Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.724
Πόντοι
486
Σιχαίνομαι Pacers και ειδικά Halinurton. O SGA 10 κλάσεις πάνω, Πιστεύω η Οκλαχόμα θα κάνουν σκούπα.
Kι εγώ σιχαίνομαι Πέισερς. Είναι τόσο αντιπαθητικοί οι περισσότεροι!!!! Αλλά έχουν φτιάξει εξαιρετική ομάδα. Μην τους υποτιμάς. Σκούπα δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση. Εγώ τους δίνω περισσότερες πιθανότητες να το σηκώσουν, παρότι παρουσιάζονται ως αουτσάιντερς.

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.906
Πόντοι
1.056
Δε ξέρω γτ παντού όλοι αντιπαθούν Ιντιάνα.. πέρα απ αυτό έχουν πλήρεις ομάδα όπως η Οκλαχόμα..κ πιστεύω ότι μπορούν να τους χτυπήσουν στα ίσα αν παίξουν αυτό που ξέρουν.. κ το λέω αυτό διότι οι θαντερ δυσκολεύτηκαν να αποκλείσουν τους ναγκετς που ήταν μόνο ο τζοκερ με το μαρευ κ Γκόρντον που τραυματιστηκε στο τέλος.. μακάρι να πάει η σειρά στα 6 7 παιχνίδια κ να δούμε μπασκεταρα

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.724
Πόντοι
486
Δε ξέρω γτ παντού όλοι αντιπαθούν Ιντιάνα.. πέρα απ αυτό έχουν πλήρεις ομάδα όπως η Οκλαχόμα..κ πιστεύω ότι μπορούν να τους χτυπήσουν στα ίσα αν παίξουν αυτό που ξέρουν.. κ το λέω αυτό διότι οι θαντερ δυσκολεύτηκαν να αποκλείσουν τους ναγκετς που ήταν μόνο ο τζοκερ με το μαρευ κ Γκόρντον που τραυματιστηκε στο τέλος.. μακάρι να πάει η σειρά στα 6 7 παιχνίδια κ να δούμε μπασκεταρα
Συμφωνώ μαζί σου αλλά θα σου πω γιατί όλοι αντιπαθούν Πέισερς. Δεν είναι πιστεύω δύσκολο να το καταλάβεις. Είναι αλαζόνες, οι αντιδράσεις τους είναι καθαρά υποτιμητικές προς τον αντίπαλο και κάποιοι παίζουν και βρώμικα. Βέβαια πλέον στην πλειοψηφία τους, οι περισσότεροι παίχτες που έχουν κάποιο ταλέντο παραπάνω, επιδίδονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αλλά οι OKC είναι γενικότερα πιο μετριοπαθείς και πιο σεμνοί. Αναπολώ τις εποχές που παίχτες - μύθοι που έκαναν απίστευτα πράγματα, μετά από μια εντυπωσιακή ενέργειά τους άπλα πανηγύριζαν για δύο δευτερόλεπτα και μετά γύριζαν στην άμυνα τους. Τώρα πλέον, ο κάθε7ος και 8ος παίχτης όταν ευστοχεί σε ένα τρίποντο στη 2η περίοδο για να μειώσει π.χ. τη διαφορά στους 5 πόντους κάνει 15 χειρονομίες, γυρνάει και μιλάει με τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, πάει και πικάρει αυτόν που τον μάρκαρε, χτυπάει το στήθος του σα γορίλας και ουρλιάζει λες και έσωσε τον πλανήτη από μετεωρίτη. Τα παιδιά αυτά έχουν χάσει το μέτρο και έχουν πλήρη έλλειψη ικανότητας να βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.055
Πόντοι
456
Συμφωνώ μαζί σου αλλά θα σου πω γιατί όλοι αντιπαθούν Πέισερς. Δεν είναι πιστεύω δύσκολο να το καταλάβεις. Είναι αλαζόνες, οι αντιδράσεις τους είναι καθαρά υποτιμητικές προς τον αντίπαλο και κάποιοι παίζουν και βρώμικα. Βέβαια πλέον στην πλειοψηφία τους, οι περισσότεροι παίχτες που έχουν κάποιο ταλέντο παραπάνω, επιδίδονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αλλά οι OKC είναι γενικότερα πιο μετριοπαθείς και πιο σεμνοί. Αναπολώ τις εποχές που παίχτες - μύθοι που έκαναν απίστευτα πράγματα, μετά από μια εντυπωσιακή ενέργειά τους άπλα πανηγύριζαν για δύο δευτερόλεπτα και μετά γύριζαν στην άμυνα τους. Τώρα πλέον, ο κάθε7ος και 8ος παίχτης όταν ευστοχεί σε ένα τρίποντο στη 2η περίοδο για να μειώσει π.χ. τη διαφορά στους 5 πόντους κάνει 15 χειρονομίες, γυρνάει και μιλάει με τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, πάει και πικάρει αυτόν που τον μάρκαρε, χτυπάει το στήθος του σα γορίλας και ουρλιάζει λες και έσωσε τον πλανήτη από μετεωρίτη. Τα παιδιά αυτά έχουν χάσει το μέτρο και έχουν πλήρη έλλειψη ικανότητας να βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
Το χειρότερο είναι, ότι αυτοί οι τρίτο τέταρτοι παίχτες που θα κάνουν κάποια highlights σε μια καλή σεζόν, μετά από 2-3 χρόνια θα είναι στα αζήτητα και οι ομάδες τους "banking" σταθερά στις τελευταίες θέσεις. Το NBA φέρει τεράστια ευθύνη για το πόσο γρήγορα φθίνει, εφόσον βασίζεται ακόμη σε LeBron, KD, Steph Curry, Anthony Davis, και όλους τους παλαίμαχους

