Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
33.971
Πόντοι
14.095
Από WNBA δεν σκαμπάζω ιδιαίτερα,αλλά μου φαίνεται πως η Clark είναι φαινόμενο που ουδέποτε έχει ξαναεμφανιστεί στα παρκέ.
Δεν έχω ξαναδεί παίκτρια να σουτάρει τρίποντα με τόση ευκολία και από τέτοια απόσταση,ξέχωρα τα άλλα που κάνει μέσα στο παιχνίδι.

θεά! Είναι η μόνη γυναίκα μπασκετμπολίστρια που ακολούθησα πότε σο Ινστα...παίζει σαν αντρας!

ΘΕΑ!!! :hi:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.590
Πόντοι
10.656
Από WNBA δεν σκαμπάζω ιδιαίτερα,αλλά μου φαίνεται πως η Clark είναι φαινόμενο που ουδέποτε έχει ξαναεμφανιστεί στα παρκέ.
Δεν έχω ξαναδεί παίκτρια να σουτάρει τρίποντα με τόση ευκολία και από τέτοια απόσταση,ξέχωρα τα άλλα που κάνει μέσα στο παιχνίδι.
θεά! Είναι η μόνη γυναίκα μπασκετμπολίστρια που ακολούθησα πότε σο Ινστα...παίζει σαν αντρας!
ΘΕΑ!!! :hi:

Οι γυναικες παιζουν με εξάρα μπαλα στο WNBA (αντι εφτάρας οπως οι αντρες). Οποια μαθει να σουταρει το βλεπει βαρελι. Επισης το τριποντο ειναι πιο κοντα. Οχι οτι ειναι ευκολο προφανως, αλλα η πλειοψηφια τους δεν μπορει να καρφωσει, οποτε το μονο "θεαμα" που μπορει να εχει το αθλημα ειναι τα τριποντα.

Εγω γουσταρω την Κλαρκ επειδη τα παστελωνει στα μουτρα των ασχετων αραπινων και αυτες κανουν τσαμπουκαδες λες και ειναι ακομα στο γκετο, οι βρωμιαρες, ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ. Παντως απ'το να κατσω να δω WNBA καλυτερα να κοιταω τον τοιχο, αισχρο θεαμα. Απο γυναικεια αθληματα μονο βολει αξιζει να δεις, σε ολα τα αλλα ειναι σαν να εχεις βαλει αναπηρους 15χρονους να παιξουν :coffee:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
33.971
Πόντοι
14.095
Οι γυναικες παιζουν με εξάρα μπαλα στο WNBA (αντι εφτάρας οπως οι αντρες). Οποια μαθει να σουταρει το βλεπει βαρελι. Επισης το τριποντο ειναι πιο κοντα. Οχι οτι ειναι ευκολο προφανως, αλλα η πλειοψηφια τους δεν μπορει να καρφωσει, οποτε το μονο "θεαμα" που μπορει να εχει το αθλημα ειναι τα τριποντα.

Εγω γουσταρω την Κλαρκ επειδη τα παστελωνει στα μουτρα των ασχετων αραπινων και αυτες κανουν τσαμπουκαδες λες και ειναι ακομα στο γκετο, οι βρωμιαρες, ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ. Παντως απ'το να κατσω να δω WNBA καλυτερα να κοιταω τον τοιχο, αισχρο θεαμα. Απο γυναικεια αθληματα μονο βολει αξιζει να δεις, σε ολα τα αλλα ειναι σαν να εχεις βαλει αναπηρους 15χρονους να παιξουν :coffee:
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (10ετία '80)....ΤΗΝ ΧΑΣΙΩΤΟΥ...νομίζω το όνομα της!
ΝΤΡΙΠΛΑΡΕ, ΠΑΣΑΡΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ!

ΚΑΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

Η ΚΛΑΡΚ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...

Οχι ότι συγκρινω ΧΑΣΙΩΤΟΥ με ΚΛΑΡΚ αλλά για την εποχή της τότε και το στυλ της...εμοιαζε πολύ!

