Nefelh22
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2024
- Like
- 9.141
Οχι ο αμορφωτος!! Αλλα ο γρηγορος με μια λεξη τα ειπες ολλαΚαι εγώ ο ...αμόρφωτος έγραψα άπλωσ Χριστούγεννα χαχα
Οχι ο αμορφωτος!! Αλλα ο γρηγορος με μια λεξη τα ειπες ολλαΚαι εγώ ο ...αμόρφωτος έγραψα άπλωσ Χριστούγεννα χαχα
Χρόνια πολλά καλή χρονιά Νεφελακη μου ότι επιθυμείς σου εύχομαι με υγεία ευτυχία!! Στις ομορφιές σου είσαι σήμερα!¡Χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και χαρα
Αυριο απο της 12-8
Μια κυρία έτοιμη για ρεβεγιόνΧρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και χαρα
Αυριο απο της 12-8
Μπούστο κόλασηΧρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και χαρα
Αυριο απο της 12-8
Κουκλίτσα! Μπράβο σου. Σου εύχομαι καλή χρονιά πάντα με υγεία και ομορφιά.Χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και χαρα
Αυριο απο της 12-8
Καλη χρονια σε ολλους μας ευχομαι το 2024 φευγοντας να παρει τα προβληματα και της στεναχωριες μας!!!! Και ευχομαι το 2025 να φερει μονο χαρες με υγεια σε εσας και στης οικογενειες σας!!!Κουκλίτσα! Μπράβο σου. Σου εύχομαι καλή χρονιά πάντα με υγεία και ομορφιά.
Χρόνια πολλά καλή χρονιά ευτυχισμένο το 2025 Νεφέλη με υγεία ευτυχία και χαρά!!! Ότι επιθυμείςΕφυγε το 2024 ευχομαι αζι τ να πηρε και οτι σας βαρενει και το 2025 ερχοντας να φερει μονο χαρα τυχη καο υγεια σε ολους μας και στης οικογενειες σας !!!!! Χαρουμενο νεο ετος
Καή χρονια αγαπηΚαλή χρονιά Νεφέλη με υγεία και ότι καλύτερο εύχομαι!!!
Καλη χρονια!!!Εφυγε το 2024 ευχομαι αζι τ να πηρε και οτι σας βαρενει και το 2025 ερχοντας να φερει μονο χαρα τυχη καο υγεια σε ολους μας και στης οικογενειες σας !!!!! Χαρουμενο νεο ετος
Για πολλα γουστα!!
Επιτέλους έσπασες τη σιωπή σου μετά από μια εικοσαετία!Από τη δεύτερη χρονιά που υπάρχει το φόρουμ και έκανες τότε λογαριασμό.Καλή χρονιά!Καλη χρονια!!!