Νέα

Διάσημες Ελληνίδες με τσιγγάνικη καταγωγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
130
Like
21.700
Πόντοι
27.686
Μερική καταγωγή.Είτε αναντάμ είτε παπαντάμ
Δεν είσαι σαφής.
Εγώ ξέρω ότι ο πατέρας της ήταν γεωργός στη Θήβα και η μητέρα της Μικρασιάτισσα.
Ξέρεις κάτι άλλο εκτός το ανανταμ παπαντάμ .

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.737
Πόντοι
456
Η Αναστασία είναι σίγουρα γύφτισσα , ωραία κοπέλα και γλυκιά πάντως. Εγώ μπαίνω.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.450
Πόντοι
4.766
Η Σαττι πιάνεται για γύφτισσα που είναι Σουδανη?

nonpaoura

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2023
Like
45
Πόντοι
0
Με τους Τούρκους ουδεμία σχέση έχουμε στο dna (Πολιτιστικά έχουμε πολύ).ο λόγος.Απαγορευοταν άνδρας χριστιανός να πάρει μουσουλμάνα(εκτός εάν αλλαζε ο ίδιος)Χριστιανή μπορούσε να πάρει μουσουλμάνο να κρατήσει και την θρησκεία της αλλά τα παιδιά θα γινόντουσαν οπωσδήποτε μουσουλμάνοι.Αρα όσοι καταγεστε από χριστιανούς ορθόδοξους δεν έχετε ουδεμία σχέση με τους Τούρκους Αντιθέτως πάρα πολλοί Τούρκοι έχουν Ελληνικοί καταγωγή.Εμεις σαν Έλληνες μπασταρδευτει με Σλάβους με Λατίνους και με Αλβανούς Βούλγαρους κλπ κλπ.Γιατι το ισλάμ επιτρέπει να πάρεις άπιστους αλλά απαγορεύει σε έναν μουσουλμάνο να αλλάξει πίστη...ΥΓ δεν ξέρω εάν είχαμε μαζικες περίπτωσεις βιασμών και τι τα έκαναν τα παιδιά?

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.091
Πόντοι
456
Επίσης αν δεις τους "Καζαδες", Καζάς ήταν η Τούρκικη/Οθωμανική απογραφή, θα δεις ότι στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας ήταν οι πληθυσμοί γύρω στο 60/40 Χριστιανοί-Μωαμεθανοί και μιλάμε για έτη κοντά στα 1700.

OP
OP
P

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
405
Πόντοι
26
Επίσης είναι γύφτος όποιος κάνει παρέα με τους γύφτους ή συχνάζει στα μέρη των γύφτων.

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει έλεγαν οι αρχαίοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom