The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.132
- Πόντοι
- 33.405
Δες λιγο στο yutube Πελεγρινης ωδη στο μοριο μου και θα καταλαβεις τι σημαινει αλληγορια

Δες λιγο στο yutube Πελεγρινης ωδη στο μοριο μου και θα καταλαβεις τι σημαινει αλληγορια
Στείλε p.m. στην κοπέλα για ραντεβού, έτσι γίνεται το κονέΚαλα ολα αυτα που λετε ρε παιδια αλλα τη ναγια πως γίνεται να τη συναντησουμε?!? ?!
Τα λεφτά τα έχουμε μαζέψει ευρώ ευρώ,
Τα λεφτά τα έχουμε μαζέψει ευρώ ευρώ, χρόνο πρέπει να βρούμε..................... Αααααα ναι, ξέχασα ότι δεν έχω το τηλέφωνο![]()
![]()
Εστειλα pm kai περιμενω.... ! Ελπιζω η αναμονη να αξιζει.....
Εγώ πάλι δεν είμαι τόσο φιλόδοξος, πιστεύω ότι δεν θα έρθει ποτέ η σειρά μου, ούτε καν με τη δραχμήτυπε μεχρι να ΄ρθει η σειρα σου θα ειμαστε στη δραχμή και με τα ευρω σου θα παρεις τουλαχιστον 2πλασιες υπηρεσίες :S
Ρε παίδες μια βοήθεια,πως στελνω pm;καινούριος στο site και δε βγαζω ακρη..
Ρε παιδια συγνωμη για την ερωτηση ειμαι καινουργιος που στελνω μυνημα για την Nagia?Εχω γινει φιλος της στο προφιλ της!
Δεν υπαρχει τροπος να αναγραφεται η προυποθεση των 5 μηνυματων κατά την εγγραφη, να μην μας τα σπανε οι αδιάβαστοι ?για να στείλετε προσωπικό μήνυμα θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει πέντε εγκεκριμένα μηνύματα στο φόρουμ
Δεν υπάρχει τροπος να απαλειφθει η προυποθεση αυτη αφου ουσιαστικα, εχει καταντησει ανουσια? με 5 καλησπερες στελνεις pmΔεν υπαρχει τροπος να αναγραφεται η προυποθεση των 5 μηνυματων κατά την εγγραφη, να μην μας τα σπανε οι αδιάβαστοι ?
Ρε παιδια συγνωμη για την ερωτηση ειμαι καινουργιος που στελνω μυνημα για την Nagia?Εχω γινει φιλος της στο προφιλ της!
Σιγα μη κανουν τον κοπο για πεντε καλησπερες,Δεν υπάρχει τροπος να απαλειφθει η προυποθεση αυτη αφου ουσιαστικα, εχει καταντησει ανουσια? με 5 καλησπερες στελνεις pm
Ντεν καταλαβενη. Εγκω πακιστάνονομιζεις οτι εχεις γινει φιλος στο προφιλ της....
Ντεν καταλαβενη. Εγκω πακιστάνο