olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.008
- Πόντοι
- 3.820
Υπάρχει και για PC.Το τσεκαρα αλλά είδα οτι είναι για κινητό, όχι για PC.
Εγώ κουράζομαι αν δω σε κινητό από κάποια ώρα και πάνω.
Υπάρχει και για PC.Το τσεκαρα αλλά είδα οτι είναι για κινητό, όχι για PC.
Εγώ κουράζομαι αν δω σε κινητό από κάποια ώρα και πάνω.
Kι εγώ σιχαίνομαι Πέισερς. Είναι τόσο αντιπαθητικοί οι περισσότεροι!!!! Αλλά έχουν φτιάξει εξαιρετική ομάδα. Μην τους υποτιμάς. Σκούπα δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση. Εγώ τους δίνω περισσότερες πιθανότητες να το σηκώσουν, παρότι παρουσιάζονται ως αουτσάιντερς.Σιχαίνομαι Pacers και ειδικά Halinurton. O SGA 10 κλάσεις πάνω, Πιστεύω η Οκλαχόμα θα κάνουν σκούπα.
Συμφωνώ μαζί σου αλλά θα σου πω γιατί όλοι αντιπαθούν Πέισερς. Δεν είναι πιστεύω δύσκολο να το καταλάβεις. Είναι αλαζόνες, οι αντιδράσεις τους είναι καθαρά υποτιμητικές προς τον αντίπαλο και κάποιοι παίζουν και βρώμικα. Βέβαια πλέον στην πλειοψηφία τους, οι περισσότεροι παίχτες που έχουν κάποιο ταλέντο παραπάνω, επιδίδονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αλλά οι OKC είναι γενικότερα πιο μετριοπαθείς και πιο σεμνοί. Αναπολώ τις εποχές που παίχτες - μύθοι που έκαναν απίστευτα πράγματα, μετά από μια εντυπωσιακή ενέργειά τους άπλα πανηγύριζαν για δύο δευτερόλεπτα και μετά γύριζαν στην άμυνα τους. Τώρα πλέον, ο κάθε7ος και 8ος παίχτης όταν ευστοχεί σε ένα τρίποντο στη 2η περίοδο για να μειώσει π.χ. τη διαφορά στους 5 πόντους κάνει 15 χειρονομίες, γυρνάει και μιλάει με τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, πάει και πικάρει αυτόν που τον μάρκαρε, χτυπάει το στήθος του σα γορίλας και ουρλιάζει λες και έσωσε τον πλανήτη από μετεωρίτη. Τα παιδιά αυτά έχουν χάσει το μέτρο και έχουν πλήρη έλλειψη ικανότητας να βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.Δε ξέρω γτ παντού όλοι αντιπαθούν Ιντιάνα.. πέρα απ αυτό έχουν πλήρεις ομάδα όπως η Οκλαχόμα..κ πιστεύω ότι μπορούν να τους χτυπήσουν στα ίσα αν παίξουν αυτό που ξέρουν.. κ το λέω αυτό διότι οι θαντερ δυσκολεύτηκαν να αποκλείσουν τους ναγκετς που ήταν μόνο ο τζοκερ με το μαρευ κ Γκόρντον που τραυματιστηκε στο τέλος.. μακάρι να πάει η σειρά στα 6 7 παιχνίδια κ να δούμε μπασκεταρα
Το χειρότερο είναι, ότι αυτοί οι τρίτο τέταρτοι παίχτες που θα κάνουν κάποια highlights σε μια καλή σεζόν, μετά από 2-3 χρόνια θα είναι στα αζήτητα και οι ομάδες τους "banking" σταθερά στις τελευταίες θέσεις. Το NBA φέρει τεράστια ευθύνη για το πόσο γρήγορα φθίνει, εφόσον βασίζεται ακόμη σε LeBron, KD, Steph Curry, Anthony Davis, και όλους τους παλαίμαχουςΣυμφωνώ μαζί σου αλλά θα σου πω γιατί όλοι αντιπαθούν Πέισερς. Δεν είναι πιστεύω δύσκολο να το καταλάβεις. Είναι αλαζόνες, οι αντιδράσεις τους είναι καθαρά υποτιμητικές προς τον αντίπαλο και κάποιοι παίζουν και βρώμικα. Βέβαια πλέον στην πλειοψηφία τους, οι περισσότεροι παίχτες που έχουν κάποιο ταλέντο παραπάνω, επιδίδονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αλλά οι OKC είναι γενικότερα πιο μετριοπαθείς και πιο σεμνοί. Αναπολώ τις εποχές που παίχτες - μύθοι που έκαναν απίστευτα πράγματα, μετά από μια εντυπωσιακή ενέργειά τους άπλα πανηγύριζαν για δύο δευτερόλεπτα και μετά γύριζαν στην άμυνα τους. Τώρα πλέον, ο κάθε7ος και 8ος παίχτης όταν ευστοχεί σε ένα τρίποντο στη 2η περίοδο για να μειώσει π.χ. τη διαφορά στους 5 πόντους κάνει 15 χειρονομίες, γυρνάει και μιλάει με τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, πάει και πικάρει αυτόν που τον μάρκαρε, χτυπάει το στήθος του σα γορίλας και ουρλιάζει λες και έσωσε τον πλανήτη από μετεωρίτη. Τα παιδιά αυτά έχουν χάσει το μέτρο και έχουν πλήρη έλλειψη ικανότητας να βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
