Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 875K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.279
Κριτικές
18
Like
193
Πόντοι
5.775
Ορμάτε, γλυκοτσούτσουνοι greek lovers!

Ενας δισεκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ δεν μπορεί με τίποτε να χωνέψει ότι η κόρη του είναι λεσβία και γι αυτό αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Ο Cecil Chao έγινε ευρέως γνωστός τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν ανακοίνωσε ότι προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον άντρα κερδίσει την καρδιά της κόρης του, η οποία μόλις το είχε σκάσει στη Γαλλία με τη σύντροφό της.

Ωστόσο από τότε κανείς δεν τα κατάφερε και έτσι ο Chao αποφάσισε να επανέλθει. Με συνέντευξή του στους Financial Times πριν λίγες ημέρες δεσμεύτηκε ότι αν κάποιος άντρας καταφέρει να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό της κόρης του, τότε εκείνος θα του χαρίσει μία παραμυθένια ζωή. Μάλιστα ο Chao αποφάσισε να διπλασιάσει το ποσό της προσφοράς του και πλέον τον «τυχερό» περιμένουν 130 εκατομμύρια δολάρια. Αν σκεφτεί κανείς ότι στην πρώτη προσφορά εμφανίστηκαν 20.000 «καρδιοκατακτητές», αντιλαμβάνεσθε τι πρόκειται να συμβεί τώρα...


Η νεαρά πάντως για την οποία γίνεται ο όλος χαμός ξεκαθάρισε τα πράγματα σε μία μαλαισιανή εφημερίδα: «Οσα λεφτά και να δώσει ο πατέρας μου δεν θα με κάνουν να βρω κάποιον άντρα γοητευτικό. Εχω ήδη σύζυγο, τη γυναίκα μου. Πάντως μπαμπά σε ευχαριστώ κι εγώ σ' αγαπώ» ήταν τα λόγια της.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
ΗΠΑ: Απέλυσαν 23χρονη δασκάλα γιατί έκανε γυμνές φωτογραφίσεις

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/01/24/1486648_265839210236131_1131963694_n.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/world/article/347231/ipa-apelusan-23hroni-daskala-giati-ekane-gumnes-fotografiseis-/[/URL]
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.573
Like
2.888
Πόντοι
506
http://[URL unfurl="true"]www.trcanje.rs/wp-content/uploads/2010/09/terry-fox-585x396.jpg[/img[/URL]]

143 ημέρες....5.373χλμ.

[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagwnistes/article/249315/o-yperanthropos-me-ena-podi-vids[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.cbc.ca/archives/categories/sports/exploits/terry-foxs-marathon-of-hope/marathon-of-hope-day-1.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.vancouverobserver.com/sites/vancouverobserver.com/files/imagecache/top_image_500w/images/article/body/use%20this.jpg[/URL]
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.796
Κριτικές
23
Like
87
Πόντοι
2.357
ΗΠΑ: Απέλυσαν 23χρονη δασκάλα γιατί έκανε γυμνές φωτογραφίσεις

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/01/24/1486648_265839210236131_1131963694_n.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/world/article/347231/ipa-apelusan-23hroni-daskala-giati-ekane-gumnes-fotografiseis-/[/URL]
[/quote]

Αυτη δεν θαχε αποντεs στο μαθημα τηs
 

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Μηνύματα
8.784
Κριτικές
11
Like
603
Πόντοι
376
να τολμίσω να ρωτήσω κύριοι τι ακριβώς δίδασκε ?  :boobies:
 

Επισκέπτης
http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/7kLob2gFcB0KXYHWig48qw--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0yMDI7cT03NTt3PTMyNA--/[URL unfurl="true"]http://media.zenfs.com/el_GR/News/protothema_gr/16651C1692394B3D04E58FFF58697301.jpg[/img[/URL]]
Ποιους κινδύνους διατρέχουν τα ζωτικά μας όργανα από την καθιστική ζωή; Η σύγχρονη ζωή είναι απόλυτα συνυφασμένη με την...καρέκλα του γραφείου, τον καναπέ στο σπίτι και το κρεβάτι. Με απλά λόγια, η καθιστική ζωή κυριαρχεί όλο το 24ωρo.

Οι γιατροί εφιστούν την προσοχή μας και επιμένουν στην τακτική, αν όχι καθημερινή, άσκηση αλλά ο χρόνος του σύγχρονου ανθρώπου δεν φτάνει πάντα. Μήπως αν μάθουμε τι προκαλεί η καθιστική ζωή στα ζωτικά μας όργανα, πειστούμε να ...σηκωθούμε;.

Καρδιά
Οι μύες καίνε λιγότερο λίπος και το αίμα ρέει με πιο αργό ρυθμό κατά τη διάρκεια μιας καθιστικής ημέρας, επιτρέποντας στα λιπαρά οξέα να φράξουν πιο εύκολα την καρδιά. Η παρατεταμένη καθιστική εργασία μάλιστα έχει συνδεθεί με την υψηλή πίεση του αίματος και τα αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, ενώ όσοι από μας κάνουμε καθιστική ζωή υπερδιπλασιάζουμε τις πιθανότητες να νοσήσουμε από καρδιαγγειακή νόσο.

Πάγκρεας
Το πάγκρεας παράγει ινσουλίνη, μια ορμόνη που μεταφέρει τη γλυκόζη στα κύτταρα για να έχουμε ενέργεια. Αλλά τα κύτταρα σε αδράνεια δεν ανταποκρίνονται τόσο εύκολα στην ινσουλίνη, έτσι ώστε το πάγκρεας να παράγει όλο και περισσότερη, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διαβήτη και άλλες ασθένειες.

Παχύ έντερο
Μελέτες έχουν συνδέσει την καθιστική ζωή με αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του παχέoς εντέρου, του στήθους και του ενδομητρίου. Ο λόγος είναι ασαφής, αλλά μία θεωρία είναι ότι η περίσσεια ινσουλίνης ενθαρρύνει την ανάπτυξη των κυττάρων. Ένας άλλος λόγος είναι ότι η τακτική κίνηση ενισχύει τα φυσικά αντιοξειδωτικά που σκοτώνουν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκαλούν καρκίνο.

Κοιλιακοί μύες
Όταν στεκόμαστε, κινούμαστε ή ακόμα και όταν καθόμαστε σε σωστή, όρθια στάση, οι κοιλιακοί μύες βρίσκονται σε ευθεία. Αλλά όταν γέρνουμε σε μία καρέκλα απλά αδρανούν. Η συνεχόμενη κυρτή στάση του σώματος, λόγω της καθιστικήw ζωής μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία μιας φυσικής «αψίδας» της σπονδυλικής στήλης, δηλαδή σε λόρδωση.

Γοφοί
Οι ευέλικτοι γοφοί βοηθούν στη διατήρηση της καλύτερης ισορροπίας αλλά η χρόνια καθιστική ζωή, που εμποδίζει την επέκταση του ισχίου, ώστε να γίνει σφριγηλό, περιορίζει το εύρος της κίνησης και το μήκος του διασκελισμού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η μειωμένη κινητικότητα του ισχίου είναι ένας βασικός λόγος που οι ηλικιωμένοι έχουν την τάση να πέφτουν.

Γλουτοί
Η καθιστική κίνηση απαιτεί την απόλυτη αδράνεια των γλουτών και αυτό είναι κάτι που δυστυχώς γίνεται συνήθεια. Οι μαλακοί γλουτοί βλάπτουν τη σταθερότητα, την ικανότητα να σπρώξουμε ή να διατηρήσουμε ένα ισχυρό βήμα.

Κάτω άκρα
Η μακροχρόνια καθιστική ζωή επιβραδύνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία προκαλεί τη συγκέντρωση υγρού στα πόδια. Τα προβλήματα κυμαίνονται από πρησμένους αστραγάλους και φλεβίτιδα μέχρι επικίνδυνες θρομβώσεις του αίματος.

Οστά
Δραστηριότητες όπως το περπάτημα και το τρέξιμο τονώνουν το ισχίο και τα οστά στα κάτω άκρα, ενισχύοντας τον οργανισμό να «χτίσει» δυνατά, πυκνά και ισχυρά οστά. Οι επιστήμονες αποδίδουν εν μέρει την πρόσφατη αύξηση σε περιπτώσεις οστεοπόρωσης στην έλλειψη δραστηριότητας.

Εγκέφαλος
Οι κινήσεις των μυών αντλούν φρέσκο αίμα και οξυγόνο μέσω του εγκεφάλου και προκαλούν έτσι την απελευθέρωση όλων των ειδών των χημικών ουσιών του. Όταν όμως συνηθίζουμε να παραμένουμε καθισμένοι για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, η έκκριση των ουσιών αυτών επιβραδύνεται, μειώνοντας παράλληλα τις λειτουργίες του εγκεφάλου.

Λαιμός
Ο χώρος εργασίας, το βασίλειο δηλαδή της καθιστικής ζωής, όπου η κλασική κίνηση είναι να γέρνουμε προς τα εμπρός, προς το πληκτρολόγιο ή προς το ακουστικό του τηλεφώνου μπορεί να είναι ο κύριος υπεύθυνος για διάφορα αυχενικά προβλήματα, τα οποία μπορούν κάλλιστα να οδηγήσουν σε μόνιμες ανισορροπίες.

Ώμοι και πλάτη
Ακολουθώντας την κίνηση του λαιμού, έτσι και οι ώμοι και η πλάτη μπορούν να οδηγήσουν σε αντίστοιχα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης.

Σπονδυλική στήλη
Όταν κινούμαστε, οι μαλακοί δίσκοι μεταξύ των σπονδύλων διαστέλλονται και συστέλλονται σαν σφουγγάρια, «απολαμβάνοντας» φρέσκο αίμα και θρεπτικά συστατικά. Αλλά όταν καθόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι δίσκοι είναι άνισα στριμωγμένοι και το κολλαγόνο σκληραίνει γύρω από τους τένοντες και τους συνδέσμους, που υποβαστάζουν τους δίσκους της σπονδυλικής στήλης.

Δίσκοι
Οι άνθρωποι που κάθονται περισσότερο, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για οσφυϊκή δισκοκήλη. Ένας μυς που ονομάζεται μείζων ψοΐτης εκφύεται από το 12ο θωρακικό και τους πέντε οσφυικούς σπονδύλους και καταφύεται στο μηριαίο οστό.

Με απλά λόγια, σύμφωνα με το clickatlife, ταξιδεύει μέσα στην κοιλιακή κοιλότητα και, όταν σφίγγει, τραβά την άνω οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης προς τα εμπρός. Αποτέλεσμα αυτού, είναι το πάνω μέρος του σωματικού μας βάρους να στηρίζεται εξ' ολοκλήρου στο ισχιακό κύρτωμα, αντί να διανέμεται κατά μήκος του τόξου της σπονδυλικής στήλης.

Αν ούτε με αυτά τα στοιχεία πειστήκατε, απλά να θυμάστε ότι σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που παρακολούθησαν τις περισσότερες ώρες τηλεόραση σε μια μελέτη που διήρκησε 8,5 χρόνια είχαν 61% μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από εκείνους που έβλεπαν λιγότερο από μία ώρα την ημέρα.

