ΟΚ θα σφίξω τα δόντια και δε θα σου ρίξω καριολίκια.
Ότι είσαι άσχετος είναι δικαίωμα σου.
Το να είσαι άσχετος και ταυτόχρονα θρασής είναι χαρακτηριστικό των ακαλλιέργητων αλλά και αυτό είναι δικαίωμα σου.
Το να παραποιείς τα λεγόμενα μου όμως ή να προσπαθείς να τα χαλκέψεις με τρόπο ώστε να μπερδέψεις (έτσι τουλάχιστον νομίζεις αφελώς) όσους διαβάζουν δεν είναι.
Σε έχω ήδη κάνει πουτάνα σε ότι έχεις γράψει τα περισσότερα των οποίων επαναφέρεις εκ νέου λες και το να επαναλαμβάνεις το λάθος το κάνει σωστό!!! (αυτά που λέγαμε περί ιδιοσυγκρασίας δικηγορίσκων.....)
Επί της ουσίας πολύ γρήγορα επειδή δεν έχω σκοπό να φάω τη μέρα μου αντιδικώντας με βλάκες
Ιεραπόστολος για Rafale:
Παράθεση
To ραφάλ με αεσα για το οποίο μίλησες βγαίνει περίπου στα 90 εκατ. ευρώ
Παράθεση
wikipedia: Rafale C (με ΑESA radar): €64 million
Σχόλιο για την πρώτη παράθεση:
ΜΑΘΕ ότι το rafale c ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ!!! Τα ραφαλ με ΑΕΣΑ και τελευταίες προδιαγραφές παίζουν στα 90 εκατομμύρια.
Ναί μπορείς να αγοράσεις τα πρώτα ραφαλ της δεκαετίας του 90 και με 20-30 εκατ λιγότερα αλλά ΧΩΡΙς ΑΕΣΑ που μόνο του κάνει άλλα 20 μύρια
Ιεραπόστολος για Rafale Volume 2:
Παράθεση
το ραφάλ, έλεος. Θα το συνέκρινα με τιποτα su27, mig29, ef άντε με ζόρια με κανένα su30
Παράθεση
airforcemag: Generation4++: Active electronically scanned arrays(AESA); continuedreduced signatures or some “active” (waveform canceling) stealth; some supercruise (Su35, F-15 SE)
wikipedia: the French Navy is slated to receive AESA-equipped Rafales from 2013
abovetopsecret: Thales Group and Dassault Aviation have mentioned stealthy jamming modes for the SPECTRA system of the Rafale. Active cancellation is supposed to work by sampling and analysing incoming radar and feeding it back to the hostile emmiter. With M88-3 should give Rafale a supercruise at 1.4 M with 6 missiles.
Σχόλιο για την δεύτερη παράθεση:
ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙ!!! τεχνιέντως προσπαθείς να υπονοήσεις ότι το rafale είναι 4++
Είσαι τόσο μαλάκας που ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΠΟΣΤ έγραψες:
Generation4: Pulse-doppler radar; high maneuverability; look-down, shoot-downmissiles (F-15,F-16,Mirage 2000, MiG-29).
Generation4+: High agility; sensor fusion; reduced signatures (Eurofighter Typhoon,Su-30,advanced versions of F-16 and F/A-18, Rafale).
Generation4++: Active electronically scanned arrays; continuedreduced signatures or some “active” (waveform canceling) stealth; some supercruise (Su-35, F-15SE).
Generation5: All-aspect stealth with internalweapons, extreme agility, full-sensor fusion, integrated avionics, some or full supercruise (F-22, F-35).
που ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΡΑΦΑΛ ΣΑΝ 4+ ΚΑΙ ΟΧΙ 4++.
Να πω ότι σε ξεβρακώνω εγώ; Μα μόνος σου αυτοξεβρακώνεσαι
Ιεραπόστολος για σχέση Rafale / F/A-18 Super Hornet
Παράθεση
τι σχέση έχει ένα νέο φ18 που αναπτύσσουν με το ραφάλ
Παράθεση
airforcemag: Generation4+: High agility; sensor fusion; reduced signatures (Eurofighter Typhoon,Su-30,advanced versions of F/A-18, Rafale).
