Greenwolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που βλέπω και διαβάζω.Φίλε άστο. Δυναμίτης είναι. Για πολύ σπρώξιμο.
Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που βλέπω και διαβάζω.Φίλε άστο. Δυναμίτης είναι. Για πολύ σπρώξιμο.
Άμα το δεις και από κοντά θα μείνεις στον τόπο κυριολεκτικά και μεταφορικάΑυτό καταλαβαίνω από αυτά που βλέπω και διαβάζω.
Υπέροχη, έχω μείνει άφωνος
Η καλύτερη φωτό που έχω δει!!!
Πήρες κωλαρακι;Καλησπέρα σε όλους. Σημερινή συνάντηση μισής ώρας με το κορίτσι. Γλυκό προσωπάκι, ωραίο σφιχτό σωματάκι, φουλ ενέργεια. Οι φωτογραφίες είναι κοντά στην πραγματικότητα, αλλά από κοντά η κοπέλα πολύ πιο όμορφη. Στα θετικά της συνάντησης η μεγάλη προσοχή στην καθαριότητα, πολύ βασικό για εμένα. Καλές γιορτές σε όλους! Να σεβόμαστε τα κορίτσια!
Οχι, αν και φαινόταν πεντακαθαρο ολο το κατω σύστημαΠήρες κωλαρακι;
Φίλε αν είσαι fan της πίσω πόρτας πρέπει να το δοκιμάσειςΠήρες κωλαρακι;
Αυτό είναι αλήθεια όσες φορές πήγα ευχαρστηθικα γλυψιμο μπρος πίσωΟχι, αν και φαινόταν πεντακαθαρο ολο το κατω σύστημα
Δοκίμασες και την κωλαρα ?Καλησπέρα στο ακροατήριο. Επειδή κατατέθηκε έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης έπρεπε ο δικαστής να έρθει στην έδρα για 2η φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η κοπέλα για ακόμα μία φορά να μην τα ξαναλέμε φουλ ευδιάθετη, φουλ στην καθαριότητα ο χώρος και γενικά η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε. Στα του δικαστηρίου δεν θα επεκταθώ πολύ , η όλη υπόθεση παίχτηκε στα 4 αφού με τέτοια όψη δύσκολα αντιστέκεσαι και αν δεν κατέβαζα ταχύτητα θα είχαμε φινάλε του αγώνα στα πρώτα 5 λεπτά. Γενικά θα πω ότι η κοπέλα δίνει το 110% και αξίζει όσοι διστάζετε να την δοκιμάσετε έστω μία φορά.
Αδερφέ όχι αλλά ενδείκνυται για δυνατούς παίκτες η back door. Πάντως μόνο το πως στήνεται είναι για να σε στείλει με εγκεφαλικό.Δοκίμασες και την κωλαρα ?
Να πάρεις το ρίσκο να το κάνεις θα περάσεις καλά αν δεν είσαι φαν το είδους ίσως είναι η ευκαιρία να γίνεις πιο καθαρή σουφριτσα δεν θα βρεις εύκολα πιστεύωΑδερφέ όχι αλλά ενδείκνυται για δυνατούς παίκτες η back door. Πάντως μόνο το πως στήνεται είναι για να σε στείλει με εγκεφαλικό.
Και νεκρούς ανασταίνεις
Εμένα μην με λυπάσαι καθόλου άνετα την κάνω την αμαρτία πιστεύω θα συγχωρεθεί στην άλλη ζωή. Το κωλαρακι στο ντουζ θα το πάρουμε στο πάτωμα σίγουρα την άλλη φορά
Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω μαζί σου πριβε?