:hi:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.901
Πόντοι
1.406
Παντως απ'το να κατσω να δω WNBA καλυτερα να κοιταω τον τοιχο, αισχρο θεαμα. Απο γυναικεια αθληματα μονο βολει αξιζει να δεις, σε ολα τα αλλα ειναι σαν να εχεις βαλει αναπηρους 15χρονους να παιξουν :coffee:
ισχυει τυπε :wanker:
R.3332af02e8dc9ee7826594896c78a0b3

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.891
Πόντοι
1.056
Μπαίναμε στη Sophie Cunningham συμπαίκτρια της Κλαρκ...σεξουαλα η τυπισα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.047
Πόντοι
10.411

Αυτή τα βαράει από τα 8-9 μέτρα :confused::O

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.008
Πόντοι
3.820
Θεία δίκη, αν και δεν είναι ωραίο να τραυματίζονται παίκτες.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.148
Πόντοι
37.562

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Oι φετινοί τελικοί ήταν γενικά πολύ καλοί. Παίχτηκε ωραίο μπάσκετ και υπήρχε αγωνία γιατί οι ομάδες ήταν περίπου ισάξιες και είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά κάτι έλειπε. Δεν υπήρχαν οι μεγάλες προσωπικότητες, οι μεγάλοι αστέρες που θα τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Άξιοι πρωταθλητές οι Θάντερ και ο Αλεξάντερ πραγματικά ήταν φωτιά και του αξίζουν όλα τα credits που πήρε. Φέτος ήταν η χρονιά του. Σπουδαίος παίχτης και αρκετά συμπαθής τύπος. Βέβαια οι τελικοί επισκιάστηκαν από το σοβαρό τραυματισμό του Χάλιμπερτον. Είναι πάντα λυπηρό να βλέπεις αθλητές να τραυματίζονται τόσο άσχημα. Ο συγκεκριμένος τζόγαρε πολύ άσχημα με την υγεία του και την πάτησε, όπως την είχαν πατήσει ο Τέιτουμ και ο Λίλαρντ νωρίτερα φέτος, αλλά και ο Ντουράντ παλαιότερα. Όταν παίζεις τραυματίας, προκαλείς την τύχη σου, ειδικά σε τέτοια ματς που είναι φουλ στην ένταση. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση λοιπόν. Αυτό το θέμα με τους τραυματισμούς των παιχτών κάθε χρόνο, είναι πολύ σοβαρό και κάτι πρέπει να γίνει. Εξωθούν τους εαυτούς τους στα άκρα.
Από τη στιγμή που αποχώρησε λοιπόν ο φυσικός τους ηγέτης - κι ας είναι σχετικά νέος ακόμα - οι Πέισερς δεν έπαιξαν καλά. Ο Μακόνελ είναι φιλότιμος, έχει πάθος, είναι δαιμόνιος, είναι χρήσιμος ρολίστας, αλλά δεν είναι πλεί-μέικερ για τέτοιο επίπεδο, Παίζει να έκανε 10 λάθη στο ματς. Είχε δυσκολία να κατεβάσει τη μπάλα, έκανε πολλές ντρίμπλες και οι αποφάσεις του ήταν τραγικές. Μπορεί να σκόραρε αρκετά, αλλά ήταν πολύ κακός. Γενικά στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς, οι περισσότεροι παίχτες των Πέισερς ήταν μετριότατοι ως κακοί και ακόμα και ο κόουτς Καρλάιλ (που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση) δεν ήταν καλός στις αποφάσεις του. Από την άλλη, οι Θάντερ μασούσαν σίδερα και έβγαζαν απίστευτη ενέργεια στην άμυνα, από όπου πήραν ενέργεια για να είναι αποτελεσματικοί και επιθετικά, ώστε να τερματίσουν το ματς. Ο Αλεξάντερ, παρότι ήταν άστοχος, είχε τεράστια επίδραση στο παιχνίδι, μοίρασε καλές πάσες στις κατάλληλες στιγμές και δεν έκανε λάθη. Πολύ σημαντικό!!!
Αντε και του χρόνου ακόμα καλύτερα εύχομαι και χωρίς τραυματισμούς για κανέναν παίχτη (τουλάχιστον όχι τόσο σοβαρούς)!!!!!!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846
Τώρα που έκατσε ο κουρνιαχτός,να πω ότι υπάρχει και ένα what if.Τι θα γινόταν αν δεν τραυματίζονταν ο καλύτερος παίχτης των Pacers.Εγώ λέω πως πάλι οι Thunder θα το σήκωναν,αλλά δεν είμαι και βέβαιος.

