Νέα

Να αρχίσω να ανησυχώ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα powerline75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
:helpplea:
Κατεβάζω απο το e-mule την ταινία "The Omen" (το παλιό) απο 6 άτομα και με ταχύτητα 66,6 Kbytes/sec.
Να αρχίσω να ανυσηχώ;
:helpplea:

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
28
Πόντοι
1
Ελα ντε... Εδώ κάνουμε αμάν να πιάσουμε τέτοιες ταχύτητες και συ ανησυχείς? Εκτός και αν ανησυχείς γιά το 66,6

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
66
αααχαχαχαχαχα
γι αυτο ανησυχει ναι... ομεν-- 666
:2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
415
Πόντοι
316
Το όπλο που είχα φαντάρος ήταν ένα G3 με αριθμό 103666 . Και δεν ανησύχησα...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Πιασε το λιβανι και λιβανισε σε το υπολογιστη σου να φυγουν τα δαιμονια!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
6
εισαι στιγματισμενος πια...τιποτε δε σε σωζει...τα σημαδια μιλούν κι ο παππούλης ο Παίσιος απο το Τραχώνι Λεμεσσού τα χε προφητέψει τα kbs σου.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Για κατεβασε & "το μικρο σπιτι στο λειβαδι", η την "Αλικη στο ναυτικο", μηπως μασησει το κακο πνευμα που τρυπωσε στο  pc σου & την κανει, με ελαφρα...

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Για κατεβασε & "το μικρο σπιτι στο λειβαδι", η την "Αλικη στο ναυτικο", μηπως μασησει το κακο πνευμα που τρυπωσε στο  pc σου & την κανει, με ελαφρα...

Εγώ πάλι λέω να κατεβάσω μαζί με τα παραπάνω, το "Παρασκευή και 13" και τον "Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες". Μετά θα κάνω DivX την παρτούζα Αλίκη-Freddy-Jason.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πήγα σε "σπίτι" πριν λίγες για να ξαλαφρώσω για 666η φορά.Μπαίνω μέσα και αρχίζει η τσατσά τα γνωστά, πισωκολητό, ελεύθερα πιασίματα κτλ.Μετά από 5-6 λεπτά σκάει μύτη και η "κοπέλα"(οι θεοί του ολύμπου και ο βούδας να την κάνουν κοπέλα).Μια ψηλή, γύρω στο 1,75 , χοντρή, γύρω στα 120 κιλά, με τα κρέατα και τα δέρματα να κρέμονται από παντού, νόμιζες ότι το σώμα της προσπαθούσε να πάρει το σχήμα του δωματίου!Και σαν να μη έφθαναν αυτά είχε και μια φάτσα ανελέιτα απωθητική, κάτι σαν τον κέρβερο μου θύμισε.

Όπως όόόόόόόόόλοι καταλαβαίνετε την συγκεκριμένη "κοπέλα" φοβόμουνα να την αγγίξω ακόμα και με το κοντάρι της σκούπας.Παρ' όλα αυτά όμως πέρασα στο δωμάτιο.Από την στιγμή που ήρθε και έκλεισε την πόρτα πίσω της δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα....

Να ανησυχώ??

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ πήγα σε "σπίτι" πριν λίγες για να ξαλαφρώσω για 666η φορά.Μπαίνω μέσα και αρχίζει η τσατσά τα γνωστά, πισωκολητό, ελεύθερα πιασίματα κτλ.Μετά από 5-6 λεπτά σκάει μύτη και η "κοπέλα"(οι θεοί του ολύμπου και ο βούδας να την κάνουν κοπέλα).Μια ψηλή, γύρω στο 1,75 , χοντρή, γύρω στα 120 κιλά, με τα κρέατα και τα δέρματα να κρέμονται από παντού, νόμιζες ότι το σώμα της προσπαθούσε να πάρει το σχήμα του δωματίου!Και σαν να μη έφθαναν αυτά είχε και μια φάτσα ανελέιτα απωθητική, κάτι σαν τον κέρβερο μου θύμισε.

Όπως όόόόόόόόόλοι καταλαβαίνετε την συγκεκριμένη "κοπέλα" φοβόμουνα να την αγγίξω ακόμα και με το κοντάρι της σκούπας.Παρ' όλα αυτά όμως πέρασα στο δωμάτιο.Από την στιγμή που ήρθε και έκλεισε την πόρτα πίσω της δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα....

Να ανησυχώ??

Απόλυτα! Απο την επίσκεψή σου εκεί και μετά, σε έχει καταλάβει το πνεύμα του H.P.Lovecraft! Είναι φανερό απο το ύφος της γραφής σου!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Γαμώτο τι θα κάνω τώρα?Δεν μπορώ να κάνω και εξορκισμό έχω αλεργία στο λιβάνι, μου φέρνει καούρες!!Μάλλον πρέπει να βρώ μια κοντή αδύνατη και πολύ όμορφη που θα κάνει τα πάντα και φυσικά θα τα θυμάμαι όλα μετά.Μόνο έτσι θα εξιλεωθώ!!!

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
6
μπορείς να αυτομαστιγωθεις 999 φορες

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάλι λέω να κατεβάσω μαζί με τα παραπάνω, το "Παρασκευή και 13" και τον "Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες". Μετά θα κάνω DivX την παρτούζα Αλίκη-Freddy-Jason.
Αυτο θελω να το δω!!! Αδελφακι εγραψες!! να μαμαει ο Fredy την Αλικη & αυτη να τραγουδαει το niaoy-niaoy βρε γατουλη, με το καρβουνο πουτσουλη.... :2funny:  :2funny:

Να ανησυχώ??
  Εξαρταται. Που εισαι τωρα?? καταφερες & ξεφυγες, τελικα???? :2funny:  :2funny:  :2funny:

JIMTOURLAS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Oτι πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις ειναι σιγουρο, όχι όμως για τον υπολογιστή σου. Για άλλη βλάβη ψάξε....

Επισκέπτης
στον παπα τσακαλο ολοι για εφορκισμο

JIMTOURLAS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παληκάρι μου σχήμα λόγου ήταν. Οταν όμως φέρνεις εδώ ένα θέμα που μόνο πρόβλημα δεν είναι (το αντίθετο μάλιστα), δεν είναι εύλογο να έχεις τις αντιδράσεις που υπήρξαν; Γι αυτό μην ανησυχείς για την (πολύ καλή) ταχύτητα της σύνδεσής σου αλλά για πραγματικά προβλήματα. Εκτός κι αν γουστάρεις γενικώς χαβαλέ οπότε μη διαμαρτύρεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom