cancer2015
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ραντεβού μιας ώρας κάνει ή μόνο δίωρα και πάνω;;;
Μόνο δίωρο και πάνω.ραντεβού μιας ώρας κάνει ή μόνο δίωρα και πάνω;;;
Λάθος!Μόνο δίωρο και πάνω.
Πες εσύ το σωστό!Λάθος!
Κάνει και μονοωρα αν το ζητήσεις!Πες εσύ το σωστό!
Ζητήστε το τότε!Κάνει και μονοωρα αν το ζητήσεις!
Ευγενικά όμως!Ζητήστε το τότε!
Μόλις συμπληρώσεις 5 εγκεκριμένα μηνύματα,θα μπορείς να της στείλεις pm.Παιδιά πώς μπορώ να βρω το τηλέφωνο της Νάγιας? Δεν μπορώ να στείλω pm. Ευχαριστώ.
φιλε κανει ραντεβου μιας ωρας απλα προτιμαει τα 2ωρα!!!!ζητα μονοωρο να δεις τι θα πει....Καλησπέρα σε όλους τους παίκτες,
Είμαι σελίδα 130 στο νήμα και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν η Νάγια κάνει και ραντεβού μίας ώρας.
Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο, την πήρε κανείς για μία ώρα ή όχι...
φιλε κανει ραντεβου μιας ωρας απλα προτιμαει τα 2ωρα!!!!ζητα μονοωρο να δεις τι θα πει....![]()
![]()
και να εκανε δεν σου φτανει!!!!μονο πιπα θες ενα μισαωρο!!!!πολυ καλη!!!μισαωρο δυσκολα ε ?
η βερονικα εκανε μισαωρο
Το ότι προτιμάει τα 2ωρα το έχει δηλώσει από την αρχή του θέματος. Αυτό που λέω εγώ και έχει την φάση του είναι ότι είμαι 130 σελίδα και κανείς δεν έχει κάνει ραντεβού μίας ώρας. Αν πάω στις κριτικές, ίσως βρω κάποια τέτοια, απλά έχει άλλο σασπένς όταν διαβάζεις ένα θέμα 200 και βάλε σελίδων...φιλε κανει ραντεβου μιας ωρας απλα προτιμαει τα 2ωρα!!!!ζητα μονοωρο να δεις τι θα πει....![]()
![]()
Το ότι προτιμάει τα 2ωρα το έχει δηλώσει από την αρχή του θέματος. Αυτό που λέω εγώ και έχει την φάση του είναι ότι είμαι 130 σελίδα και κανείς δεν έχει κάνει ραντεβού μίας ώρας. Αν πάω στις κριτικές, ίσως βρω κάποια τέτοια, απλά έχει άλλο σασπένς όταν διαβάζεις ένα θέμα 200 και βάλε σελίδων...
αφου σου λεει ρε μονο 1 ωρα σου αλλαζει τα φωτα στην πιπα
το 2ωρο επιβαλλεται
;)αφου σου λεει ρε μονο 1 ωρα σου αλλαζει τα φωτα στην πιπα
το 2ωρο επιβαλλεται
φιλε μου η κοπελα κανει 1ωρο και αν το ζητησεις λογικα δεν θα αρνηθει αλλα δεν σε συμφερει!!!στη μια ωρα δινεις 160+50(κωλο αν θες) και στο 2ωρο 230+50(κωλο αν θες).....ουσιαστικα με 70 ευρω παιρνεισ μια ωρα παραπανω!!!μονο με 2ωρο καταλαβαινεις περι τι καυλας προκειται!!!!Μάλλον δεν το έθεσα σωστά.
Δεν αντιλέγω ότι η κοπέλα μπορεί να είναι φωτιά, πως θα μπορούσα άλλωστε, ούτε έχω πάει μαζί της ούτε την έχω δει.
Αυτό που λέω είναι ότι για 130 σελίδες τα θέματα ήταν τα εξής:
Γιατί προτιμάει τα 2ωρα;
Γιατί δεν απαντάει στα μνμ από κάποια μέλη;
Ποιος είναι ο μέσος όρος παραμονής στην "ουρά" για την Να-για της επαγγελίας;
Και πραγματικά έχει την φάση του αυτό
Ρε tasoura σταμάτα με έχεις ψήσει! Χαχαφιλε μου η κοπελα κανει 1ωρο και αν το ζητησεις λογικα δεν θα αρνηθει αλλα δεν σε συμφερει!!!στη μια ωρα δινεις 160+50(κωλο αν θες) και στο 2ωρο 230+50(κωλο αν θες).....ουσιαστικα με 70 ευρω παιρνεισ μια ωρα παραπανω!!!μονο με 2ωρο καταλαβαινεις περι τι καυλας προκειται!!!!![]()
![]()