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
15.818
Πόντοι
4.527
Ισχύει. Αλλά είναι γενικό φαινόμενο. Δε νομίζω ότι είναι τόσο πιο έντονο στην Ιντιάνα συγκριτικά με όλους τους άλλους. Ούτε είναι ίδιον του ΝΒΑ. Παγκόσμιο φαινόμενο. Θα έλεγα ότι ειδικά σε σύγκριση με αυτά που βλέπουμε πλέον στην Ελλάδα, οι αντιδράσεις στο ΝΒΑ είναι πταίσματα.

Εγώ το χαρακτηρίζω ως ποδοσφαιροποίηση του μπάσκετ. Αυτή η υπερβολή και θεατρικότητα στους πανηγυρισμούς αλλά και στα φλόπινγκ είναι στοιχείο που υιοθέτησαν από εκεί.

Νομίζω η αντιπάθεια των περισσοτέρων Ελλήνων με Πέισερς είναι λόγω του αποκλεισμού των Μπακς και του σκηνικού που ακολούθησε με τον πατέρα του Χάλιμπαρτον.

Εγώ προσωπικά περιμένω με λαχτάρα τους φετινούς τελικούς. Και στις δύο ομάδες μοιάζει να χρωστάει κάτι η μοίρα. Αν και η Οκλαχόμα κατά κάποιο τρόπο πυροβολεί μόνη της τα πόδια της τα τελευταία 15 χρόνια.

Όπως και να έχει, φέτος θα προστεθεί ένας ακόμα νέος πρωταθλητής! Και αυτό είναι το μεγαλείο και απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα του ΝΒΑ. Είναι έτσι δομημένο που αναπόφευκτα όλες οι ομάδες, σε βάθος χρόνου, θα έχουν την ευκαιρία τους για ένα τίτλο. Από τις 30 ομάδες, οι 20 το έχουν πάρει και μόλις 5 δεν έχουν καταφέρει να πάνε σε τελικούς!

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
15.818
Πόντοι
4.527
Το χειρότερο είναι, ότι αυτοί οι τρίτο τέταρτοι παίχτες που θα κάνουν κάποια highlights σε μια καλή σεζόν, μετά από 2-3 χρόνια θα είναι στα αζήτητα και οι ομάδες τους "banking" σταθερά στις τελευταίες θέσεις. Το NBA φέρει τεράστια ευθύνη για το πόσο γρήγορα φθίνει, εφόσον βασίζεται ακόμη σε LeBron, KD, Steph Curry, Anthony Davis, και όλους τους παλαίμαχους
Αυτό ήταν ένα στρατηγικό λάθος του ΝΒΑ. Προσπάθησε και πέτυχε να γίνει πιο προσωποκεντρικό και αυτό του γύρισε μπούμερανγκ. Νομίζω τώρα θέλει να ρίξει ξανά το βάρος στις ομάδες.