Κέρδισε το μπάσκετ με αυτήν την κατάκτηση.Όχι τόσο γιατί είναι η πρώτη της πόλης της Οκλαχόμα,αλλά κυρίως για αυτό που έχω πει εδώ και καιρό και με δικαίωσε ένας Αμερικανός αρθρογράφος: Σε μια εποχή που υπάρχει κατάχρηση του τρίποντου,έρχεται ο τεράστιος Καναδός,συμπατριώτης του εφευρέτη του αθλήματος,να θυμίσει ότι μια από τις βάσεις του είναι το mid range shot.Τα τρίποντα είναι θέμα μέρας,αλλά η τέχνη του SGA στο σουτ μέσης απόστασης είναι απαράμιλλη και είναι σίγουρα μέσα στους καλύτερους όλων των εποχών σε αυτό.Όλοι ξέρουν ότι θα δημιουργήσει χώρο απέναντι από τον αμυντικό για να εκτελέσει,αλλά κανείς δεν μπορεί να τον αποτρέψει.

Εν κατακλείδι δίκαιοι πρωταθλητής οι Thunder,δίκαια διπλός MVP ο συμπαθής Shai Gilgeous-Alexander.Ελπίζω πάντως να μην αργήσει το πρώτο πρωτάθλημα της μπασκετούπολης των ΗΠΑ, Ιντιανάπολις.Τον επόμενο χρόνο όμως χωρίς τον ηγέτη τους χλωμό.Οι μαλακίες με τη χρησιμοποίηση του ενώ υπάρχει τραυματισμός,πληρώνονται.

Da123

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Τώρα που έκατσε ο κουρνιαχτός,να πω ότι υπάρχει και ένα what if.Τι θα γινόταν αν δεν τραυματίζονταν ο καλύτερος παίχτης των Pacers.Εγώ λέω πως πάλι οι Thunder θα το σήκωναν,αλλά δεν είμαι και βέβαιος.

Κέρδισε το μπάσκετ με αυτήν την κατάκτηση.Όχι τόσο γιατί είναι η πρώτη της πόλης της Οκλαχόμα,αλλά κυρίως για αυτό που έχω πει εδώ και καιρό και με δικαίωσε ένας Αμερικανός αρθρογράφος: Σε μια εποχή που υπάρχει κατάχρηση του τρίποντου,έρχεται ο τεράστιος Καναδός,συμπατριώτης του εφευρέτη του αθλήματος,να θυμίσει ότι μια από τις βάσεις του είναι το mid range shot.Τα τρίποντα είναι θέμα μέρας,αλλά η τέχνη του SGA στο σουτ μέσης απόστασης είναι απαράμιλλη και είναι σίγουρα μέσα στους καλύτερους όλων των εποχών σε αυτό.Όλοι ξέρουν ότι θα δημιουργήσει χώρο απέναντι από τον αμυντικό για να εκτελέσει,αλλά κανείς δεν μπορεί να τον αποτρέψει.

Εν κατακλείδι δίκαιοι πρωταθλητής οι Thunder,δίκαια διπλός MVP ο συμπαθής Shai Gilgeous-Alexander.Ελπίζω πάντως να μην αργήσει το πρώτο πρωτάθλημα της μπασκετούπολης των ΗΠΑ, Ιντιανάπολις.Τον επόμενο χρόνο όμως χωρίς τον ηγέτη τους χλωμό.Οι μαλακίες με τη χρησιμοποίηση του ενώ υπάρχει τραυματισμός,πληρώνονται.
Back to back σιγουρακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom