Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπερα. μπορω σημερα το βραδυ για ραντεβου![]()
![]()
οποιος μπορει ας μου κανει ενα τηλεφωνο.
(αγνωστους αριθμους δεν σηκωνω)
![]()
![]()
ναγια παρακαλω πολυ για την ανταποκριση σου! μπορω να εχω το τηλ σου?
Γλυκια μου στειλε με πμ το τηλεφωνο σου για να συναντηθουμε.Καλησπερα. μπορω σημερα το βραδυ για ραντεβου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Κολοτουμπα σαν τον Καμμενο. Ενταξει πλακα κανω. Υπομονη νεε μουΤι άλλο θα κάνω να τραβήξω την προσοχή σου Nagia???![]()
![]()
![]()
Καλημέρα.Καλησπερα. μπορω σημερα το βραδυ για ραντεβου![]()
![]()
![]()
![]()
κατι εχεις ποσταρει εσυ και σε εχει μαλλον στην καραντινα, φιλε...Καλημέρα.
Αν θέλεις στείλε με pm το τηλέφωνό σου για να βρεθούμε. Εξάλλου σου έχω στείλει τόσα pm...

Ε,εσυ εισαι...παλιο χαρακτηραςκατι εχεις ποσταρει εσυ και σε εχει μαλλον στην καραντινα, φιλε...![]()

30 αυτομαστιγωματα ποινη!!!ειμαι, ειμαι ρε βλασση...τελειως ακουλτουρος ρε φιλε...

Για τη συγκεκριμένη δεν έχω ποστάρει κάτι. Ίσως για κάποια άλλη. Αλλά δεν βαριέσαι. Αν δεν θέλει πάμε για άλλα. Όπως μπορούνε εκείνες να εκτιμούν τις υπηρεσίες τους όσο θέλουν, άλλο τόσο κι εμείς έχουμε το μπαγιόκο να το διαθέσουμε όπου θέλουμε.κατι εχεις ποσταρει εσυ και σε εχει μαλλον στην καραντινα, φιλε...![]()
Δεν ειναι απαραιτητο να έχεις ποστάρει κατι για την ιδια που ενδεχόμενος να μην της αρέσει,μπορει να έχει γίνει και σε άλλο νήμα.Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον τροπο που εχουν επιλέξει κάποιες κοπελες να δίνουν τηλεφωνο.Για τη συγκεκριμένη δεν έχω ποστάρει κάτι. Ίσως για κάποια άλλη. Αλλά δεν βαριέσαι. Αν δεν θέλει πάμε για άλλα. Όπως μπορούνε εκείνες να εκτιμούν τις υπηρεσίες τους όσο θέλουν, άλλο τόσο κι εμείς έχουμε το μπαγιόκο να το διαθέσουμε όπου θέλουμε.