Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα το βρεις στη σελίδα 299 αλλά μονο νύχτα με πανσέληνο...θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνό σας;
απο τα λιγα που ξερω εχει κρεμασει το στρινγκ αρκετα χρονια... ομως η λιστα της με τα τηλεφωνα παει σε πιτσιρικες που εμφανιζονται κατα καιρους και καλα απο επαρχεια και εχουν αρκετα κοντινη εμφανιση με Ναγια (πιρσινγκ κτλ) ιδιο στιλ στα ραντεβου με μια τσαντα με αξεσουαρ κοσμακια γοβες κτλ. και την ιδια ταριφα
αρα καποιος χρησιμοποιει την λιστα για να δουλεψει με νεα κοριτσια...
ναι ή αυτο ή παει απο κοπελα σε κοπελα
η ειδικότητα μου..έλα δίπλα να σού πω.. τόσες φορές τα έχουμε πει.. έλα στο chatΚάποια ανεξάρτητη στυλ ναγιας να προτείνει κανείς ;
η ειδικότητα μου..έλα δίπλα να σού πω.. τόσες φορές τα έχουμε πει.. έλα στο chat
Κάποια ανεξάρτητη στυλ ναγιας να προτείνει κανείς ;
Ναι ετσι ακριβως. Εβαζε και παγακια . Ρε τι ακουμεΚάποια ανεξάρτητη στυλ ναγιας να προτείνει κανείς ;
Ποιο στιλ ακριβώς? Να τον παίρνει 2 ώρες από το κωλο και να δέχεται κατούρημα στη μάπα ?
Κάποια ανεξάρτητη στυλ ναγιας να προτείνει κανείς ;
Ποιο στιλ ακριβώς? Να τον παίρνει 2 ώρες από το κωλο και να δέχεται κατούρημα στη μάπα ?
Καλησπερα, πως ερχομαστε σε επικοινωνια με τη Ναγια? ειναι σε καποιο γραφειο? της εστειλα ενα μηνυμα εδω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το λαβει. Εχω μπερδευτει λιγο με τα προφιλ κλπ+EDIT!!! απο οτι καταλαβα αποσυρθηκε ή κατι τετοιο! Οποτε ματαιο? Διαβασα τα καλυτερα για συμπεριφορα με ζευγαρια. Καμια προταση για κατι αναλογο ...σε μελαχρινο παλι ?
αυτο βλεπω μαλλον. κριμα.Καλησπερα, πως ερχομαστε σε επικοινωνια με τη Ναγια? ειναι σε καποιο γραφειο? της εστειλα ενα μηνυμα εδω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το λαβει. Εχω μπερδευτει λιγο με τα προφιλ κλπ+EDIT!!! απο οτι καταλαβα αποσυρθηκε ή κατι τετοιο! Οποτε ματαιο? Διαβασα τα καλυτερα για συμπεριφορα με ζευγαρια. Καμια προταση για κατι αναλογο ...σε μελαχρινο παλι ?
Καλησπέρα φίλε adann,
H Nagia έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο στο site αυτή τη στιγμή.
Δυστυχώς θα πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω όμως εδώ δε θα βρεις κάτι αντίστοιχο.
Την έχετε μπερδέψει με άλλη.
Η κοντή ελληνίδα (από το Φιέρι) που φακέλωνε πελάτες και που το "καλλιτεχνικό της όνομα" άρχιζε από Β, τα έκανε αυτά.![]()
Την έχετε μπερδέψει με άλλη.
Η κοντή ελληνίδα (από το Φιέρι) που φακέλωνε πελάτες και που το "καλλιτεχνικό της όνομα" άρχιζε από Β, τα έκανε αυτά.![]()
Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα. Η συγκεκριμένη ήταν μακράν ποίο κινκι από την κοντή
γιατι χωρισε? εκει ειχα μεινει εγωΠαιδες ακουγεται για επιστροφη σε κλειστο κυκλο , εχει μαθει κανεις τιποτα ?