sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Μια κουβεντα λεει η Ναγια και βαζει φωτιες!!! βγαλτε μεζουρες υποδεκαμετρα να τις μετρησουμε να βρεθει ο νεαρος προικησμενος!!!
Παιδγιά, προσοχή λίγο με τις διατροφές σας και τις διαστροφές σας...![]()
Παει ενας μαυρος σε ένα μπαρ οπου γινοταν διαγωνισμος πεους. Ρωταει τι πρεπει να κανει για να λαβει μερος και του λεει ο γραμματεας .Μια κουβεντα λεει η Ναγια και βαζει φωτιες!!! βγαλτε μεζουρες υποδεκαμετρα να τις μετρησουμε να βρεθει ο νεαρος προικησμενος!!!
Παει ενας μαυρος σε ένα μπαρ οπου γινοταν διαγωνισμος πεους. Ρωταει τι πρεπει να κανει για να λαβει μερος και του λεει ο γραμματεας .
"ποσο την εχεις ρε φιλε ? "
"15 εκ." λεει ο μαυρος .
"Αντε φυγε από εδω ρε. Εγω την εχω 19 εκ. και με διωξαν στα προκριματικα " απανταει ο γραμματεας.
"Πωπω 19εκ. διαμετρο ?" ρωτάει ο μαυρος !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΓΙΑ
δε βλεπω πολλους παρακαλακηδες αυτο το σ/κ
Ναγια κουκλα μου στειλε και καμια φωτο απο τα ποδια σου![]()
θελω να ρωτησω αναμεσα στους συναγωνιστες που εχουνε παρει veronica απο yourangels και ναγια ποια θεωρουνε οτι ειναι καλυτερη ?
θελω να ρωτησω αναμεσα στους συναγωνιστες που εχουνε παρει veronica απο yourangels και ναγια ποια θεωρουνε οτι ειναι καλυτερη ?
Επίσης πολύ αξιόλογη κοπέλα η Veronica αλλά έχει σημαντική διαφορά.
Από ένα επίπεδο "εξυπηρέτησης" και πάνω μετράνε πολλά άλλα σημεία που ο καθένας μας τα βάζει σε διαφορετική προτεραιότητα. Ανάλογα και την χρονική στιγμή της συνεύρεσης βέβαια.
Η Νάγια ξεπερνάει και αυτήν την κατηγορία χωρίς να φαίνεται επιτήδεια κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα αν θέλεις και το κάτι άλλο.
Από ομορφιά, κώλο πρόσωπο κλπ υπάρχουν σαφώς ομορφότερες γυναίκες πάντα. Αυτό δεν έχει τέλος.
Απαντησε του οπως θελεις''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
Αργοτερα σε αλλο μηνυμα λεει
''τις γραφω στα αρχιδια μου!''
ο ιδιος τι μου στελνει προχθες σε πμ??
Καλημερα,συναντηση με secretarial look, φουστα, καλτσες ,γοβες ειναι δυνατη?Το τηλ. σου?Thanks
ακουω γνωμες και προτασεις τι να του απαντησω???![]()
![]()
![]()
''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
Καλημερα,συναντηση με secretarial look, φουστα, καλτσες ,γοβες ειναι δυνατη?Το τηλ. σου?Thanks
![]()
![]()
''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
![]()
![]()