Πάλι επηρεασμένο από το ποδόσφαιρο και τη δημοφιλία αθλητών όπως Μπέκαμ, Μέσι, Ρονάλντο εκτός του "στενού" αθλητικού κύκλου, έριξε τους προβολείς στους παίκτες και προσπάθησε να φτιάξει έναν νέο Τζόρνταν.
Κάποιον ή κάποιους παίκτες που θα υπερβούν το χώρο του μπάσκετ, θα γίνουν διεθνή καθολικά pop ινδάλματα και θα προσελκύσουν κοινό (και κεφάλαιο) εκτός της μπασκετικής κοινότητας.
Σαν σκέψη μπορεί να ήταν σωστή, όμως την πάτησαν γιατί κανένας από όσους ανέφερες δεν κατάφερε να προσεγγίσει το κοινωνικό αντίκτυπο ενός Τζόρνταν ή έστω ενός Ρονάλντο.
Έτσι το μόνο που πέτυχαν ήταν να ανυψώσουν τα brand αυτών των παικτών πάνω από των ομάδων και τώρα που οι καριέρες τους φθίνουν να φθίνει και το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους του κοινού μαζί τους.
Γιατί, καθαρά μπασκετικά, τους έχουν ξεπεράσει δεκάδες νεότεροι παίκτες, όπως ήταν φυσικό. Αποδεικνύεται άλλωστε και από τις ομάδες που προχωράνε στα play off τα τελευταία χρόνια.
Όμως η στρατηγική δημιουργίας προσωπολατρίας προς αυτούς τους παίκτες αντί οπαδών των ομάδων έχει σαν αποτέλεσμα τώρα το κοινό να μένει προσκολλημένο με αυτή τη γενιά αντί να παρακολουθεί τα νέα αστέρια και να απογοητεύεται και να αδιαφορεί όταν αποκλείονται γρήγορα.

Νομίζω έχουν καταλάβει το λάθος τους και προσπαθούν να ανυψώσουν πάλι το στάτους των ομάδων, ώστε να δημιουργήσουν πιο σταθερό και μακροχρόνιο fan base.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.169
Πόντοι
37.562
Μεγαλο διπλο οι PACERS στο ξεκινημα των τελικων.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.724
Πόντοι
486
Nομίζω πως φέτος είναι η χρονιά τους. Σε άλλο ένα ματς που φαίνονταν χαμένο!!!!!! Έχουν και την τύχη με το μέρος τους, αλλά είναι πάρα πολύ καλοί!!!!!
Ξεκίνησαν το ματς με πληθώρα λαθών, χωρίς να μπορούν να αντιμετωπίσουν τη στραγγαλιστική άμυνα των Θάντερ, αλλά νομίζω πως έχουν τόση αυτοπεποίθηση που στα τελευταία λεπτά, όσους πόντους πίσω και να είναι, θα βαράνε τρίποντα και θα τα βάζουν! Και όσο τα βάζουν, τόσο οι αντίπαλοι θα ιδρώνουν και θα αγχώνονται! Οι Θάντερ δεν πήραν επιθετικά σχεδόν τίποτα από παίχτες - κλειδιά όπως οι Χολμγκρεν και Γουίλιαμς, αλλά ο Αλεξάντερ ήταν πολύ καλός. Έλεγχαν όλο το ματς, ήταν καλύτεροι, αλλά οι Πέισερς τους το έκλεψαν για άλλη μια φορά. Δεν είναι τυχαίο. Πολύ πιθανόν οι Πέισερς θα το σηκώσουν φέτος και πανάξια, γιατί τέτοιες ήττες δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστούν οι αντίπαλοι. Ειδικά μια νέα ομάδα όπως οι Θάντερ. Οι Πέισερς παίζουν λες και ξέρουν πως ότι και να γίνει, στο τέλος θα κερδίσουν. Και όταν παίζεις με τέτοια ψυχολογία, πολύ δύσκολα θα χάσεις!!!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.080
Πόντοι
10.411
Αν είχες μυαλό ,ΝΒΑ θα έπαιζες ακόμα και τώρα.Δεν σε βοήθησαν και οι σοβαροί τραυματισμοί σου
Από τους καλύτερους σέντερ που έχω δει,πολύ δυνατός με αστείρευτο ταλέντο,προβληματικό άτομο όμως

