Nefelh22
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2024
- Like
- 9.141
Μεχρι αρχες ιουνιου θα το διετε θα εχω τελιωσειΑνυπομονώ να δω το χαμόγελο σου
Μεχρι αρχες ιουνιου θα το διετε θα εχω τελιωσειΑνυπομονώ να δω το χαμόγελο σου
Άντε με το καλό!Μεχρι αρχες ιουνιου θα το διετε θα εχω τελιωσει![]()
Συγγνώμη για την παράθεσηΕιδη εχω αρχησει οταν ειναι ετοιμο θα σας ανεβασω φωτογραφια το χαμογελο μ!!! Σε ευχαριστω για τα καλα σ λογια και εγω εχω περασει υπεροχα με ολους σας κ στο επανιδιν!!!! Φιλια προς το παρων!!!
Γτ αε νοιαζει, ? Ε αν απο το γιατρο μου εχω παρει το οκ ναι κανω ραντεβου το προβλημμα σ ποιο ειναι και μ κανεις αυτη την ερωτηση?Συγγνώμη για την παράθεση
Κάνεις ραντεβού ενώ ξεκίνησες της διεργασίες για την αποκατάσταση των δοντιών σου ή δεν ξεκίνησες ακόμα?
Δεν νομίζω ότι η ερώτηση μου ήταν προσβλητικήΓτ αε νοιαζει, ? Ε αν απο το γιατρο μου εχω παρει το οκ ναι κανω ραντεβου το προβλημμα σ ποιο ειναι και μ κανεις αυτη την ερωτηση?
Εσύ θα κάνεις ραντεβού?Σου ζητάω συγγνώμη παρ αυτά νεφέλη για την ερωτηση μου
εγώ πάλι γιατί το βλέπω σαν ευκαιρία να ξεκινάει η Αλεξία με το στοματικό και μετά να analμβάνει δράση η νεφέλη???Συγγνώμη για την παράθεση
Κάνεις ραντεβού ενώ ξεκίνησες της διεργασίες για την αποκατάσταση των δοντιών σου ή δεν ξεκίνησες ακόμα?
Οκ κανενα θεμα ναι δουλευω κανονικα γτ δε νομιζω οτι οποιις φτιαχνει τα δοντια τ πρεπει να σταμματηση απο τη δουλεοα τ οποια και αν ειναι αυτη εφοσον μπορω δουλευω ακομα και αν ποναω λιγο δ το δειχνω κ το ανυεχω κιολας δεν βρισκω λογο να σταμματησω ν κανω ραντεβουΣου ζητάω συγγνώμη παρ αυτά νεφέλη για την ερωτηση μου
Χαχαχαχαχαχα εκλαψαεγώ πάλι γιατί το βλέπω σαν ευκαιρία να ξεκινάει η Αλεξία με το στοματικό και μετά να analμβάνει δράση η νεφέλη???
Αλλά βέβαια στις μέρες μας έχει χαθεί η ανθρωπιά και η βοήθεια στο συνάνθρωπο μας........![]()
Φωτια και λαύρα !!!
Κάιρο ειχα να δω post σου κι ανησύχησα
Οχι καλε εδω ειμαι εγωΚάιρο ειχα να δω post σου κι ανησύχησα
Νεφελάρα αϋπνίες εχεις ;;; 6:00 το πρωι ;;;Οχι καλε εδω ειμαι εγω
Χαχα καλημερααΝεφελάρα αϋπνίες εχεις ;;; 6:00 το πρωι ;;;
Όνειρο είσαι, πολύ σέξυ!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΥΠΕΡΚΑΥΛΑΡΕ
Για σού Νεφέλη με την υπέροχη κωλαρα σού