυ μ απαρα πολυ.Οοσν αφορα το κρατος και τα παρταμύθια του, για το κρανος ,η ζωνη ειναι στανταρ ,ενω το κρανος το αγοραζεις ,αφου λοιπον ξαφνικα τους επιασε η ευαισθησια , σωστα μεν , αλλα υποκριτηκα δε, γιατι δεν βαζουν μηδενικο ΦΠΑ στα κρανη ,Αν πεθάνει επιτόπου ναι.
Αν όμως ζήσει θα ταλαιπωρεί και θα ταλαιπωρείται από όλο το σύστημα που θα κινητοποιηθεί για να του ισιώσει την άδεια του κεφάλα/να ξαναπερπατήσει κλπ κλπ κλπ.
Κοστίζει πολλά αυτή η διαδικασία.
το 2006 λοιπον επειδη αγορασα ακριβο και ασφαλες κρανος μου πηραν 145 ευρω ΦΠΑ, δηλαδη αν αγοραζα ενα των 100 ευρω θα γλιτωνα 120 ευρωΦΠΑ, τοτε ηταν 24% τωρα δεν ξερω αν και ποσο μειωθηκε.Ετσι αγοραζει ο κοσμος κρανη της πλακας ,τα οποια αν μη γενετο ποτερ, τα χρειαστοθυν σε καποιο ατυχημα μ,ειναι και ακρως επικυβνδινα καθως αν δεν εχουν σωστη στηριξη ακομη και να πιεσουν ενα σημειο στο σβερκο στιβοντας τον τοσο ωστε να πεθανεις ακαριαια ,εξαιτιας του φθηνου κρανους .Αντε με την υποκτισια βαρεθηκα σε αυτη τη Χωρα της λαμογιας, και οχι για 300 μετρα αποι το σπιτι μου στο γηπεδο τενιος εδω στην επαρχια , και με ενδειη κοντερ κατω και μαξιμουμ τα 30χλμ , δεν κινδυνευω ,πουθενα αλλου ομως γιατι πανω απο 40 χλμ ,μπορει να σε κτυπησει πχ στο προσωπο κατι οπως μια μυγα και να ξαφνιαστεις ,χανοντας τη προσοχη σου .,ελπιζω τα σχολια ,να ειναι απο ανθρωπους που η οδηγουν μηχανη η που σκεφτονται πιο προσεκτικα απομτις κορωνες δηθεν ευαισθησιας της ξεπουλημανης μαφιας που παριστανει τη κυβερνηση
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.525
- Πόντοι
- 456
το αλκολ ειναι πολυ σοβαρο , οπως και το να περνας με κοκκινο , αυτος ο μ@λακας ο Μπισμικης ηπιε το βοσπορο και αντι να παρει ενα ταξι πηγε τυφλα στο μεθυσι με το αυτοκινητο σπιτι . Αφου δεν θρηνησαμε θύμματα, πάλι καλα.Και για το κρανοε,πχ , αντι να σου κψουν ενα μεγαλο προστιμο , να σου παρουν τη μηχανγ σε γκαραζ του κρατους να πληρωσεις και εξοδα παρκιν ,και να το παρεις μονο αν πας με κρανος , τι δηλαδη πληρωνοντας το,προστιμο ξαναανεβαινεις και δεν κινδυνευεις πλεον?Ωπ, λάθος σας τα είπανε.
Ότι θέλεις κάνε απλά μετά λούσου τα.
Τα δε ναρκωτικά απαγορεύονται κιόλας αλλά με πόση ευκολία βρίσκει όποιος τα θέλει.
Το αλκοόλ νόμιμο είναι.
Ότι γουστάρεις πάρε και κάνε στο χώρο σου.
Τιμόνι μην πιάσεις μετά.
Που την είδατε την απαγόρευση, απλή λογική είναι.
Και με την ίδια απλή λογική λειτουργεί ο ΚΟΚ γιατί τα νούμερα που αθροίζονται στο τέλος κάθε χρόνου είναι απλά αμείλικτα.
Κομμένη η κλάψα το λοιπόν![]()
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.872
- Πόντοι
- 10.656
Η ζώνη είναι το τελευταίο.
Αυτός που δε φοράει ζώνη και κράνος δεν επηρεάζει κανέναν.
Δικιά του είναι η ζωή στην τελική.
Για μένα αυτοί οι νόμοι δε θα έπρεπε να υπάρχουν καν για ζώνες και κράνη.
Αυτή τη μαλακία που την κάνετε όλοι καραμέλα...
Με την ίδια λογική και ο χοντρός επιβαρύνει το σύστημα υγείας.
Και ο καπνιστής και αυτός που πίνει και αυτός που δε γυμνάζεται και και και...
Ας απαγορεύσουμε τα fast food λοιπόν και τη ζάχαρη και να κάνουμε όλοι υποχρεωτικά γυμναστική.
Να τρώμε μόνο μπρόκολo.
9 η ώρα για ύπνο όλοι, κομμένοι οι καφέδες.
Με καπότα ΠΑΝΤΑ το σεξ εκτός αν πρόκειται να γονιμοποιήσεις.
Βασικά ας απαγορευτεί τελείως το σεξ δεν είμαστε για ρίσκα και να επιβαρύνουμε το σύστημα υγείας.
Μόνο με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
Σας το εγραψε και αλλος, ο καπνιστης ο ποτης κτλ υπερφορολογουνται. Και ναι τιμωρε, ο χοντρος επιβαρυνει το συστημα υγειας, προφανως, αλλα επειδη δεν μπορουμε να φορολογησουμε το ποσοστο λιπους, μπορουμε να τρεξουμε καμπανιες να ενημερωθουν οι χοντροι, μπορουμε να επενδυσουμε σε τμηματα που ασχολουνται με την παχυσαρκια (με ενα γκουγκλαρισμα και επιφυλλαξη υπαρχουν τμηματα στο Τζανειο, στο Λαικο, στο Γεννηματας κτλ) και την προλαμβανουν, για να γλιτωσουμε το τρεξιμο στις ουρες στα επειγοντα. Αντιστοιχα δημοσια τμηματα υπαρχουν και για την διακοπη καπνισματος btw. Και αν δεν το παιρνετε χαμπαρι, οταν λεμε οτι καποιος επιβαρυνει το δημοσιο συστημα υγειας, εννοουμε οτι απο τους φορους ΜΟΥ και τους φορους ΣΟΥ καλυπτουμε τα εξοδα νοσηλειας του χοντρου... Κι ας μην ειμαστε χοντροι. Οπου χοντρος βαλτε οτι θελετε. Ενημερωτικα δηλαδη, με την ιδια νοοτροπια που οι φοροι ΜΟΥ πληρωνουν αλλα αχρηστα προς εμενα πραγματα οπως το παπαδαριο, την ΕΡΤ κτλ. Οποτε μην εκπλαγειτε αν δεν βρειτε οσους συμμαχους περιμενετε στο παραδειγμα σας για το παχος ή το καπνισμαΜε την ίδια λογική σου ότι ταλαιπωρεί το σύστημα δεν θα πρέπει να υπάρχει. Ναρκωτικά αλκοόλ,ψυχολογικα κ όλα τα άλλα.
Να καταργηθεί κ η ελεύθερη βούληση, μόνο ότι μας λένε

Ασχετως απο αυτα, ο στοχος μας ως κοινωνια (πρεπει να) ειναι να μειωσουμε τους θανατους απο τροχαια. Ξεκαθαρα, η μειωση των θανατων που ειναι παραλογα ΠΟΛΛΟΙ. Οταν γαλουχεις ολοκληρη την κοινωνια και δη τους μικροτερους με την νοοτροπια "ελα μωρε δε πειραζει, ποια ζωνη, σιγα το προστιμο, ποσο συχνα τρακαρεις" τοτε αυτοματα βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου, αν οπως ειπα ο στοχος σου ειναι να μειωσεις τους θανατους απο τροχαια. Και μπορει εσυ να εισαι ο σουμαχερ και να θεωρεις οτι δεν θα προκαλεσεις τροχαιο ποτε, αλλα ο 90χρονος ή η bimbo ή ο μεθυσμενος ή ο ασχετος, θα σε τρακαρουν. επισης μπορει εσυ να εχεις death wish, αλλα εγω που θα με τρακαρεις χωρις κρανος και θα ψοφησεις, θα τρεχω στα δικαστηρια (εστω κι αν αθωωθω), και θα εχω και τυψεις οτι το αμαξι μου ελιωσε το κορμι σου, ακομα κι αν δεν φταιω. Δεν γουσταρω να μου πεταγεται το μηχανακι χωρις κρανος και να αυτοκτονει πανω στο αμαξι μου, ή τουλαχιστον αν το κανει, να φοραει κρανος, να μεινει ζωντανος, α)για να τον γαμησω στο ξυλο και β) για να με πληρωνει μια ζωη εκεινος αν με τραυματισει και δεν εχει ασφαλεια πχ. Και αν δεν εχεις κρανος εσυ, τοτε σιγουρα δεν θα εχεις και δευτερο κρανος για τον συνοδηγο σου, ο οποιος μπορει να ειναι παντελως ασχετος/αγαθος/παιδι κτλ και να την πληρωσει για εσενα απο αγνοια.