Ισχύει. Αλλά είναι γενικό φαινόμενο. Δε νομίζω ότι είναι τόσο πιο έντονο στην Ιντιάνα συγκριτικά με όλους τους άλλους. Ούτε είναι ίδιον του ΝΒΑ. Παγκόσμιο φαινόμενο. Θα έλεγα ότι ειδικά σε σύγκριση με αυτά που βλέπουμε πλέον στην Ελλάδα, οι αντιδράσεις στο ΝΒΑ είναι πταίσματα.Συμφωνώ μαζί σου αλλά θα σου πω γιατί όλοι αντιπαθούν Πέισερς. Δεν είναι πιστεύω δύσκολο να το καταλάβεις. Είναι αλαζόνες, οι αντιδράσεις τους είναι καθαρά υποτιμητικές προς τον αντίπαλο και κάποιοι παίζουν και βρώμικα. Βέβαια πλέον στην πλειοψηφία τους, οι περισσότεροι παίχτες που έχουν κάποιο ταλέντο παραπάνω, επιδίδονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αλλά οι OKC είναι γενικότερα πιο μετριοπαθείς και πιο σεμνοί. Αναπολώ τις εποχές που παίχτες - μύθοι που έκαναν απίστευτα πράγματα, μετά από μια εντυπωσιακή ενέργειά τους άπλα πανηγύριζαν για δύο δευτερόλεπτα και μετά γύριζαν στην άμυνα τους. Τώρα πλέον, ο κάθε7ος και 8ος παίχτης όταν ευστοχεί σε ένα τρίποντο στη 2η περίοδο για να μειώσει π.χ. τη διαφορά στους 5 πόντους κάνει 15 χειρονομίες, γυρνάει και μιλάει με τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, πάει και πικάρει αυτόν που τον μάρκαρε, χτυπάει το στήθος του σα γορίλας και ουρλιάζει λες και έσωσε τον πλανήτη από μετεωρίτη. Τα παιδιά αυτά έχουν χάσει το μέτρο και έχουν πλήρη έλλειψη ικανότητας να βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
Αυτό ήταν ένα στρατηγικό λάθος του ΝΒΑ. Προσπάθησε και πέτυχε να γίνει πιο προσωποκεντρικό και αυτό του γύρισε μπούμερανγκ. Νομίζω τώρα θέλει να ρίξει ξανά το βάρος στις ομάδες.Το χειρότερο είναι, ότι αυτοί οι τρίτο τέταρτοι παίχτες που θα κάνουν κάποια highlights σε μια καλή σεζόν, μετά από 2-3 χρόνια θα είναι στα αζήτητα και οι ομάδες τους "banking" σταθερά στις τελευταίες θέσεις. Το NBA φέρει τεράστια ευθύνη για το πόσο γρήγορα φθίνει, εφόσον βασίζεται ακόμη σε LeBron, KD, Steph Curry, Anthony Davis, και όλους τους παλαίμαχους
Και βάλε..Οι Πεισερς σε σιχαμαρα πλησιαζουν τους Γουοριορς πριν 7-8 χρονια
Nαι όντως είναι ξεχωριστή παίχτρια, αλλά υπάρχει μεγάλη ζήλια και δέχεται τρελό πόλεμο από τις άλλες παίχτριες και τα media. Πέρσι είχε εγκαταλείψει το πρωτάθλημα. Γενικότερα στο γυναικείο μπάσκετ υπάρχει πολλή τοξικότητα. Από 'κει που δεν ασχολούνταν κανείς, εμφανίστηκε αυτή η κοπέλα και έχει καταφέρει να προσελκύσει αρκετό κόσμο. Έχει ανέβει η δημοτικότητα, οι διαφημίσεις κλπ κλπ. Και αντί να της το αναγνωρίσουν, έχουν φάει τα λυσσιακά τους όλοι οι δημοσιογράφοι, διαιτητές, παίχτριες, μάνατζερ και οι λοιποί κόρακες που είναι γύρω από το παιχνίδι.Από WNBA δεν σκαμπάζω ιδιαίτερα,αλλά μου φαίνεται πως η Clark είναι φαινόμενο που ουδέποτε έχει ξαναεμφανιστεί στα παρκέ.
Δεν έχω ξαναδεί παίκτρια να σουτάρει τρίποντα με τόση ευκολία και από τέτοια απόσταση,ξέχωρα τα άλλα που κάνει μέσα στο παιχνίδι.
Nαι όντως είναι ξεχωριστή παίχτρια, αλλά υπάρχει μεγάλη ζήλια και δέχεται τρελό πόλεμο από τις άλλες παίχτριες και τα media. Πέρσι είχε εγκαταλείψει το πρωτάθλημα. Γενικότερα στο γυναικείο μπάσκετ υπάρχει πολλή τοξικότητα. Από 'κει που δεν ασχολούνταν κανείς, εμφανίστηκε αυτή η κοπέλα και έχει καταφέρει να προσελκύσει αρκετό κόσμο. Έχει ανέβει η δημοτικότητα, οι διαφημίσεις κλπ κλπ. Και αντί να της το αναγνωρίσουν, έχουν φάει τα λυσσιακά τους όλοι οι δημοσιογράφοι, διαιτητές, παίχτριες, μάνατζερ και οι λοιποί κόρακες που είναι γύρω από το παιχνίδι.