AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 15.153
- Πόντοι
- 4.546
Αφροδιτη, αν λεμε την ψηλη μουναρα που ειχε το Ντιβα, με σουπερ στοματικο, τρελη συμμετοχη και φουλ καταποση, ουτε 1/100.000 να πηρες κωλο!Παιδια κατι τελευταιο για το πρωκτικο .
Συνηθως το καλυτερο πρωκτικο το κανουνε οσες δεν το διαφημιζουν και χωρις εξτρα .
Δηλαδη αν βλεπεις η αλλη να ζηταει 50αρια κτλπ για να της γαμησεις τον κωλο 8 στις 10 φορες θα βγει μαπα το καρπουζι.
Εγω προσωπικα ενα απο τα καλυτερα πρωκτικα τα εκανα με την Αφροδιτη απο το ντιβα που απο το πρωτο κιολας ραντεβου της ειπα για κωλο , κατευθειαν εγνεψε θετικα και εγινε χαμος.
Βεβαια ακολουθησαν πολλα ακομα ραντεβου , αλλα το ιδιο μου εγινε και με την Ευη αν θυμαστε απο ντιβα παλι που επαιζε στα 200 , αλλη τρελαμενη με κωλο , που δεν το ανεφερε πουθενα ,
μαλιστα ανεφερε και την ατακα "ετσι να με γαμας απο κωλο , να αρεσει και σε μενα " και τα ματια της ειχανε παρει φωτια λες και ητανε γκομενα μου .
Και γενικες απειρες περιπτωσεις που οι γκομενες δεν εχουνε κωλο στο προγραμμα απλα πρεπει εσυ να κανεις την πρωτη κινηση και να ρωτησεις. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε .
Ξερω περιπτωση φιλου εδω μεσα, που της ειχε προτεινει θεοτρελο ποσο για μια και μονο φορα, με πολυ νορμαλ οργανο ο ιδιος (κατα τα λεγομενα του και στις κριτικες του επισης), την κοπελα την ειχε δει πανω απο 7-8 φορες ΗΔΗ και επεσε πανηγυρικο ακυρο.
Το ιδιο και σε πλειστους αλλους, που δοκιμασαν με ιδιο, η αλλο τροπο.
ΥΓ. Η Ευη απο Ντιβα παλι, κωλο ΔΕΝ εδινε με τιποτα, ηταν 250 η ωρα και οχι 200, κι με το ζορι τα επαιρνε στο στομα (κι ας το χρεωνε και εξτρα αυτο).