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.677
Πόντοι
3.846
Καθάρισε στο τέλος η τεράστια παιχτούρα SGA!Με φοβερό Caruso και τρομερή άμυνα του Dort στον Haliburton.Αλύγιστοι οι Thunder που βλέπω να το σηκώσουν στην έδρα τους στο game 7.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.942
Πόντοι
456
Τρομερο σερι την τελευταια περιοδο με τον sga na κανει παρτι.Το πλεονεκτημα παλι οι thunder, εξαιρετικη η σειρα.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.724
Πόντοι
486
Αν μη τι άλλο υπάρχει ανταγωνισμός και αγωνία. Οι ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες, με παρόμοια χαρακτηριστικά και είναι θέμα ημέρας και λεπτομερειών ποιος θα το σηκώσει. Πολύ καλή σειρά.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.080
Πόντοι
10.411
Από WNBA δεν σκαμπάζω ιδιαίτερα,αλλά μου φαίνεται πως η Clark είναι φαινόμενο που ουδέποτε έχει ξαναεμφανιστεί στα παρκέ.
Δεν έχω ξαναδεί παίκτρια να σουτάρει τρίποντα με τόση ευκολία και από τέτοια απόσταση,ξέχωρα τα άλλα που κάνει μέσα στο παιχνίδι.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.724
Πόντοι
486
Από WNBA δεν σκαμπάζω ιδιαίτερα,αλλά μου φαίνεται πως η Clark είναι φαινόμενο που ουδέποτε έχει ξαναεμφανιστεί στα παρκέ.
Δεν έχω ξαναδεί παίκτρια να σουτάρει τρίποντα με τόση ευκολία και από τέτοια απόσταση,ξέχωρα τα άλλα που κάνει μέσα στο παιχνίδι.

Nαι όντως είναι ξεχωριστή παίχτρια, αλλά υπάρχει μεγάλη ζήλια και δέχεται τρελό πόλεμο από τις άλλες παίχτριες και τα media. Πέρσι είχε εγκαταλείψει το πρωτάθλημα. Γενικότερα στο γυναικείο μπάσκετ υπάρχει πολλή τοξικότητα. Από 'κει που δεν ασχολούνταν κανείς, εμφανίστηκε αυτή η κοπέλα και έχει καταφέρει να προσελκύσει αρκετό κόσμο. Έχει ανέβει η δημοτικότητα, οι διαφημίσεις κλπ κλπ. Και αντί να της το αναγνωρίσουν, έχουν φάει τα λυσσιακά τους όλοι οι δημοσιογράφοι, διαιτητές, παίχτριες, μάνατζερ και οι λοιποί κόρακες που είναι γύρω από το παιχνίδι.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.080
Πόντοι
10.411
Nαι όντως είναι ξεχωριστή παίχτρια, αλλά υπάρχει μεγάλη ζήλια και δέχεται τρελό πόλεμο από τις άλλες παίχτριες και τα media. Πέρσι είχε εγκαταλείψει το πρωτάθλημα. Γενικότερα στο γυναικείο μπάσκετ υπάρχει πολλή τοξικότητα. Από 'κει που δεν ασχολούνταν κανείς, εμφανίστηκε αυτή η κοπέλα και έχει καταφέρει να προσελκύσει αρκετό κόσμο. Έχει ανέβει η δημοτικότητα, οι διαφημίσεις κλπ κλπ. Και αντί να της το αναγνωρίσουν, έχουν φάει τα λυσσιακά τους όλοι οι δημοσιογράφοι, διαιτητές, παίχτριες, μάνατζερ και οι λοιποί κόρακες που είναι γύρω από το παιχνίδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom