Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το κεφαλακι το δικο μου?Εντάξει τώρα, αυτά δεν συμβαίνουν......μιλώντας αφού σκέφτηκα λίγο το πιθανότερο σενάριο...το μόνο που μου έρχεται έντονα στο μυαλό είναι πως κάποιος προσπαθεί να πείσει - παρασύρει - παγιδέψει κάποιον άλλον με τροπο το δέλεαρ των γούστων του ......πέταξαν το δόλωμα του μόνο ανάλ και του πολυωρου ξέροντας ότι λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν να το κάνουν να το καταφέρουν αλλά και να το γουστάρουν τόσο......κοπελες με τετοθα χαρακτηρίστικα είναι λίγες, πολύ λίγες ....και ξαφνικά παρουσιάζεται εδώ έτοιμη στο πιάτο. Γιατί να μην θέλει κάποιος τι κεφαλάκι του Άλπουλα λοιπόν σκέφτομαι. ...τώρα πιο το κάτω η το πάνω .....να το κάνει να πονέσει ....δεν ξερω ....Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. ....κι αυτά που κάποτε τ βλέπαμε σαν λίγα. ...τώρα έγιναν πολλά.
Μην σου πω και τα δύο .....αλλα δεν χρειάζεται να πω.....κάποιος προσπαθεί να τσιμπισει κάποιον .....Η δική μου εξήγηση είναι αυτή. ...το κεφαλακι το δικο μου?
και τι πετυχανε?Ρε συ μπας και δεν υπάρχει η Νάγια...
Και είναι όλα απλά μια σκευωρία ενάντια στον Αλπούλα....;;;;
και τι πετυχανε?
αναλυσε το
εισαι κουτός ρε?Ρε είσαι μαμακας τελικά ? Τι να αναλύσω
Μήπως έχεις πάθει σοκ και δεν ξέρεις τι λες....είχες η δεν είχες τσιμπισει. ...Πες το αφού ρωτήσεις καλ τον εαυτό σου ....Γιατί τώρα ξαναδιαβάσα τι μου είχες γράψει στο πμ..
δεν μπορω να καταλαβω που αποσκοπει η ερωτηση σουΜπορείς να μου πεις ποιος μπορεί και πόσοι από εδώ μέσα να έχει στήση για πανω από δύο ωρες. ...εκτός και αν το ανάλ γίνεται με το εργαλείο πεσμένο
δεν μπορω να καταλαβω που αποσκοπει η ερωτηση σου
αυτον τον καιρο πηδαω μια που δεν ανακατευται με φορουμς και τετοια και την κλεινω για 2 ωρες φουλ!
so what?
Ρε συ μπας και δεν υπάρχει η Νάγια...
Και είναι όλα απλά μια σκευωρία ενάντια στον Αλπούλα....;;;;

Χωρίς να με νοιάζει να εμπλακω στους τσακωμούς σας (την ήξερα πρώτος, μου μίλησε πρώτη, ξέρω την φίλη τηςκαι λοιπά που δεν ταιριάζουν σε ενηλίκους άντρες) νομίζω ότι το μόνο σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το χρήμα. Πιστεύεις ότι τ αξίζει; Αν όχι δεν ασχολείσαι. Αν πιστεύεις πως το αξίζει και μπορείς μα το διαθεσεις κανονιζεις ραντεβού. Η προϋπηρεσία στο site ελάχιστη σημασία έχει. Ούτε θα βάλουμε εμείς την τιμή στο μουνι της κάθε κοπέλας. 40 σελίδες thread ατελείωτο spamming