loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 366
Νικολέττα Ράλλη. Τελεία και παύλα.
http://[URL unfurl="true"]www.fullepithesi.com/wp-content/uploads/2010/07/nr8.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
http://[URL unfurl="true"]www.fullepithesi.com/wp-content/uploads/2010/07/nr8.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
[/quote]
ωωω γαμάτη!!

μετρημένη, προσγειωμένη, ψαγμένη στα μουσικά και με άποψη και ήταν
χωρίς να προκαλεί με την εμφάνισή της...οχι δε ξερω....δε θυμαμαι καθολου...μπράβο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η κοπέλα ήταν σούπερμετρημένη, προσγειωμένη, ψαγμένη στα μουσικά και με άποψη και ήταν
χωρίς να προκαλεί με την εμφάνισή της...
τελικά ήταν πολύ καλή για να κάνει καριέρα στην σόου μπιζ
επώνυμο δεν ξέρεις ε?
ναντια μπουλε ουτε με κρεμ μπρουλε
ακολουθει σοβαρη κριτικη γιατι μου την σπαει
1.μου θυμιζει την κοκκονα συμμαθητρια που ολοι ειχαμε που προσπαθουσε να το παιξει cool και μεσα σε ολα με ολιγον συντηριτικη χριστιανικη ηθικη και ψευτικο νιαουρισμα και γλυκητητα
και παντοτε εβαζε υποψηφιοτητα για 15μελες..τα ρεμαλια την εκραζαν οι φλωροι ηθελα να την γαμησουν..και ενιοτε μερικα ρεμαλια καμια παρτουζα την επαιρναν..
ΕΓΩ ΟΧΙ
2.Πασπιτισα μετα στο πανεπιστημιο οπου ανακαλυπτει οτι ειναι καυτο θυληκο με τους αντρες στα ποδια η εξελιξη.,
3.το πως απο το MAD που πουλαγε γλυκαδα(ζαχαρο σε λεω) τωρα λογο οτι ανεβηκε στην διατροφικη αλυσιδα της εγχωριας ζοου μπιζ λογο των γαμησιων με το τυρεμπορα λετσανοπουστα αρκουδινο της ελληνικης τηλεορασης την εχει δει ουλτρα μπιτς και ειρωνια......σεβομαι απεριοριστα τα κοριτσια που γαμιουνται για να αναδειχνουν αλλα μετα τουλαχιστον παραμενουν ακεραιες πουτανιτσες και οχι με υφακι Στεφανη του Μονακο..

Σε αντίθεση με τη μαλακία του στύλ όσα δε φτάνει η αλεπού, η κοπέλα είναι κουκλάκι.Θεά δεν ξέρω, αλλά μια χαρά νιμού και όποιος και να την είχε εδώ μέσα δικιά του θα την κυκλοφόραγε μέχρι και στο παζάρι για να τη φιγουράρει.

στο παζαρι τυπε πηγαινουμε για να αγορασουμε βρακια για τα ρωσσιδια μαςΣε αντίθεση με τη μαλακία του στύλ όσα δε φτάνει η αλεπού, η κοπέλα είναι κουκλάκι.Θεά δεν ξέρω, αλλά μια χαρά νιμού και όποιος και να την είχε εδώ μέσα δικιά του θα την κυκλοφόραγε μέχρι και στο παζάρι για να τη φιγουράρει.

λογικο...που να βρεθει επιδεξιος κωλος γ να χρειαστει μεταξωτο βρακακι....;στο παζαρι τυπε πηγαινουμε για να αγορασουμε βρακια για τα ρωσσιδια μας![]()
![]()
![]()
οι ρωσσικοι κωλοι ειναι ΠΟΛΥ επιδεξιοι!!!λογικο...που να βρεθει επιδεξιος κωλος γ να χρειαστει μεταξωτο βρακακι....;![]()
εγινε.οι ρωσσικοι κωλοι ειναι ΠΟΛΥ επιδεξιοι!!!
οι Ελλεηνιδικοι κωλοι ειναι ΠΟΛΥ τεραστιοι!
εγινε.

τι να μας πει και η Λουκ μωρε,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παραιτήθηκες κι εσύ από τις προσπάθειες δόλια λουκ??

τι να μας πει και η Λουκ μωρε,
αντε μη της βαλω τη βοντιανοβα τωρα και αρχισει να τον παζει![]()
![]()
![]()
τι να βαρεθω ρε τυπε? πλακα με κανεις?Το ίδιο βιολί ρε μέμο τόσα χρόνια δε βαρέθηκες?
Ακόμα δε βρήκες ελληνίδα να σου πρέπει?

μια???προφανως!!!αλλα κανεις δεν την πηδαει οποτε μεινετε με τα μπαζορωσσοβλαχακια που βλεπω να ποσταρετε κ ευχαριστω να λετε.τι να μας πει και η Λουκ μωρε,
αντε μη της βαλω τη βοντιανοβα τωρα και αρχισει να τον παζει![]()
![]()
![]()