 

Επισκέπτης
Κοιτατε ρε τι μπορει να παθει κανεις αμα καθεται ολοι μερα  :S
 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.846
Κριτικές
381
Like
5.357
Πόντοι
11.585
Ενταξει για τον πουτσο δεν λεει οτι παθαινει κατι, αρα μετα απο ολα αυτα θα μπορουμε να γαμαμε ακομα και στο νεκροκρεβατο.!!  :rockon: :rockon:
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
Το συνθημα των καρδιολογων ειναι ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ , ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!! τουλαχιστον 20 λεπτα την ημερα
Αλλα ο Ελληνας ακομη και στο περιπτερο για τσιγαρα παει με το αυτοκινητο
 

Επισκέπτης
sum_jamaica_2.jpg

Εγω παντως οτι και να λενε οι επιστημονες δεν το κουναω απο εκει  :cheesy:
 

Επισκέπτης
http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/4cBGdjkWEaN4zmff4hkhCA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0zODQ7cT03NTt3PTUxMg--/[URL unfurl="true"]http://media.zenfs.com/el_GR/News/ethnos/newego_LARGE_t_1101_54301521.JPG[/img[/URL]]
Σχεδόν 80.000 καταναλωτές, απ' όλη την ελληνική επικράτεια, έπεσαν θύματα της «κομπίνας» με την πώληση του δημοφιλούς συμπληρώματος διατροφής σπιρουλίνα, που αποκαλύφθηκε από τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά δύο άτομα, ένας 47χρονος κι ένας 45χρονος, (κι όχι ένας όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες από την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης), σε βάρος των οποίων απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Κατά τη δικογραφία, οι δύο επιχειρηματίες αποκόμισαν σε διάστημα τριών μηνών, από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου, περίπου 280.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συστήσει- από το 2010 -διαφημιστική εταιρεία, μέσω της οποίας ήρθαν σε συμφωνία με εταιρεία παραγωγής σπιρουλίνας για την αγορά του γνωστού συμπληρώματος διατροφής.

Σύμφωνα με τη συμφωνία των δύο πλευρών, κάθε συσκευασία σπιρουλίνας των τριάντα δισκίων κόστιζε στους κατηγορουμένους 79 λεπτά, όταν τα φαρμακεία και τα καταστήματα πώλησης τυποποιημένων προϊόντων, στα οποία επιτρέπεται αποκλειστικά η πώληση του εν λόγω προϊόντος, χρεώνουν την κάθε συσκευασία των 70 δισκίων προς 10 ευρώ.

Στη συνέχεια, κατάλληλα εκπαιδευμένοι υπάλληλοι της διαφημιστικής εταιρείας, ανέλαβαν, μέσω τηλεφωνικών κλήσεων σε υποψήφιους αγοραστές, να προωθήσουν το προϊόν, υποστηρίζοντας δήθεν ότι το προσφέρουν δωρεάν, με μοναδική επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής, που, κατά τους ισχυρισμούς τους, ανέρχονταν σε 7,95 ευρώ.

Στην πραγματικότητα, όμως, τα έξοδα μεταφοράς- που πάντως καταβλήθηκαν κανονικά για τη διανομή της συσκευασίας των 30 χαπιών -ανέρχονταν σε 2,9 ευρώ.

Στο διάστημα των τριών μηνών, οι κατηγορούμενοι, μέσω της εταιρείας τους, έπεισαν συνολικά 78.180 καταναλωτές να αγοράσουν από τη δική τους σπιρουλίνα, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 278.320 ευρώ.

H υπόθεση άρχισε να ερευνάται έπειτα από καταγγελίες των αγοραστών.
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Η σπιρουλίνα είναι καρκινογόνος.
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
140
Πόντοι
16
http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/4cBGdjkWEaN4zmff4hkhCA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0zODQ7cT03NTt3PTUxMg--/[URL unfurl="true"]http://media.zenfs.com/el_GR/News/ethnos/newego_LARGE_t_1101_54301521.JPG[/img[/URL]]
Σχεδόν 80.000 καταναλωτές, απ' όλη την ελληνική επικράτεια, έπεσαν θύματα της «κομπίνας» με την πώληση του δημοφιλούς συμπληρώματος διατροφής σπιρουλίνα, που αποκαλύφθηκε από τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά δύο άτομα, ένας 47χρονος κι ένας 45χρονος, (κι όχι ένας όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες από την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης), σε βάρος των οποίων απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Κατά τη δικογραφία, οι δύο επιχειρηματίες αποκόμισαν σε διάστημα τριών μηνών, από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου, περίπου 280.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συστήσει- από το 2010 -διαφημιστική εταιρεία, μέσω της οποίας ήρθαν σε συμφωνία με εταιρεία παραγωγής σπιρουλίνας για την αγορά του γνωστού συμπληρώματος διατροφής.

Σύμφωνα με τη συμφωνία των δύο πλευρών, κάθε συσκευασία σπιρουλίνας των τριάντα δισκίων κόστιζε στους κατηγορουμένους 79 λεπτά, όταν τα φαρμακεία και τα καταστήματα πώλησης τυποποιημένων προϊόντων, στα οποία επιτρέπεται αποκλειστικά η πώληση του εν λόγω προϊόντος, χρεώνουν την κάθε συσκευασία των 70 δισκίων προς 10 ευρώ.

Στη συνέχεια, κατάλληλα εκπαιδευμένοι υπάλληλοι της διαφημιστικής εταιρείας, ανέλαβαν, μέσω τηλεφωνικών κλήσεων σε υποψήφιους αγοραστές, να προωθήσουν το προϊόν, υποστηρίζοντας δήθεν ότι το προσφέρουν δωρεάν, με μοναδική επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής, που, κατά τους ισχυρισμούς τους, ανέρχονταν σε 7,95 ευρώ.

Στην πραγματικότητα, όμως, τα έξοδα μεταφοράς- που πάντως καταβλήθηκαν κανονικά για τη διανομή της συσκευασίας των 30 χαπιών -ανέρχονταν σε 2,9 ευρώ.

Στο διάστημα των τριών μηνών, οι κατηγορούμενοι, μέσω της εταιρείας τους, έπεισαν συνολικά 78.180 καταναλωτές να αγοράσουν από τη δική τους σπιρουλίνα, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 278.320 ευρώ.

H υπόθεση άρχισε να ερευνάται έπειτα από καταγγελίες των αγοραστών.
[/quote]

Εγώ δεν καταλαβαίνω ποια είναι η απάτη.
Έψαξα και βρήκα την είδηση και σε άλλα sites, έιναι ακριβώς η ίδια, και φαίνεται πως οι "δημοσιογράφοι" (που ο ένας αντιγράφει τον άλλον με copy-paste - ούτε τον κόπο να αλλάξουν μερικές λέξεις δεν κάνουν) δεν καταλαβαίνουν τι γράφουν.

Ας μου εξηγήσει καποιος εδώ, αν το κατάλαβε:
Για ποιο λόγο διώκονται οι δυο που πούλαγαν σπιρουλίνα με τηλεφωνική διαφήμηση?
Ποια ήταν η "απάτη" που έκαναν?
Το ότι έβγαλαν κέρδος (όσο έβγλαλαν) είναι κάτι που πρέπει να διώκεται?
 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
280
Πόντοι
86
Παρέκαμψαν το στάδιο του έμπορου για ένα προϊόν που προφανώς θέλει πιστοποιήσεις, ελέγχους ως πρώτη ύλη, επιπλέον πιστοποιήσεις ως προς τη συσκευασία και τη διανομή και φυσικά φορολογία (πρώτη απάτη φαινομενικά ανώδυνη αν ειναι ενσυνείδητοι).
Κάπου διάβασα ότι και καλά το διέθεταν δωρεάν για γνωριμία με χρέωση τη μεταφορά. Όμως η χρέωση ήταν τέτοια που προέκυπτε κέρδος από το προϊόν: άρα νά η απάτη.
Πλέον θεωρούμε απάτη μόνο αν μας τάξουν κάτι και δεν πάρουμε τίποτα!
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
πιθανόν να διώκονται γιατί χρέωναν άλλη τιμή για έξοδα αποστολής από την πραγματική και στα σημεία πώλησης το ίδιο προϊόν είχε άλλη τιμή...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom