powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1

Κατεβάζω απο το e-mule την ταινία "The Omen" (το παλιό) απο 6 άτομα και με ταχύτητα 66,6 Kbytes/sec.
Να αρχίσω να ανυσηχώ;

Εμενα η ταυτοτητα μου εχει 666
το τηλεφωνο μου επισις εχει 666
και εχω γεννηθει 06/66
Τι πρεπει να κανω?
>>
>
>
>
>
![]()
![]()
![]()
![]()

Για κατεβασε & "το μικρο σπιτι στο λειβαδι", η την "Αλικη στο ναυτικο", μηπως μασησει το κακο πνευμα που τρυπωσε στο pc σου & την κανει, με ελαφρα...
Εγώ πήγα σε "σπίτι" πριν λίγες για να ξαλαφρώσω για 666η φορά.Μπαίνω μέσα και αρχίζει η τσατσά τα γνωστά, πισωκολητό, ελεύθερα πιασίματα κτλ.Μετά από 5-6 λεπτά σκάει μύτη και η "κοπέλα"(οι θεοί του ολύμπου και ο βούδας να την κάνουν κοπέλα).Μια ψηλή, γύρω στο 1,75 , χοντρή, γύρω στα 120 κιλά, με τα κρέατα και τα δέρματα να κρέμονται από παντού, νόμιζες ότι το σώμα της προσπαθούσε να πάρει το σχήμα του δωματίου!Και σαν να μη έφθαναν αυτά είχε και μια φάτσα ανελέιτα απωθητική, κάτι σαν τον κέρβερο μου θύμισε.
Όπως όόόόόόόόόλοι καταλαβαίνετε την συγκεκριμένη "κοπέλα" φοβόμουνα να την αγγίξω ακόμα και με το κοντάρι της σκούπας.Παρ' όλα αυτά όμως πέρασα στο δωμάτιο.Από την στιγμή που ήρθε και έκλεισε την πόρτα πίσω της δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα....
Να ανησυχώ??
Αυτο θελω να το δω!!! Αδελφακι εγραψες!! να μαμαει ο Fredy την Αλικη & αυτη να τραγουδαει το niaoy-niaoy βρε γατουλη, με το καρβουνο πουτσουλη....Εγώ πάλι λέω να κατεβάσω μαζί με τα παραπάνω, το "Παρασκευή και 13" και τον "Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες". Μετά θα κάνω DivX την παρτούζα Αλίκη-Freddy-Jason.
Εξαρταται. Που εισαι τωρα?? καταφερες & ξεφυγες, τελικα????Εγώ πήγα σε "σπίτι" πριν λίγες για να ξαλαφρώσω για 666η φορά.Μπαίνω μέσα και αρχίζει η τσατσά τα γνωστά, πισωκολητό, ελεύθερα πιασίματα κτλ.Μετά από 5-6 λεπτά σκάει μύτη και η "κοπέλα"(οι θεοί του ολύμπου και ο βούδας να την κάνουν κοπέλα).Μια ψηλή, γύρω στο 1,75 , χοντρή, γύρω στα 120 κιλά, με τα κρέατα και τα δέρματα να κρέμονται από παντού, νόμιζες ότι το σώμα της προσπαθούσε να πάρει το σχήμα του δωματίου!Και σαν να μη έφθαναν αυτά είχε και μια φάτσα ανελέιτα απωθητική, κάτι σαν τον κέρβερο μου θύμισε.
Όπως όόόόόόόόόλοι καταλαβαίνετε την συγκεκριμένη "κοπέλα" φοβόμουνα να την αγγίξω ακόμα και με το κοντάρι της σκούπας.Παρ' όλα αυτά όμως πέρασα στο δωμάτιο.Από την στιγμή που ήρθε και έκλεισε την πόρτα πίσω της δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα....
Να ανησυχώ??

Oτι πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις ειναι σιγουρο, όχι όμως για τον υπολογιστή σου. Για άλλη βλάβη ψάξε....