Σχόλιο για την τρίτη παράθεση:
Ανόητε το ότι δύο αεροσκάφη ανοίκουν ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ στην ίδια γενιά δεν σημαίνει ότι είναι και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΆ όμοια.
Το φ18 είναι interceptor το ραφαλ είναι multirole fighter.
Είπαμε και πάλι, δεν ξέρεις, αλλά δε το βουλώνεις κιόλας!
Ιεραπόστολος για 4++ γενιά:
Παράθεση
Μόνο οι ρώσοι αποκαλούν τα τελευταία τους αεροσκάφη 4++
Παράθεση
airforcemag: Generation4++: ... (F-15SE)
Σχόλιο για την τέταρτη παράθεση:
Καλά ρε αποβολή χελώνας στο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΓΡΆΦΩ:
Ναι όντως το f15 silent eagle
το οποίο βρίσκεται εντός παρενθέσεων μαζί με το su35, αν ποτέ εγκριθεί για μαζική αναβάθμιση θα είναι στα πρότυπα των Ρωσσικών 4++
Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη ΔΙΑΚΡΙΣΗ έχει μόνο ρωσικά αεροσκάφη.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση
τα (su33, su35, mig35) δεν πληρούν μόνο τις προδιαγραφές χαμηλής παρατηρησιμότητας σε σχέση με τα αεροσκάφη 5ης γενιάς
Παράθεση
airforcemag: Generation5: All-aspect stealth with internalweapons, extreme agility, full-sensor fusion, integrated avionics, full supercruise.
Σχόλιο για την πέμπτη παράθεση:
Ρε σοβαρά τώρα έχεις σύνδρομο ντάουν;
Ξαναλέω αυτά που έγραψα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ υπάρχουν 4-5 χαρακτηριστικά για τα αεροπλάνα 5ης γενιάς.
Τα 4++ πληρούν τα πάντα εκτός από στελθ. Τα 4 που ΜΟΝΟΣ σου μαύρωσες τα έχει ήδη πχ το su35 αν είχε ΚΑΙ ΣΤΕΛΘ θα ήταν 5ης ΓΚΕΓΚΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ιεραπόστολος για F-15:
Παράθεση
Ναι τα φ15 του '70 όχι μόνο πτητικά αλλά και επιχειρησιακά είναι ιπτάμενα μουσεία πλέον που με συνεχείς αναβαθμίσεις κατορθώνουν να είναι υποτυπωδώς επαρκή ακόμα
Παράθεση
wikipedia: The Boeing F-15SE Silent Eagle is a proposed upgrade of the F-15E by Boeing using stealth features, such as internal weapons carriage and radar-absorbent material.
Παράθεση
το f15 silent eagle αν ποτέ εγκριθεί για μαζική αναβάθμιση θα είναι στα πρότυπα των Ρωσσικών 4++
Σχόλιο για την έκτη παράθεση.
ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΕ, ότι 2 αεροπλάνα είναι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΆ εφάμιλα δε σημαίνει ότι είναι εφάμιλα ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;; Νεότερο δεν είναι πάντα και καλύτερο.
Ιεραπόστολος για F-35:
Παράθεση
Τώρα όσο για τα φ35 αν τα δίνανε τζάμπα για στόχο μάλλον δεν θα αξίζανε τα πυρομαχικά που θα τα διέλυαν
Και μετά από όλα αυτά μου γράφει εκνευρισμένος:
Παράθεση από: Ιεραπόστολος στις σήμερα στις 14:05
Στη θέση σου θα ντρεπόμουνα....
Σχόλιο για την έβδομη παράθεση.
Αν είχες τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου θα κατέληγες και εσύ στο ίδιο συμπέρασμα.
[xhamster]
]
και τώρα να με συγχωρείς γιατί από το πολύ γαμήσι που σουριξα στέρεψαν τα αρχίδια μου για ΠΟΛΥ καιρό.