Οταν ζεις σε μια κοινωνια αποδεχεσαι τους ορους της. Κανεις δεν θελει να δει ή να μαζεψει τα μυαλα σας απο την ασφαλτο. Δεν ειμαστε suicide watch ουτε οι πολιτες ουτε το ΕΚΑΒ, αν θελετε να αυτοκτονησετε βρειτε αλλον τροπο που να μην επηρρεαζει τον απλο πολιτη που οδηγαει για να παει στη δουλεια του. Αμα γουσταρετε να ειστε ανασφαλιστοι και χωρις κρανος, πηγαιντε στα βουνα να κανετε οτι θελετε, οχι στους δημοσιους δρομους. Εκει που τελειωνει η ελευθερια σας αρχιζει η ελευθερια του αλλου. Δεν κανεις οτι καυλωσεις. Θα υπογραφατε μια φορμα που θα ελεγε "θελω να οδηγαω χωρις ζωνη/κρανος και ολα τα εξοδα ατυχηματος τα καλυπτω εγω και οι συγγενεις μου"; Οχι, αρα μαζι με το δικαιωμα προς την περιθαλψη εχεις και την υποχρεωση να κανεις το ελαχιστο για να μην επιβαρυνεις την δημοσια υγεια και κυριως να επιβαρυνεις τους συμπολιτες σου, ειτε αμεσα (τροχαιο) ειτε εμμεσα (φορολογια). Τοσο απλο.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.872
- Πόντοι
- 10.656
Αν ολοι φοραγαν ζωνες και κρανη, το chatGPT υπολογιζει ~150 λιγοτερους νεκρους ανα ετος στην Ελλαδα. Εγω σου λεω εχει πεσει εξω (καποια ακραια ατυχηματα με μηχανη πχ θα ηταν θανατηφορα ειτε φοραγες ειτε δεν φοραγες κρανος) και αντι για 150, ειναι 100 οι λιγοτεροι νεκροι.
Δεν ξερω για εσας, αλλα για εμενα, που εχω θαψει φιλους και συμμαθητες απο τροχαια χωρις να ειμαι καν 40, αν ηταν να γλιτωνουν 100 ανθρωποι τον χρονο επειδη ξοδεψατε 3 δευτερολεπτα να βαλετε ζωνη/κρανος ή επειδη αναγκαστηκατε να το κανετε απο φοβο για προστιμο, μου κανει (και δεν βαζω καν τραυματισμους στην εξισωση). Στα αρχιδια μου, οπως ειπα (και οπως αποδεικνυεται) αφου δεν καταλαβαινετε αλλιως... Αυτα, καλη τυχη και στην υγειά σας

Τελευταία τροποποίηση:
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.625
- Πόντοι
- 6.795
Υπάρχει το εξής οξύμωρον το οποίο και παραθέτω.
Μας ζάλισαν και συνεχίζουν το ίδιο, τους όρχεις με την πειρατία. Μας ζαλίζουν τους όρχεις, τους έχουν κάνει βυζιά με τον ΚΟΚ.
ΟΚ, με μια ματιά, το πρόστιμο για χρήση κινητού κατά την οδήγηση, που έχει προκαλέσει ήδη κακό σε ανθρώπους, είναι 350 ευρά (κι αφαίρεση άδειας 30ημέρες). Πρόστιμο για παράνομο download, που προκαλεί κακό στις τσέπες εταιριών, στα 750 ευρώ.
Συγχαρητήρια...κερδίσατε 1η θέση στο θεατρο του παραλόγου!
Μας ζάλισαν και συνεχίζουν το ίδιο, τους όρχεις με την πειρατία. Μας ζαλίζουν τους όρχεις, τους έχουν κάνει βυζιά με τον ΚΟΚ.
ΟΚ, με μια ματιά, το πρόστιμο για χρήση κινητού κατά την οδήγηση, που έχει προκαλέσει ήδη κακό σε ανθρώπους, είναι 350 ευρά (κι αφαίρεση άδειας 30ημέρες). Πρόστιμο για παράνομο download, που προκαλεί κακό στις τσέπες εταιριών, στα 750 ευρώ.
Συγχαρητήρια...κερδίσατε 1η θέση στο θεατρο του παραλόγου!
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.411
- Πόντοι
- 1.346
Εγω με 100-110 να μην καψω βενζινη..Ας σοβαρευτουμε πόσοι από εσάς στην εθνική οδό πάνε κάτω από 160

ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.577
- Πόντοι
- 736
Όχι τύπε.Οκ, στα επείγοντα πριν σε βαλουν στο δημόσιο νοσοκομείο θα ελέγχουν αν φορούσες ζωνη.. Αν δεν φορουσες θα σε αφήνουν εξω, στο παγκάκι...
Κατάργηση δωρεάν υγείας αφού το πάμε έτσι.
Αμερικάνικο σύστημα.
Δεν έχω αρρωστήσει ποτέ και αν αρρωστήσω έχω ιδιωτική ασφάλιση.
Γιατί να επιβαρύνεται η τσέπη μου για τον κάθε άπορο;
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.945
- Πόντοι
- 6.056
Αυτό που θα μπορούσε επίσης να γίνεται ... όποιος χρειάζεται περίθαλψη από ακριβά σπορ ή διάσωση ... να πληρώνει !Όχι τύπε.
Κατάργηση δωρεάν υγείας αφού το πάμε έτσι.
Αμερικάνικο σύστημα.
Δεν έχω αρρωστήσει ποτέ και αν αρρωστήσω έχω ιδιωτική ασφάλιση.
Γιατί να επιβαρύνεται η τσέπη μου για τον κάθε άπορο;
ΕΙΣΑΙ ΛΕΦΤΑΣ ... ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΩΤ ... και φτάνεις 50 μίλια από την ακτή ... και φουντάρει ...
και έρχονται φρεγάτες να σε σώσουν .... ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ....
Το ίδιο και όταν κάνεις πεζοπορία στον όλυμπο χειμώνα ...
Δεν αποκλείστηκες πηγαίνοντας στη δουλειά ....
δεν υπάρχει λόγος να πληρώνει τη διάσωση του κοτεράτου ... ο χαμάλης ....
ΝΑ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ... ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ....
ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.577
- Πόντοι
- 736
Και για τα ΣΜΝ να πληρώνει ο κάθε μπουρδελιάρης και γαμιάς παντώς τύπου, που μας το παίζουν όλοι τύποι και υπογραμμοί εδώ μέσα.Αυτό που θα μπορούσε επίσης να γίνεται ... όποιος χρειάζεται περίθαλψη από ακριβά σπορ ή διάσωση ... να πληρώνει !
ΕΙΣΑΙ ΛΕΦΤΑΣ ... ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΩΤ ... και φτάνεις 50 μίλια από την ακτή ... και φουντάρει ...
και έρχονται φρεγάτες να σε σώσουν .... ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ....
Το ίδιο και όταν κάνεις πεζοπορία στον όλυμπο χειμώνα ...
Δεν αποκλείστηκες πηγαίνοντας στη δουλειά ....
δεν υπάρχει λόγος να πληρώνει τη διάσωση του κοτεράτου ... ο χαμάλης ....
ΝΑ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ... ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ....
Ήθελες σεξάκι;
Πλήρωνε τώρα.
Ας καθόσουν να τον έπαιζες.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.872
- Πόντοι
- 10.656
πληρωνουμεΚαι για τα ΣΜΝ να πληρώνει ο κάθε μπουρδελιάρης και γαμιάς παντώς τύπου, που μας το παίζουν όλοι τύποι και υπογραμμοί εδώ μέσα.
Ήθελες σεξάκι;
Πλήρωνε τώρα.

tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.945
- Πόντοι
- 6.056
Τώρα το γάμησες.Και για τα ΣΜΝ να πληρώνει ο κάθε μπουρδελιάρης και γαμιάς παντώς τύπου, που μας το παίζουν όλοι τύποι και υπογραμμοί εδώ μέσα.
Ήθελες σεξάκι;
Πλήρωνε τώρα.
Το πήδημα είναι ανάγκη .... το γιώτινγκ και η ορειβασία ... είναι ανάγκη ;;;
ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.577
- Πόντοι
- 736
Καταρχήν όλοι αυτοί του ΕΚΑΒ έχουν ανοσία στα μυαλά.Σας το εγραψε και αλλος, ο καπνιστης ο ποτης κτλ υπερφορολογουνται. Και ναι τιμωρε, ο χοντρος επιβαρυνει το συστημα υγειας, προφανως, αλλα επειδη δεν μπορουμε να φορολογησουμε το ποσοστο λιπους, μπορουμε να τρεξουμε καμπανιες να ενημερωθουν οι χοντροι, μπορουμε να επενδυσουμε σε τμηματα που ασχολουνται με την παχυσαρκια (με ενα γκουγκλαρισμα και επιφυλλαξη υπαρχουν τμηματα στο Τζανειο, στο Λαικο, στο Γεννηματας κτλ) και την προλαμβανουν, για να γλιτωσουμε το τρεξιμο στις ουρες στα επειγοντα. Αντιστοιχα δημοσια τμηματα υπαρχουν και για την διακοπη καπνισματος btw. Και αν δεν το παιρνετε χαμπαρι, οταν λεμε οτι καποιος επιβαρυνει το δημοσιο συστημα υγειας, εννοουμε οτι απο τους φορους ΜΟΥ και τους φορους ΣΟΥ καλυπτουμε τα εξοδα νοσηλειας του χοντρου... Κι ας μην ειμαστε χοντροι. Οπου χοντρος βαλτε οτι θελετε. Ενημερωτικα δηλαδη, με την ιδια νοοτροπια που οι φοροι ΜΟΥ πληρωνουν αλλα αχρηστα προς εμενα πραγματα οπως το παπαδαριο, την ΕΡΤ κτλ. Οποτε μην εκπλαγειτε αν δεν βρειτε οσους συμμαχους περιμενετε στο παραδειγμα σας για το παχος ή το καπνισμα
Ασχετως απο αυτα, ο στοχος μας ως κοινωνια (πρεπει να) ειναι να μειωσουμε τους θανατους απο τροχαια. Ξεκαθαρα, η μειωση των θανατων που ειναι παραλογα ΠΟΛΛΟΙ. Οταν γαλουχεις ολοκληρη την κοινωνια και δη τους μικροτερους με την νοοτροπια "ελα μωρε δε πειραζει, ποια ζωνη, σιγα το προστιμο, ποσο συχνα τρακαρεις" τοτε αυτοματα βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου, αν οπως ειπα ο στοχος σου ειναι να μειωσεις τους θανατους απο τροχαια. Και μπορει εσυ να εισαι ο σουμαχερ και να θεωρεις οτι δεν θα προκαλεσεις τροχαιο ποτε, αλλα ο 90χρονος ή η bimbo ή ο μεθυσμενος ή ο ασχετος, θα σε τρακαρουν. επισης μπορει εσυ να εχεις death wish, αλλα εγω που θα με τρακαρεις χωρις κρανος και θα ψοφησεις, θα τρεχω στα δικαστηρια (εστω κι αν αθωωθω), και θα εχω και τυψεις οτι το αμαξι μου ελιωσε το κορμι σου, ακομα κι αν δεν φταιω. Δεν γουσταρω να μου πεταγεται το μηχανακι χωρις κρανος και να αυτοκτονει πανω στο αμαξι μου, ή τουλαχιστον αν το κανει, να φοραει κρανος, να μεινει ζωντανος, α)για να τον γαμησω στο ξυλο και β) για να με πληρωνει μια ζωη εκεινος αν με τραυματισει και δεν εχει ασφαλεια πχ. Και αν δεν εχεις κρανος εσυ, τοτε σιγουρα δεν θα εχεις και δευτερο κρανος για τον συνοδηγο σου, ο οποιος μπορει να ειναι παντελως ασχετος/αγαθος/παιδι κτλ και να την πληρωσει για εσενα απο αγνοια.
Οταν ζεις σε μια κοινωνια αποδεχεσαι τους ορους της. Κανεις δεν θελει να δει ή να μαζεψει τα μυαλα σας απο την ασφαλτο. Δεν ειμαστε suicide watch ουτε οι πολιτες ουτε το ΕΚΑΒ, αν θελετε να αυτοκτονησετε βρειτε αλλον τροπο που να μην επηρρεαζει τον απλο πολιτη που οδηγαει για να παει στη δουλεια του. Αμα γουσταρετε να ειστε ανασφαλιστοι και χωρις κρανος, πηγαιντε στα βουνα να κανετε οτι θελετε, οχι στους δημοσιους δρομους. Εκει που τελειωνει η ελευθερια σας αρχιζει η ελευθερια του αλλου. Δεν κανεις οτι καυλωσεις. Θα υπογραφατε μια φορμα που θα ελεγε "θελω να οδηγαω χωρις ζωνη/κρανος και ολα τα εξοδα ατυχηματος τα καλυπτω εγω και οι συγγενεις μου"; Οχι, αρα μαζι με το δικαιωμα προς την περιθαλψη εχεις και την υποχρεωση να κανεις το ελαχιστο για να μην επιβαρυνεις την δημοσια υγεια και κυριως να επιβαρυνεις τους συμπολιτες σου, ειτε αμεσα (τροχαιο) ειτε εμμεσα (φορολογια). Τοσο απλο.
Πάμε παρακάτω.
Ευθύνη της κοινωνίας δεν είναι να κάνει το μπαμπά σου.
Είναι να εξασφαλίζει ότι ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να ζήσει τη ζωή του μέχρι εκεί που δεν επηρεάζει τους άλλους.
Η ελευθερία του ενός αρχίζει εκεί που τελειώνει η ελευθερία του άλλου που είπε ο Βολταίρος.
Αν εγώ θέλω να μη φοράω ζώνη ή να κάνω bungee jumping ή οτιδήποτε.
Δικαίωμα μου.
Στα extreme sport γιατί δε φωνάζετε;
Για τα μπουρδέλα γιατί δε φωνάζετε;
Μια γυναίκα που κυκλοφορεί ημίγυμνη αυξάνει ή όχι τις πιθανότητες βιασμού;
Ας βάλουν μπούρκα τότε.
Η ζώνη σας μάρανε.
Δε φοράω ζώνη και ούτε πρόκειται.
Κλάψε.
ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.577
- Πόντοι
- 736
Πολλοί δεν πληρώνουν. Πάνε σε δημόσια.πληρωνουμε![]()
Και μάλιστα είσαι δημόσιος κίνδυνος.
Ενώ με τη ζώνη δε μεταδίδεις νοσήματα.
Απαγόρευση πορνείας τώρα.
Πες μου που διαφωνείς;
Η μήπως τα κάνεις αβαβά τώρα γιατί σε τσούζει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παπάρια ανάγκη είναι.Τώρα το γάμησες.
Το πήδημα είναι ανάγκη .... το γιώτινγκ και η ορειβασία ... είναι ανάγκη ;;;
Διάβασε λίγο Επίκουρο.
Και πόσες χώρες έχουν απαγορευμένη την πορνεία;
Οι περισσότερες.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.872
- Πόντοι
- 10.656
Εγω να κλαψω; Εσυ θα τρως κλησειςΚαταρχήν όλοι αυτοί του ΕΚΑΒ έχουν ανοσία στα μυαλά.
Πάμε παρακάτω.
Ευθύνη της κοινωνίας δεν είναι να κάνει το μπαμπά σου.
Είναι να εξασφαλίζει ότι ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να ζήσει τη ζωή του μέχρι εκεί που δεν επηρεάζει τους άλλους.
Η ελευθερία του ενός αρχίζει εκεί που τελειώνει η ελευθερία του άλλου που είπε ο Βολταίρος.
Αν εγώ θέλω να μη φοράω ζώνη ή να κάνω bungee jumping ή οτιδήποτε.
Δικαίωμα μου.
Στα extreme sport γιατί δε φωνάζετε;
Για τα μπουρδέλα γιατί δε φωνάζετε;
Μια γυναίκα που κυκλοφορεί ημίγυμνη αυξάνει ή όχι τις πιθανότητες βιασμού;
Ας βάλουν μπούρκα τότε.
Η ζώνη σας μάρανε.
Δε φοράω ζώνη και ούτε πρόκειται.
Κλάψε.

ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.577
- Πόντοι
- 736
Θα κλάψεις όταν θα δεις που θα καταλήξει όλο αυτό το nanny state.Εγω να κλαψω; Εσυ θα τρως κλησεις![]()
Και θα χάσεις κι εσύ τις "ένοχες" απολαύσεις σου.
Για το "κοινό καλό".
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.872
- Πόντοι
- 10.656
αντε να δουμε... ενοχη απολαυση η μη χρηση ζωνης ασφαλειας;Θα κλάψεις όταν θα δεις που θα καταλήξει όλο αυτό το nanny state.
Και θα χάσεις κι εσύ τις "ένοχες" απολαύσεις σου.
Για το "κοινό καλό".
Τελος παντων, κανε οτι καταλαβαινεις. Παρε και κανε τετοιο μπλουζακι να ξεγελας τις καμερες

Alexan_der
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 7
- Like
- 554
- Πόντοι
- 280
Το μαλακα τον ζειμπεκικακια
αρα και στους ποδηλατες 350 προστιμο για κράνος.Αν πεθάνει επιτόπου ναι.
Αν όμως ζήσει θα ταλαιπωρεί και θα ταλαιπωρείται από όλο το σύστημα που θα κινητοποιηθεί για να του ισιώσει την άδεια του κεφάλα/να ξαναπερπατήσει κλπ κλπ κλπ.
Κοστίζει πολλά αυτή η διαδικασία.
στους πεζούς 350 για κάθε κίνηση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τους, μιας που είναι πιο εκτεθειμένοι σωματικά
στα ηλεκτρικά πατίνια 350 αντί 35
σε κάθε εργαζόμενο σε επικίνδυνο περιβάλλον πρόστιμο απο το κράτος 350 αν δεν τηρεί μέτρα προστασίας.
Επίσης σε όποιον κινείται με άνω των 200 χιλιομέτρων μηδέν πρόστιμο μιας που είναι σίγουρο ότι θα πεθάνει επιτόπου και δεν θα επιβαρύνει το σύστημα.
Τι όχι;
Φτανει με αυτή τη καραμέλα όπως σου είπε ο φίλος.
Αυτή τη προπαγάνδα δεν προσπαθησε καν να την προωθήσει το κράτος, μονοι σας την αναπαράγετε σαν μαλάκες.
Υποτακτικοί
Ώχου λέμε, όλοι οι επαναστάτες της φακής εδώ μαζευτήκατε.αρα και στους ποδηλατες 350 προστιμο για κράνος.
στους πεζούς 350 για κάθε κίνηση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τους, μιας που είναι πιο εκτεθειμένοι σωματικά
στα ηλεκτρικά πατίνια 350 αντί 35
σε κάθε εργαζόμενο σε επικίνδυνο περιβάλλον πρόστιμο απο το κράτος 350 αν δεν τηρεί μέτρα προστασίας.
Επίσης σε όποιον κινείται με άνω των 200 χιλιομέτρων μηδέν πρόστιμο μιας που είναι σίγουρο ότι θα πεθάνει επιτόπου και δεν θα επιβαρύνει το σύστημα.
Τι όχι;
Φτανει με αυτή τη καραμέλα όπως σου είπε ο φίλος.
Αυτή τη προπαγάνδα δεν προσπαθησε καν να την προωθήσει το κράτος, μονοι σας την αναπαράγετε σαν μαλάκες.
Υποτακτικοί
Δημόσιο αγαθό είναι ο δρόμος, θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις?
Αναγκαστικά θα υπάρχουν κανόνες και αφού μετά από τόσα χρόνια ο λαός πεθαίνει/τραυματίζεται κατά εκατοντάδες οι κανόνες, με τα όποια πρόστιμα τους ακολουθούν, θα είναι αυστηροί.
Οπότε ναι, πρόστιμο στον ποδηλάτη.
Στον πατινάκια να μην του κόψουν πρόστιμο, να του βάλουν το γαμωπατίνι στον κώλο.
Ο κάθε εργαζόμενος που έχει μέτρα ασφαλείας και δεν τα εφαρμόζει ας απολυθεί επιτόπου. Έχεις βρεθεί ποτέ σε δικαστήριο να δεις προϊστάμενο/διευθυντή να δικάζεται επειδή ψώλαρε ο ως άνω εργαζόμενος και τραυματίστηκε??
Κόψτε τη κλάψα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 11K