Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ετσι ειναι. Ενα μιλημενο καριολακι ειναι, που θα κανει τις ερωτησεις που θα της υποδειξουν. Χλεπιδια στο δρομο θελει, αφου 99% θα αρχισει να πολιτευεται αργα ή γρηγορα. Καριερα με το "ταλεντο" της παντως, δεν θα κανει.
οτι χρειαζεται να ξερετε για αυτη σαυτο το βιντεακι τριαντα δευτερων.....αν αυτη με το αστειο νουμερο των 10κ subs πηρε συνεντευξη απο τον πρωθυπουργο ο Αρχηγος επρεπε να παρει απο τον Τραμπ![]()
Μουνάρα να είναι κι ας είναι ο,τι θέλει πολιτικά. Έτσι κι αλλιώς μαλακίες θα λέει όποιους και να υποστηρίζει.1000 φορές στη ΝΔ απο το να ήταν αριστερό σκουπίδι τύπε
Έτσι ακριβώς, δεν μας ενδιαφέρει που είναι πολιτικά, βλέπουμε αν μας καυλώνει!Μουνάρα να είναι κι ας είναι ο,τι θέλει πολιτικά. Έτσι κι αλλιώς μαλακίες θα λέει όποιους και να υποστηρίζει.
Πουτσόδουλες, κύριοι! Μπαίνουν σε κόμματα τάχα για το καλό του τόπου αλλά στην πραγματικότητα μπαίνουν επειδή είναι πουτσόδουλες.
Η ΝΔ με Μητσοτάκη έχει γίνει αριστερά!1000 φορές στη ΝΔ απο το να ήταν αριστερό σκουπίδι τύπε
ΜετριαΠως σας φαίνεται η Νεφέλη Μεγκ, καύλα;
Πως σας φαίνεται η Νεφέλη Μεγκ, καύλα;
Δεν είναι μπάζο,απλά κάποιοι δε γουστάρουν τις κοπέλες με γυαλιά.κατα πρωτας ειναι ΜΠΑΖΟ.
κατα δευτερας μιλαει και λεει ολο αερολογιες και πιπες(να κανει καλες αραγε? Μπα δε νομιζω)
Αυτες οι δηθεν πολυξερωλες-κουλτουριαρες στον ερωτα και στο σεξ ειναι συνηθως παγοκολωνες.
θα της βαλω ενα 1,5 στα δεκα γιατι εχει ωραια δοντια.τα περιποιειται συχνα αποτι φαινεται.
δεν ειναι ουτε καταδιανοια ομορφη, με γυαλια η και χωρις.Δεν είναι μπάζο,απλά κάποιοι δε γουστάρουν τις κοπέλες με γυαλιά.
Γενικά τους influencers δεν τους παίρνω τόσο στα σοβαρά.
Δεν ξέρω, δεν ξέρω αυτό με το "πουτσόδουλες" δεν είναι κοινώς αποδεκτό.Μουνάρα να είναι κι ας είναι ο,τι θέλει πολιτικά. Έτσι κι αλλιώς μαλακίες θα λέει όποιους και να υποστηρίζει.
Πουτσόδουλες, κύριοι! Μπαίνουν σε κόμματα τάχα για το καλό του τόπου αλλά στην πραγματικότητα μπαίνουν επειδή είναι πουτσόδουλες.
Προτείνεις άλλον όρο?Δεν ξέρω, δεν ξέρω αυτό με το "πουτσόδουλες" δεν είναι κοινώς αποδεκτό.

Βεβαίως. Παπαρόδουλες. Παραπέμπει και σε φαγητό γιατί οι περισσότερες είναι και κοιλιόδουλες.Προτείνεις άλλον όρο?![]()